neG kirjutas:
Üldse ma loodan et need sportlandid, rademarid jms välja surevad.
Rademaril pole häda midagi. Ise käingi ainult selles spordipoes, kui midagi vaja on. Pole Sportlandi kliendikaartigi. Aga hinnad hindadeks. Olen ka ise paaril korral seda sportsdirecti asja kasutanud ja tõesti, mõnikord saad odavamalt, aga ka mitte märkimisväärselt (lisandub postikulu, mis küll kambakesi on marginaalne summa). Kui sul on aega ja viitsimist ning asjaga kiire ei ole, siis on ka Eestist võimalik päris hea hinnaga saada. Mõned nädalad tagasi käisin Rademaris, et omale uued jooksutossud osta. Silm jäi Asics peale, mille letihind oli 135.- eurot. Kuna poes olid sel nädalavahetusel "Asics kliinik" ja ka hinnad mingi päris hea protsendiga all+ kliendikaardilt maha minev %, jäi lõpphinnaks 79.- euri. Olen rahul. Suht hea hind. Läksin siis õhtul Sportsdirecti ja seal hind 67.99 naela, mis eurodes on ca 82.- eurot. Niiet tasub küll silmad lahti hoida ka Eestis, alati ei saa petta.

Ja lisaks nagu eelpool mainutud, loeb see, kui ma saan kauba kohe kätte. Õhtul läksin kohe jooksma ja järgmine päev oli räme angiin, niiet nädala rivist väljas