zigarett kirjutas:
TEH kirjutas:
käid uhkustamas, kuidas sõita ei oska?
Muud nagu siit teemast silma ei hakka.
Naljakas on see, et kui inimene paneb pildi ülesse kus auto katki sõidetud ja enda üle natukene nalja ka tehtud on- siis on kohe tont kuna ei oska autoga sõita...
Sellest Postitusest loen mina välja, et varja kõiki kõkse oma autost- kuna ausus siin foorumis ei maksa miskit.
Sellised autod ongi sõitmiseks ja vahest ka ära "lõhkumiseks". Kui kellegile hinge peale see käib saab ju alati sobiva rahapakiga omale ligi võtta.
Mina ise arvan, et sellised "kõksud" selle auto hinda kuidagi ei mõjuta, ja hinda mis neil on hoiavad nad küll kui tuled viled küljeski ripuvad.
Mulle meeldib, Golf tundub ka ok .
Üks eelmistest omanikest ütleski et müüs sierra maha sest sierral pidi olema needus küljes, sest selle masinaga oli olnud pidevalt hädasid, et sierra sai pidevalt mingeid matse ja kõkse. Aga mulle meeldib,et autol on värvikas ajalugu ja palju mälestusi,mille pärast ei saa sierrast loobuda. Mina vähemalt üritan sierrat nii kaua liikvel hoida kui võimalik. Nüüd kuna mul on uus öko auto, ei tunne vajadust sirjest loobuda.

garaazis ta mulle eriti ette ei jää ja vahest on vinge reede/laupäeva öösel linnapeal trippimas käia
Aga sierral nüüdseks see nurk ülesse vuntsitud ja pool tiiba ning jupp kapotti musta krundiga üle tehtud. Nüüd üritan parema esimese ja vasaku tagumise rattalaagri vahetada, ning tagumised piduriklotsid ära vahetada, siis peaks saama üv ka läbitud. Mingi mai kuus tahaks golfil ka keretööd ette võtta, siis vaja samal ajal sirjega natuke aega ringi sõita