Vahepeal oli ajaga nii kitsas, et suurt kuhugi sööma ei jõudnud. Täna käivitasin enda diiselraketi ja sööstsin kriipskõrvuni grillbaasi. Ohoo... terass oli kinniseks ehitatud n shit, äge.
Nooh, ootasin akna taga mingi minut ja kaks ja. Chillisin facebookis (ma pakun, et kokku läks ca 4 minutit) kuni avanes aken ja seal oli mingi tütarlaps (vanasti olid ikka tõsised Eesti mehed). well ok,
Tellisin
KAASA, suure kebabi lavašis. Võeti 20 senti rohkem ( eeldasin siis, et karbi raha )
Ootaeg ise oli vist pisut vähem kui see aeg mis ma pidin ootama, et saaks tellida
Kätte sain sellise asja... (ilma kabrita), ei viitsinud seal saagi tõmmata, kiire oli ja audi 100 inzhenjöörid on uksetaskud nii projekteerinud, et see sinna mahtus.

Manti sees sama palju kui alguses sai väikest võttes, sibulat on müstiliselt palju vähemaks jäänud, lavaš kuiv, liha jumalast valge ja kuiv - samas kohati viskas kusagilt mingit kõrbeka mekki vahele. Vana hea punane kaste on asendunud suuremalt jaolt mingi effin valge jogaga mida iga teine putka pakub... mida perse ?!
Alguses oli see normaalne meestekas. hiigelsuur kärakas ääreni liha täis topitud ning nii palju kui mahtus oli vahel sibulat ja tuimalt punase sousikuga üle lastud. Täna sain mingit mõttetut kräppi
Edit: Rääkisin just teise kannatanuga ja enne kui ma jõudsin midagi muud öelda kui grillbaas tuli vastuseks ,et seal nüüd miskid noored naised ja mingit paska saab