lost88 kirjutas:
ütlen, et on siiralt kahju... ilus auto on lastud käest ära. Et seda asjalikuks saada on vaja see üles ehitada, seega projektikas.
1:1 vahetust seekord ei toimunud, pole seda finantsi praegu pere kõrvalt võtta taastamiseks.
mis esialgu meelde jäi:vasak esimene rattalaager ulub igal kiirusel, terve kere on kraapeid täis, parem külg kahjustatud eest taha välja, salong korrastada tagumisest osast, nahahooldust, lagi... mootor on ka natuke siit-sealt kergelt tatine, veljed vaja ka üle käia :/
ma ei ütle, et mu oma buss oleks just tulnud liinilt... kuid oma vanuse ja selle 2006a väljalaske vahele jääb ikka mingi maa küll..
mootor 2,2 ecotec automaat, sõitis küllaltki ja üllatavalt erksalt, kast vahetas ilusasti käike
eelnev jutt EI OLE kuidagi siin mahategemiseks, või müüa tegevuse takistamiseks, nii lihtsalt on asi kui lähete ise vaatama. kel on liigset raha, saaks kindlasti selle auto teha korda ja sõita temaga vbla aastaid.
Jaa, metsik projekt

Sa kindlasti imestasid, et ta selle kraabitud kere ja kahjustatud küljega üldse omal jalal kokkulepitud kohta jõudis või tuligi äkki treila peal? Et selle auto üldse kuidagi sõitma saaks, peaks parema külje kohe korda tegema, võibolla kraapsudega ja hooldamata nahksisuga saaks veidi aega veel sõita enne kui täiesti ära laguneb. Täielik pankrott pere rahakotile kui peaks selle auto omale ostma - raha on makstud aga sõita ju ei saa sest iluvead tuleb kohe korda teha.
Ei midagi isiklikku aga ma ei saa sellistest vendadest aru. Kunagi ma ka sattusin ühe klouni otsa, kes telefoni teel mulle kinnitas, et talle on AINULT see tähtis, et mu maasturil oleks raam ja ülekandeosa korras aga kui kokku saime, siis koputas tund aega ümber auto ja lõpuks ütles, et ta ei taha sellist autot saada kuhu kohe peab raha sisse taguma hakkama, sest aku ja tagaamordid olid läbi.