mkb kirjutas:
Mis stange ja muu tilulilu letihinnad on? Sa said kindlasti oma diiliga 76% odavamalt.
76% My ass... sitaks on need hinnad isegi minu hinnaga

Aga ses suhtes ma olen käega löönud kõigele. Selle auto peale on lisaks ostule läinud ümaralt töörahadega mingi ca. 10k (millest suur osa moodustab helitehnika) ja seega ma juba nõdrameelsusest olen harjunud kõik vähegi vaba raha ära uputama
Proovin kokku võtta, kõik asjad pandud tutikad kõige kallimad B osad kui pole öeldud teisiti.
2x jahutusradikas
Kliimaradikas ja üldse kliimasüsteemi korda nokitsemine
Vaakumpump ja tõukurvarras
Piduripeasilinder
Roolivõimendi pump
Kõik 3 rihma ja kõik rullikud-pingutid (sh. ka genekarihma vibraleevendi ja pinguti koos kronsaga), vända rihmaratas ja hammasrattad samuti.
Vända esimene ja tagumine simmer
Tugevamad raamsaale poldid
Karteri tihend
Õlicooleri tihend
Kolmikflants tulemüüri ja mootori vahel
2x termostaat (tegelt oli üks andur manalateed hoopis)
Pump käis poegadeks ja sai uued tihendid
Kojamehe hoovastik käis poegadeks ja sai "taastamise"
2x kojamehed
2x Kütusefiler
K&N paneelikas
2x Salongifilter
Sitaks x õlifilter + õli + pesulisand + ceratec või motorprotect lisand + 10W60 racing (talvel 5W50)
2x Esimesed amordilaagrid (esimene kord said mingid kahtlased)
Amordipadjad ees kui ka taga
Läbilöögipuksid ees kui ka taga (tolmukatted ka ilsmelgelt)
Amordid ees kui ka taga (Ees advantage sachsid, taga need mingid kõige käredamad sachsid mis letis 169vms eurot maksid, neid vist enam ei saagi, special avant S'idele tehtud)
Ees 3x sillatala puksid (nüüd läksid alumiiniumist)
Roolilatt taastati ära
Rooliotsad (vardad olid värsked)
TRW õõtsad
Mootoripadjad (said S6 omad)
Otsmine mootoripadi
Käigukasti padjad (lähevad uuesti vahetusse)
Kettad (ette Ferodo, taha ma ei mäleta mis tootja puuritud ja soontega toodang)
Ette ATE klotsid, taha Brembo klotsid
Kõik 4 ferodo pidurivoolikut
Osaliselt uued piduritorud
Kütusepaak liivapritsi, ülejootmine, sitaks igast pläuste peale ja alla tagas. Osaliselt uus kütusetorustik
Tagasillas kõik pudinad mida üldse vahetada sai (silltala puksid lähevad nüüd uuesti vahetusse alumiiniumi vastu), difripadi tehti polüst. Reguleervardad läksid mingid mitte LMI omad - need peab ka vist jälle ära vahetama
H&R vedrud
Summuti on keevitust saanud
Ette said 6000k Xenonid (vahetan 4300 vastu). Udukates Narva RPW, Täistuledes RPB (neist pole kasu, sest täistuled näitavad nagu parktuled - sinna peab mingid luubid aretama)
Ühemassiline hooratas, nõellaager,
4 Laba Sachs Race ketas
1250kg survejõuga Sach race korv (kui installisin, siis vanad olijad nagu näiteks Ken ütlesid, et ma varuks siduripedaale kohe tagavaraks aga siiani pole midagi juhtunud õnneks)
Sachsi survelaager (lendas nüüd pilbasteks ja sai vahetuse uue vastu)
Siduri töösilinder
Pidurivedelik sai ATE racing blue
Toonklaasi ring (jah, terve ring sh. esiklaas)
Signa paigaldus
Kõik uksed said 3 kihti pigi + 2 kihti müramatti
Terve auto ulatuses uus kaabeldus helijaoks. Sh. ka makile otse akult 10ne kaabel
2 100ah akut
2 võimendit
Suppar ja kõigis 4 ukses 2 ribalised focali comppod, Alpine headjunit
Boosti kell
Eelsüüteküünlad
Suuremad pihustiotsad
Diffri simmerid (kõik kolm)
Uued õlid kasti ja diffrise (kast sai ka moly lisandi mis parandas oluliselt kolmanda käigu lülitumist)
Pooltelje otsad.
Nii sisemised kui välimised kummid
Supporite kergem remont
Ledid taga ja ees
Uus antenn
2x chippimine
EGR kinni
Esiklaas
Mitmeid ja mitmeid kordi "seadistamine" küttesegud, süüted
Ja lisaks siis nüüd see pask mis ma kokku olen ostnud ja veel pole jõudnud külge keerata. (veljed olid juba eelmine suvi tegelt all)
Tulemas veel uued rehvid ja tagatuled olen ka ostnud tegelikult mis tuleks ära vahetada kui ülejäänud autot kunagi värvitakse.
Ma nüüd ei tea, ehk jäi midagi kahesilma vahele. Lõpmatuseni pesusid ja kütust ma ei hakka mainimagi.