Seda tööriista manti ennemgi vahetuseks pakutud, samuti nagu neid aiphoune
Aga neid varasemaid halasid siin lugeda on küll paras huumor
Kes sõidab 50, kes 150 kiltsa Eesti kuupalga suuruste autode pärast maha ja nutab et aeg ja kütus kulub, ning auto ikka pole nii tutikas
Huvitav kas need on need samad tegelased kes sõidavad ostu-müügi lepinguga ringi kuna pole 60€ regamiseks või need kes helistades küsivad, et kas 800eurine 20.a. vana auto 3a ilma remondita peab vastu

Mõni pistab pea aknast sisse ja kui näeb et 1996.a. autol +300 000km ees siis läheb hala lahti, sest tema ju tahab max 1000km aastas sõitnud pastori tranduletti

Isiklikult olen varemgi teisest Eesti otsast tühjade kätega tagasi tulnud, ilma mingi halata, kuigi telefonis väidetud et auto enda jaoks tehtud ja väga korralik.
Ütleme ausalt oleks see rondiärika elu nii lihtne ja tulus, siis oleks vist 99% SR kasutajatest WheelerDiilerid

Aga tundub et paljud nn. ärikad soovivad vaid tulu teenida, ilma ise sentigi kulutamata, isegi mitte kütusele

Eriti märgatav on see siis kui omad kogemust nii ostukuulutustes kui ka müügi omades. Ostusoovi korral ei anna keegi midagi järgi ja hindab oma vara kullahinnaga. Aga kui müüd, siis pakutakse selliseid summasid, et hoia ja keela. Olgu autod, varuosad, heli, jne.
Näiteks hetkel soovin ise osta rehve ja samas ka müün korralikke rehve. Ostu puhul ei annaks keegi mulle ainult rehve soodsamalt kui 70..80€, müües aga tahavad kõik 30-ga ära võtta

Aga see eelnev prantslase müügi hinna tingimine. Huvitav et 2500-se auto puhul on 1400 (ehk u. 55%) pakkumine hullumeelsuse tunnus, aga 1000-se auto puhul on 600-sed pakkumised normaalsed?
PS. Et keegi mind nüüd kohe EST-RUS-iks ei dituleeriks, siis ütlen enda kaitseks, et AL pole ärikas ja ei teeni elatist rondiäriga, ning autod mida olen müünud või müün, on kas isiklikud või vahendan SR vahendusel sugulaste-sõprade müüdavaid autosid.