Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 29.03.2026 14:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 601, 602, 603, 604, 605, 606, 607 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 29.06.2014 20:18 
Kasutaja avatar

käisin karja keldris, pole kordagi pidanud pettuma. Hinnad normaalsed ja toit ka hea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2014 23:59 

Toivoku kirjutas:
käisin karja keldris, pole kordagi pidanud pettuma. Hinnad normaalsed ja toit ka hea.

Veider, ma proovisin seal burgerit lootuses et pubiburger ikka hea... Pidin oksele hakkama. Kotlett oli nii rõvedaõt maitsestatud et oia ja keela. Asi siis aastaga paremaks muutunud? Naine sõi tookord seal mingit lihhi ja kirus takka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2014 12:14 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
Toivoku kirjutas:

Veider, ma proovisin seal burgerit lootuses et pubiburger ikka hea... Pidin oksele hakkama. Kotlett oli nii rõvedaõt maitsestatud et oia ja keela. Asi siis aastaga paremaks muutunud? Naine sõi tookord seal mingit lihhi ja kirus takka.

Ise rabasin kanafilee juustuga ja sibulakartuligaja preili võttis ribid mis ei paistnud eriti maitsvad välja kuid olid söödavad, samas mu kanafilee oli hea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2014 14:18 
Kasutaja avatar

Kust võiks Tallinna-Tartu maantee ääres või siis Tartus normaalset Topelt Räägupesa stiilis burksi leida? Ise olen oma eksperimenti juba kahe putkaga Tallinna poolt tulles alustanud :twisted: - Kose putkas vasakut kätt oli mingi mõttetu pisike hapukoore-kastmega maitsetu käkk, järgmises kohas Ardu grillis enam vähem sama jama ainult et kaste oli natuke parem...
Tegelt jääb Ardu ja Kose vahele veel üks uus putka - Silmsi baar, aga kuna pole seal kordagi ühtegi autot peatumas näinud siis pole ise ka sinna sisse julgenud keerata, on keegi käinud proovimas?

Tartus olen veel käinud Siriuse putkas, kõiki sealseid hamburgere pole proovinud ja maitse asi ka aga ei ole minu arvates ka seal menüüs head lägaburksi :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2014 14:45 
Kasutaja avatar

lauri8 kirjutas:
Kust võiks Tallinna-Tartu maantee ääres või siis Tartus normaalset Topelt Räägupesa stiilis burksi leida? .. Kose putkas vasakut kätt oli mingi mõttetu pisike hapukoore-kastmega maitsetu käkk, järgmises kohas Ardu grillis enam vähem sama jama ainult et kaste oli natuke parem... aga ei ole minu arvates ka seal menüüs head lägaburksi :uhoh

Vaadates sinu avatari, siis peaks sul täitsa pohlad ju olema, mismoodi mingi burks maitseb :D.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2014 18:25 
Kasutaja avatar

lauri8 kirjutas:
Kust võiks Tallinna-Tartu maantee ääres või siis Tartus normaalset Topelt Räägupesa stiilis burksi leida? Ise olen oma eksperimenti juba kahe putkaga Tallinna poolt tulles alustanud :twisted: - Kose putkas vasakut kätt oli mingi mõttetu pisike hapukoore-kastmega maitsetu käkk, järgmises kohas Ardu grillis enam vähem sama jama ainult et kaste oli natuke parem...
Tegelt jääb Ardu ja Kose vahele veel üks uus putka - Silmsi baar, aga kuna pole seal kordagi ühtegi autot peatumas näinud siis pole ise ka sinna sisse julgenud keerata, on keegi käinud proovimas?

Tartus olen veel käinud Siriuse putkas, kõiki sealseid hamburgere pole proovinud ja maitse asi ka aga ei ole minu arvates ka seal menüüs head lägaburksi :uhoh

Sirius peaks ikka maitsema. :D
Proovi ka "12 tooli". Jääb Võru tänaval paremat kätt, kui hakkad Siriusest kesklinna poole sõitma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2014 18:27 
Kasutaja avatar

lauri8 kirjutas:

Jüri ringil (tanklaga samal platsil) on mingi Sun Grill vms (??) kust koduse burgeri nime all võimalik saada pmts vana head Mõigu burxi Rakvere pihviga.

Seal Silmsis olen proovinud sibularõngaid, need olid head, muu kohta kommentaari jagada ei oska.

Kose-Ristil on putkast üle tee Euro Oil tankla, mille putkast vähe maitsvama kastmega burgerit võimalik saada, aga päris Räägu laadne ta vist ei ole ikkagi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2014 20:18 
Kasutaja avatar

Mõigu burxist on asi kaugel. Ning kui asi just nime pole muutnud siis on kohanimi rahvaburger. Sun grill annab väga muud vastet.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2014 21:18 

Nüüd on selle putka nimi tõesti Sun Grill, toidud tundub et on samad. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2014 21:56 
Kasutaja avatar

Ammu sun grill jah, ja menüüd kõvasti täiendatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2014 01:35 
Kasutaja avatar

Arukaev kirjutas:
lauri8 kirjutas:
Pikk jutt

Proovi ka "12 tooli". Jääb Võru tänaval paremat kätt, kui hakkad Siriusest kesklinna poole sõitma.

12 tooli on täis rõve soust minu arust. Sirkast üks kahekihiline, lased ekstra kastet panna ja küsid kahvlit ka veel. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2014 15:24 

Andres003 kirjutas:
Sai siin ükspäev kaubamajaka babyback´is käidud. Päris viisakad road ja maitsvad olid, kuigi tundub et peamine minevkaup on seal burgerid ja friikad. Ise järasin mingit liha kartulipudruga. Arve seevastu oli 27€. Kõhu sai täis kuid miskit nii erilist ei olnud. Järgmine kord lähen võtan selle hiidburgeri kartulitega ligi. ( hind mingi 13 neil. )

Mäkis sai ka käidud, pmst peale piigmäki polnudki miskit võtta. Tahtsin seda ameerikat mis oli suht mõnus ja vürtsikas kuid öeldi et enam ei müüdagi. No selge! Edaspidi hessis kebabieinet sööma vaid või siis steff.

Bbq honey wings on beibibäcki vaieldamtult parim toit. (Kui bbq meeldib)
Nendest 6 tiivast saab kõhu täitsa täis ka, kui väga nälg pole

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2014 15:32 
Kasutaja avatar

Erikolen kirjutas:
Arukaev kirjutas:
lauri8 kirjutas:
Pikk jutt

12 tooli on täis rõve soust minu arust. Sirkast üks kahekihiline, lased ekstra kastet panna ja küsid kahvlit ka veel. :D

sirka ja tooli odavad lägaburgerid on okse minuarust

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2014 15:22 
Eliit
Kasutaja avatar

vokipann kirjutas:
See suvi mõned saslõkid ka proovitud. Vaieldamatult parim on olnud Karni rohelisesibula marinaadis liha, samuti Karni armeenia saslõkk on päris sümpaatne. Väga maitsev klassikaline marinaad on olnud Rakvere pere saslõkil. Kõik üsna odavad ning müüakse selle koti sees mitte ämbris.

Karni toodetega tavaliselt väga mööda panna ei annagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2014 17:59 
Kasutaja avatar

Sai Tallinnas Vana Villemi pubis käidud. Võtsin seafilee hapukapsa ja seenekastmega. Minuaust oli väga hea suutäis. Hind polnud ka meeletu, koos mahlaga 8 kopikatega. Teinekordki.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 601, 602, 603, 604, 605, 606, 607 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis