Borat kirjutas:
Tartus, Tähe tänaval sõitis selline elukas. Jäin pildistamisega pisut hilja peale kuid midagi on ikka aru saada.
ht99 kirjutas:
Bandwagon'iks nimetatakse sellist pilli, aiste vahel peaks olema mingisugune cosworth mootor.
Möödunud talvel sai väike ring tehtud sellega, kerib kiirust päris kobedasti.
Päris Cossut seal kohe kindlasti ei olnud, vähemalt armees kasutusel olnutel. Tavaline Taunuse või Tauruse või mingi sarnase Fordi V6, otsas oli mingi algeline automaatkast, mis ei käinud ei peast ega ka p...st. Läks keema pidevalt, detoneeris jne. Kütuse kulu oli maastikul 120 ja rohkem sajale. Kuigi tõesti läbivus hea. Kordusõppusel olin selle operaator ning sain igasuguseid maastike nuusutada. Läbida kraave, sõitsin maha suure kuuse jne. Ujuda mõistab ka see masin, aga seda ajateenijatel teha ei lubata kuna Rootsis(vist oli?) uppusid mingid tüübid ära sellega. Klaasplast kere vms. Kardaaniga veab ka tagumine kong ning keerab. Kummist roomikud suudavad lasta ka maanteel kuni 70 km/h umbes, aga siis kuluvad hammakad ära. Kuna ma pidin sõitma ka maanteel, siis saigi üks roomik maha sõidetud ja hammakas läks ka selle tagajärjel puruks.
Üks seik ka siia juurde: pidin sõitma sügavast ja väga jarskude servadega jõe sängist läbi. Ohvitserid läksid välja juhendama, kuid üks jäi tagumisse kongi läpakaga tööd tegema. Kui läbi olin saanud, siis tuli välja ja vaatas kuskohast me nüüd läbi ajasime. Üllatus oli isegi sellel mehel suur

Mul oli kettas igatahes väga hirmus ollal... Äge aparaat igatahes