.Alar. kirjutas:
TTÜ ringil pidi mingi auto alt vaid mootoratturi jalad paistma. Suve esimene pool on ikka kole asi, palju rohelisi tsikklivendi ja palju autojuhte, kes veel talves elavad ja tsiklitega arvestada ei oska
no siin tuleks alustada jälle vaidlust kes-keda? Tsiklimehed ise ka ei arvesta, et neid on vähem näha ja eriti siis, kui nad sõidavad oluliselt kiiremini. Eelmisel nädalal nägin kahte tsiklimeest, kes maanteel sõitsid 80km/h, kuna vihma sadas. Ülejäänud KÕIK ületavad oluliselt kiirust. Esimestel ilusatel ilmadel oli olukord, kus ma sõitsin laulasmaa kandis ühest teeotsast mööda. Tagasipöördeks keerasin esmalt teepervele ja vaatasin, et tagaolijad kõik saaks ohutult mööda. Palju tagapool oli ka üks kurv, mille tagant vaatasin, auto tuleb ja ootasin ta möödumise. Siis tuli sealt tagant tsikkel. Kuna autoga läks PIISAVALT kaua aega, enne kui minuni jõudis, siis eeldades, et tsiklimees kiirust ei ületa ja teen manöövri. Jõudsin napilt nina teepoole keerata, kui tsikkel oli mu kõrval ja mees hakkas keskmist sõrme vehkima. Mida perset? Kui ta kiirust poleks ületanud, oleks ma oma manöövri edukalt sooritanud. Kehvemal juhul oleks tema võinud rohkem viga saada, kuna tagant kurvist minuni jõudmiseks kulus tal umbes 2 sek. see tähendab, et tal oli raudselt üle 150+ km/h rauas. Ratturid ise ei arvesta autodega.