Mingi mega vana auto24.ee kuulutus ka mille leidsin kunagi.
http://eng.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... _missing=1Seal kuulutuses on kirjas,et on vahetatud käigukast ja kardaan.
Kui läks peale mootori vahetust käimari õli vahetuseks oli korralik keberniit,et välja selgitada kasti kood kuna alt ei paistnud midagi seal kus oleks pidanud olema, aga kuskil väljalaske kolle taga oli peidus ikka midagi. Ja, et mitte toppida sinna punast õli mida igas autopoes kataloog pakkus millegipärast

Aga ometi mitte kollast,või sinist või rohelist õli
Kuna vend töötab autoremondis,siis hakkas koodi järgi õli tellima ja kohad kust nemad ostavad kk. õli sisse hakati vaidlema,et kood ei klapi ,et ei saa olla 528 käigukast.
Lõpuks tuli välja,et sellel autol üldse 523i automaat kast peal

pole sellega kursis,aga ilmselt mingi pikkuse erinevus neil kastidel on 2,8 kastiga,et ju selpuhul ka kardaan 523 pealt ma saan aru...
Ma jõuan siis jutu poindini ka lõpuks
Aga küsimus on tegelt see,et kas keegi oskab mingit infot jagada selle kohta,et kas neil kastidel on väga palju vahet ? et ülekanded erinevad vms ? on ta nüüd siis parem või halvem... või on lihtsalt sellepärast see pandud,et sobis sinna 1:1 ja oli kergesti kättesaadavam ?
Kütusekulu tundub ka olema enamvähem selle kastiga mulle tundub(Siinkohal võiks sõna sekka õelda ka mõni 528 omanik), atm. kast ja püsikas 110 peal ja 170 km sõitu millest umbes 20 km külavahel uimerdamist ja ülejäänud maanteel ja varjatud menüü näitab,et paagist vähenes 9L kütust ja keskmist näitas maanteel 7,2