k3nny kirjutas:
@spike
bmwtra kui taun vend ikka. pole mõtet sinusugustega vaielda. sõidavad ringi kõige tavalisema autoga ja siis vinguvad ja virisevad kui keegi midagi oma masina kallal teha julgeb. Paras kadedus. Aga ise oleks samuti kade sellist änksat opelit omades niiet ei pane sulle seda pahaks

su signatuuri lugedes saab koheselt selgeks mis sind huvitab ja tundub, et päästa polegi midagi. nokunaljad.
kisub huumori teemaks juba. mina omalt poolt lõpetan. äkki suudab oblikapoiss sedasama ja laseb teemal asjakohaselt jätkuda.
...aga ma olengi tavaline mees, kes teeb tavalist tööd, nikub tavalist naist, kasvatab tavalisi lapsi ja sõidab tavalise autoga... Mina ei keksi vähemalt ühelt jalalt teisele kiljudes et punased inglisilmad ongi striitreiss

Mind ei koti ei need madaldajad ega roostetajad samuti mitte vähemalgi määral. Ma oskan mööda ka sõita.
Eks igaühel on oma aeg kui puberteet läbi saab. Minu oma lõppes veidi peale seda kui sai siia kasutaja tehtud(muide samast ajast ka see signatuur millest sa nagu viimasest õlekõrrest kinni haarasid)... Sinul pojake on see aeg veel kaugel tulevikus.
Ah jaa... nokunaljadest olen ma ka tegelikult ammu üle... Ja oblikas on juba plastmasslusikateks ümber sulatatud. Ju ma pole enam piisavalt popp ja noortepärane kuna mind absoluutselt ei huvita mingid signatuurid, kasutajanimed ja päevakohased avatarid, sorry! Käin siin ennast sinusuguste pärdikute kulul lõbustamas lihtsalt.