Vaatan, et päris mitmed kahtlevad Männiku suure karjääri peal sõitmise koha pealt, ma ise käisin eelmisel nädalalõpul peale Tammemäed suures karjääris ka sõitmas ja täitsa kuivaks jäin...autosid oli samuti päris mitmeid. Isegi siis tükk aega kohal seistes ei olnud raginatest mingit haisu, nii et praegu peaks see väga kenasti kandma.
Ahjaa, kui pühapäeval ka Tammemäel käisin siis hüppas tuttav krossisõitja mulle auto peale, sõitsime paar ringi ning samal ajal rääkis, et eile (laup. siis) olid kõik jääl olevad autod (need kes kätte saadi) mõnusad trahvid saanud. Ken neid trahve peale politsei veel teevad - miskid keskkonnainspektorid?
Selline asi ka veel, kui ükspäev Kloogal paksust käisin mõõtmas siis oli minuga kaasas Kloogal elav sõber. Mul oli suur tuhin juba paari päeva pärast jääle minna aga siis tuligi jutuks see järve äärde sõidu keelumärk. Ta ütles seda, et on näinud mitu korda kuidas politsei Navara seal nillimas on käinud, nii et ettevaatust

. Aga nagu keegi siin juba mainis - tuleb öelda, et tulin peale polügoni poolt ja märgist ei tea haisugi. Tehke siis enne see koht endale teatavaks, kui jääle läete....pärast on vaja tõestada

.
Nii nüüd välja ja Käesalu rajale, seal täna kindlasti seltskonda jagub.
PS. Respekk kuttidele, kes selle pere oma pooleldi uppunud Merivaga välja aitasid sikutada...tõsiselt tegijad tüübid