Reimers kirjutas:
Keegi ei viitsi hakata mingi uunikum Vectraga võidu ajama

Tänapäevasel autol oleks ammu juba 200+ kellal olnud sellise punnistuse peale

Minu mõistes kunagi aegu ammuseid tagasi kui mul bling bling ascona oli, (2008 ?)
Siis sai linnast ära sõitma hakatud ja mingi tüüp R hakkas pressima - tibi kõrval. No ses suhtes, et mina pidin naguinii üsna põhjagaasiga koguaeg sõitma. Niimodi toorelt peale andes oli kusagilt vesse juurest kuni maardu 50 ala kilekoti burksini koguaeg kõva võidusõit. Mina pidin lihtsalt peal hoidma rämedalt ja tüüp R igakord kui vähegi hakkas saama jäi karpi või miskit. Lõpuks enne kilekotikat sai kõrvale aga tal lõppesid 50 alas munad ära. Ma lasin siis sujuvalt edasi 150 +- (1.6 55kw, spido järgi läks 170 vist) ja lõpuks avastasin, et üks Saab sõitis mul terve aeg kerge vahega sabas. Ilmselt jälgis seda type R'i. Ma olen teadatuntud värd kes sõidab lenskal paremalt poolt mööda kui on esimess mingi rivi ja teises 1km/h sellest rivist mööda venitakse 10 mintsa järjest. Mina sain alati mööda lipsatud aga saabivenda hakati alati täiega nusperdama. Küll vilgutati tuledega - küll näidati fakki

Lõpuks loksa ristis ma keerasin ära, siis saabimees isegi pani ohukaid korraks (ma lasingi põhjagaasiga terve tee loksa ristini).
Sain nüüd umbes sama kõva loo kirjutada.