Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 16.05.2025 08:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 354  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2014
PostitusPostitatud: 22.02.2014 17:06 

Mõtlesin, et ok kuna see SEPA asi tuli ja lasin omal kõik arved pangakontole tellida mis seda võimaldavad, siis et sõlmiks püsikorraldused ka. No hellõu, tahavad iga makse eest 16 senti....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2014 17:43 

Mis pangas? :/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2014 18:23 
Kasutaja avatar

Swedbank´i järgi lõhnab see asi. Ma ise ka imestanud korduvalt. Kandnud raha Swedist -swedi ja siis sujuvalt võetakse teenustasu 16 senti maha. :kill Millest me siin üldse räägime. Samas ennem kasutasin aktiivselt Nordeat ning seal vähemasti ei röövitud iga lükke eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2014 18:37 

Andres003 kirjutas:
Swedbank´i järgi lõhnab see asi. Ma ise ka imestanud korduvalt. Kandnud raha Swedist -swedi ja siis sujuvalt võetakse teenustasu 16 senti maha. :kill Millest me siin üldse räägime. Samas ennem kasutasin aktiivselt Nordeat ning seal vähemasti ei röövitud iga lükke eest.

Swed jah. Püsikorralduse korral.
Samas mul on kuldkliendi staatus vms, sellega mingid korraldused tasuta ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2014 18:38 

Mul SEB ja mingeid teenustasusid ei ole,isegi mitte hooldustasusid.Ülekande võin teha ükskõik mis panka,midagi maha ei võeta.Swed ongi saast. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2014 20:00 

ouc- kirjutas:
Mul SEB ja mingeid teenustasusid ei ole,isegi mitte hooldustasusid.Ülekande võin teha ükskõik mis panka,midagi maha ei võeta.Swed ongi saast. :rokib

üldiselt mind ei kotigi mingid ülekandetasud ja püsikorraldustasud kuna ei tule väga ette nende kasutamist. Ei ole ka mingi väikeettevõtja kes igasugu eriteenuseid kasutab.

Olen tavakasutaja - mind kotib netipanga kasutusmugavus, kättesaadavus ja see kui kaua pean pangakontoris järjekorras passima.

1. Swedi netipank on olnud alati kordades lihtsam, arusaadavam jne...
2. Swedi netipanga äpp on kordades adekvaatsem ja ilusam.
3. Kuldkliendina saab pangakontoris penskaritest ette.

Poh, ühe mingi püsikorralduse pealt võin selle senti maksta ka, kuigi loen et kuldkliendile on kõik pangasisesed maksed tasuta, ju siis äkki need püsimaksed ka...

Ehk siis, natuke täielikum vastus mõttetule rapsimisele "swed on saast"

ja saagimine alka nüt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2014 20:34 
Eliit
Kasutaja avatar

Ja kõik need aastad olen SEB-i klient alnud :waah .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2014 21:17 

Kaua see punane Traxi junn vasakus servas veel ajusid masseerib??

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2014 21:17 

RustyZ kirjutas:
ouc- kirjutas:

üldiselt mind ei kotigi mingid ülekandetasud ja püsikorraldustasud kuna ei tule väga ette nende kasutamist. Ei ole ka mingi väikeettevõtja kes igasugu eriteenuseid kasutab.

Olen tavakasutaja - mind kotib netipanga kasutusmugavus, kättesaadavus ja see kui kaua pean pangakontoris järjekorras passima.

Poh, ühe mingi püsikorralduse pealt võin selle senti maksta ka, kuigi loen et kuldkliendile on kõik pangasisesed maksed tasuta, ju siis äkki need püsimaksed ka...

ja saagimine alka nüt.

Vaidlen vastu.
1. Minu jaoks SEB netpank kordades lihtsam
2. Äpp on kah SEB'l lihtne
3. SEB kuldklient saab kah pangakontoris penskaritest ette, isegi eraldi kabiini juhatatakse.

Ehk et kelle vaatevinklist vaadata. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2014 22:10 
Kasutaja avatar

Black66 kirjutas:
RustyZ kirjutas:
ouc- kirjutas:

ja saagimine alka nüt.

Vaidlen vastu.
1. Minu jaoks SEB netpank kordades lihtsam
2. Äpp on kah SEB'l lihtne
3. SEB kuldklient saab kah pangakontoris penskaritest ette, isegi eraldi kabiini juhatatakse.

Ehk et kelle vaatevinklist vaadata. :D

Vaidlen ka siis:

1. Minu jaoks Nordea Netipank kordades lihtsam.
2. Äpp on ka usutavasti lihtne, ise ei äpi, selleks ei tea.
3. Nordea klient saab pangakontorisse. Isegi eraldi kabiini pole vaja minna. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2014 22:16 
Kasutaja avatar

Nordea netipank nüüd küll kiitmist ei vääri. IE-ga jooksis veel suht hiljuti pidevalt kokku. Kasutasin selleks spetsiaalselt Chrome-i. Töökaaslasel nende pangakaartidega ka pidevalt jamasid olnud. Endal on ka mingi ulmejama, on seal nii kreeditkaart kui tavakaart, aga tavakaardil justkui pole kontot taga või ma ei teagi. Ühesõnaga kui kellegil lasen sinna kanda raha, siis ma ei näe seda. Kreeditkaardil vähemalt paistavad tehingud kätte, nüüd andnud lihtsalt kreeditkaardikonto kõigile.
Tavakasutajana makseid tasuta tahate, siis kolige LHVsse. Suuremate summade väljavõtmine ka üks parimaid. Nordeas vist küll veel siiani sõltumata summast tasuta, aga LHV-s üle euroopa 1 eur per kord, seega välismaal väga kasulik.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2014 23:35 

Ega harjumuse asi ilmselt. Ma olin 7 aastabe kui ema hansapangas mulle pangakaardi tegi. Iga kuu kandis 25 krooni. Hullult kigus intressi seal. Siis sain 13 ja jõin kõik maha ühekorraga ja vahepeal oli vist hansapangast swedbank saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2014 23:40 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:

Räägi lähemalt (või ps). Viimasel ajal pole Swedi kontorites isegi ärikliendile eraldi järjekorranumbreid.

Edit:
Kuldklient säästab iga kontoriskäiguga ühe kohvipausi jagu aega. Pakume Teile suuremates pangakontorites eelisjärjekorda. Tõmmake lihtsalt oma deebet- või krediitkaart järjekorramasinast läbi ja pääsete kiirkorras teenindaja juurde. Oodata tuleb vaid siis, kui enne Teid on järjekorras ka teisi kuldkliente.

Nice :D

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Viimati muutis fabre, 22.02.2014 23:49, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2014 23:46 

Kõige ajuvabam swedis on kontoris sularaha väljavõtmise tasu, lisaks automaadis ka 2K euri ainult kuus, üle selle hakatakse koorima jälle. Ega see 16 senti maksetasu ka meeldiv ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2014 00:00 
Kasutaja avatar

Eks 99% inimesi ei võta kuus üle 2000 välja ja seega kes võtab sellelt peab koorima. Seetõttu ma ka tegin igaks juhuks Nordea kaardi, et vajadusel saaks võtta, siiani muidugi pole ikkagi vaja läinud ja taon ainult mõttetut kaardihooldustasu.
Aga jah see kontoris ette on väike lisaboonus küll, aastaid 10+ tagasi oli see kõigil Hansapanga klientidel. Käisime kunagi sõbraga Haapsalu kontoris ja niisama vist proovis kaarti läbi tõmmata. Saime numbri kirjaga "VIP001" ja järgmine hetk süttiski meile vastav kiri ka teenindaja kohal. Terve kontoritäis kliente vaatas, et mis nüüd toimub, kõigil suud ammuli. Rahvast oli jube palju ka tookord ja järjekord üldse ei liikunud, seetõttu seal selle kaardiga lollitatud saigi. Ma kujutan ette, et seda heitamist jätkus seal veel tundideks ja kodus ka neil :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 354  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis