Nii, kuna eile üllatuseks läksid Style 31 veljed ära siis mõtlesin kiirelt, mis selle rahaga peale hakata selle asemel et õllele ja kütusele ära raisata. Tuli meelde et Marto.´ga sai migni hetk räägitud USB boxist mu maki järele.
Võtsin siis temaga eile ühendust ja hind sobis, kuna oli emotsiooni ost oli vaja kohe ära teha. Boxi ennast kohapeal ei olnud ja tarne pidi olema nädal... no okei elab üle ... kuid täna siis lõunapaiku tuli Martolt kõne et asi kohal ja tule järgi.. voila
Paigaldamine ise võttis aega maksimum 10 minutit, siis juurdlesin natukene kuidas ja kas juhe ulatub kindalaekani ja kuidas see sinna vedada. Ajasin laeka poolt traadi maki auguni.. keerasin traadi ümber siis kaablile mis vaja laekasse vedada ja hakkasin sikutama.. see võttis ka maksimum 2 minutit.
Aga kuna mul polnud kohe USB pulka millega proovida kas kogu kombo ka toimib siis ladusin kokku nii, et nägin maki peal kirja " CD 1 - 01 " ehk asi peaks toimima.
Läksin uuesti Marto juurde USB pulka ostma kui avastasin et raadiol ei taha enam RDS toimida, levi kaob ka kahtlaselt ära ning siis tuleb jälle tagasi.. seega sai paar korda makki kokku ja lahti laotud ning proovitud .. seal on just 1 juhtme ots mis sobib mõlemat pidi, kuid ei toimi õigest.. paar korda sai seda sis ümber flipitud.
Nii, selleks hetkeks kui oli USB pulk käes, koju formattima ja mingit jampsi peale et proovida. Lükkasin USB järgi, tundis "Trackid" ära kuid ainuke heli mis läbi tuli oli kõrin kui volume nuppu kruttida..
Lugesin natukene manuali, seadistasin boxi siis lugude nimesid edastama ekraanile.. selle sain ka küllaltki minutiga tehtud.. kuid heli ikka ei tule..
Kruttisin kõik uuesti lahti, vaatasin lolli näoga kõik üle, juurdlesin mõtlesin mis ma valesti olen teinud..
Proovisin uuesti ja siis toimis kõik..
Siinkohal oleks hea lause vist Clarksoni repertuaarist: " A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster. "
Ühesõnaga " Ühendad juhtmed ära, ja siis tõstad veidi kaableid ümber ning voila - toimib " .. aru ma ei saanud mis ma teisiti tegin ning kuna asi töötas siis mind ka väga ei huvitanud. Kuigi oleks võibolla tagant järgi mõeldes välja nuputama mis ma valesti tegin oleks targemaks saanud.
Pika jutu peale teile üks kartuliga tehtud pilt ka:

Kuna pixlid on hakanud makil vaikselt nii ära hääbuma, et isegi loonimesid ma enam ei eristanud oleks vaja see järgmisena saata remonti - siis vist saab natukeseks ajaks rahule jääda kuniks on vaja bassi juurde tekitama hakata.
Läks vist vähe kiiremini, odavamalt ja ilusamini kui Apsul - no offence.
Tänud veelkord siis Martole

EDIT: liistule on vaja tüübel ka osta, liistu ots lahti ühest nurgast