Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.06.2025 14:55

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 598 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 40  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: BMW e36 318is Coupe 92' k3nny
PostitusPostitatud: 27.02.2014 22:31 
Kasutaja avatar

Olen vaadanud ja endal ka tekib väike isu juba tagatuled ära vahetada valgesuunaliste vastu. Nii kahju kui ka pole, pean selle kaugemale tulevikku lükkama.
Vaja ennem teha ketivahetus, kettadklotsid esimesed, roolilatt kriitiliselt üle vaadata, ja 100 asja veel. Enne neid tagatulesid tahaks veel mf rooli ning kliimasüsteemi valmis saada. List on maru pikaks läinud nüüdseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2014 12:08 
Kasutaja avatar

Okei, sai maal masin puhtaks tõmmatud soolast ja jamast. Vaatasin kriitilisema pilguga kere üle. Ainult üks roostetäpp on juurde tekkinud ning ega teised roostetavad kohad oluliselt hullemaks läinud pole, ÕNNEKS. Sellegipoolest tuleb nende pindmistega kevadel/varasuvel (sõltuvalt sellest, kuna oma garaasi linnas kätte saan) midagi ette võtta. Keevitamist vajavad kohad jätan hetkel lahtiseks ning tahaplaanile.
Pildikesi ka põhilistest roostekohtadest. Nii kurb kui see ka pole, on igal detailil mingi koht, mis tegemist tahab. Nüüdseks isegi neeruplekil, mis üleelmisel aastal spreiga värvitud sai (tollest unustasin pilti teha).

Väike valik roostet teile ka vaatamiseks, kes arvasid et masin on sile.

Juhiukse esimene nurk
Pilt

Kapotinurk (tegelikult terve kapott väikseid mõlgikesi jms täis, peab uue muretsema)
Pilt

Tüüpkoht pagassiluugil
Pilt

Ja teine tüüpkoht, vaja uut pagassiluuki
Pilt

Karbikahjustus, mis on olnud sellest ajast peale mil auto sain. Rooste poolelt hullemaks läinud ei ole.
Pilt

Kundepoolne tagatiib
Pilt

Kundeukse esimene nurk
Pilt

Parem tiib
Pilt

Vasak tiib
Pilt

Üks kõige rõvedam ja kiiremini arenev koht - juhipoolne tagatiib. (mõlemad tiivakaared saavad "remontkomplekti" vastu välja vahetatud)
Pilt

Uus roostetäpp mille leidsin, ning kooruv tagastange.
Pilt

Lisaks tean ka põhja all juhipoolse ratta taga roostekohast, aga seda pildile ei saanud. Masin hakkab vaikselt muutuma juba keskmiseks e36'ks kere poolest... varem võisin kiita et roostevaene pill aga ajad muutuvad.
Et postitus ei lõpeks väga masendava noodiga võin tõestada, et kaugel näeb endiselt hea välja. :D Ja lisaks ka räpasest toast üks pilt.

Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2014 12:52 
Kasutaja avatar

Karpidele paras originaal laiendid peale panna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2014 15:16 
Kasutaja avatar

Karbid tuleb enne seda korda teha. Siis lähevad m-paketi laiendid. Võibolla väheke modin neid enne külge panemist kah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2014 22:08 
Kasutaja avatar

Seest näeb tegelikult üsna viisakas välja.
Ma VIST olen seda autot nende punaste inglitega Türi Grossipoe ees näinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2014 22:35 
Kasutaja avatar

Kunagi ammu võibolla, ise ei mäleta. Sisuga olen ise ka enim rahul. Salongis vaja vaid rippuv lagi välja vahetada ja vader istmed leida. 18 nupuline obc ja rohkem polegi vaja. Ebareaalselt joppaks ja 4xel aknad leiaks oleks mäel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2014 17:41 
Kasutaja avatar

Vaatasin et suveseades polegi ühtegi pilti lisanud. Samas ega midagi näidata ka pole, kõik on samamoodi nagu eelmine aasta.
Sugulasele sai 323 toodud. Üsna reipa minekuga pill. Lisasid ka täis. Huvitav lisa mida ise varem pole kohanud oli alaselja elektriliselt täispumbatav tugipadi vms. ASC olemas, 18nupuline kompu jms. Roostet ka väga vähe.
Pilt

Ja üks linnupettene pilt.
Pilt

Selle suve sihte ka natukene..

*Esimesed tiivad roostevabaks saada
*ketivahetus (ja võibolla siis juba kaanehooldus kah)
*silladetailid üle vaadata ja vajadusel vahetad
*kliimasüsteemi install lõpuni viia
*Karbi kosmeetilised vead likvideerida

Ja sellised ebavajalikumad ja vähemtähtsad asjad.

* Suunatuled tumedamaks teha
*esituledest punased rõngad ära visata
*ristid mustaks värvida proovimise mõttes
*mf rool tööle saada

Kuigi listis pole nagu eriti suuri asju peale ketivahetuse, on need kõik ikkagi kulukad (nt mf rooli tööle saamine üle 100 euri juba). Seega ei tea kas üldse paljusid asju teostada õnnestub. Esimesed eesmärgid on ikkagi ennem esile toodud tööd. Tagumiste tiibadega on sellesmõttes aega, et neid peab niikuinii keevitama ja pole vahet kui rooste seal edasi areneb. Nood jätan määramata tulevikku, ehk tegelen kui tekib võimalus.

Võibolla viskan pagassiluugilt selle antitiiva ka minema ja otsin sirge asemele, millel samuti pidurituli on (ei hakka bmw originaali ilmtingimata otsima). Samuti muretsen ehk uued tagatuled millega midagi ette võtan.
Ja eks neid tilulilu plaane ole veelgi kuid katsuks see aasta asju ikka õiges järjekorras teha.

Koht kuhu kõige rohkem tilulilu olen investeerinud on salong. See on ka vist ainus koht, millega olen täiesti rahul (v.a lagi ja istmed, mille sooviks vastavalt siis musta ja vaderite vastu välja vahetada)

Vahepeal tõmmati mu autole parklas konksuga stangesse. Kahjuks kriimustusest pilti ei teinud, aga stange üldise olukorra võiks kokku võtta järgnevate piltidega:
Pilt
Pilt

Kuna tegelikult oli plaanis ka stange üle värvida ise, siis tänu sellele kõksule ma seda tegema ei pidanud ning tulemus jäi ka tänu sellele professionaalsem ja parem. Auto näeb tagant üllatavalt etem välja tänu sellele.

Pilt
Pilt

Salva kindlustuselt sain ka väikese kingi. Kogu kindlustusega suhtlemine oli minu jaoks meeldiv ja olgugi et tegemist on väiksemahulise tööga mu masina parandamisel, said asjad kiirelt aetud.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2014 20:22 

callaway kirjutas:
punased inglisilmad ja ristid, tagatuled, põrandamatid, punane led valgustus salongis, antitiib on küll väga koledad....

aga kere poolest tundub ilus sile. punane kupee on peaaegu alati kena :)

Kui see auto tõesti nii kole sinule tundub siis viska pilk peale mis tegelikult kole on :D
Lambo Tuuuuning :D

Ainuke millest isiklikult aru ei saa miks on toonitakse tagumisi tulesid.... muidu on minu silmis palju ilusam...

Siiski ilus vaadata ja lugeda et e36 kupeeel hoitakse hinge sees... selliseid vähe liikvel näha... igasugu muidusöööjate e36 on ikkka väga käest ära :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2014 21:22 
Kasutaja avatar

Ma üritan hoida must-punane joont ja kuna suunatule ja tagurdustule tumedaks tegemine on minu arust üsna hirmus, tegingi niipidi hoopis. Kui auto on tolmune, jälestan ise ka neid tegelikult. Aga nii kui saab puhtaks pestud, ei kujutaks teistpidi ette jällegi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2014 14:53 
Kasutaja avatar

Sain tänase töölt vabaks ja mõtlesin midagi teha. Mõtlesin auto seest ära puhastada üle pika aja. Selleni aga ei jõudnud. Sai hoopis tuled korda tehtud. Sellega seoses võib eelnevat listi pikendada veel esituleklaaside ja suunatulede võrra. Nagu tavaline on, siis kinnitused osaliselt katki.

Enne ja pärast võrdlus. Nagu näha siis tsikid kogunesid ka tegemisi vaatama. :D :D
Pilt
Pilt

Pilt
Pilt
Pilt

Kokkuvõtvalt võib öelda, et tumedamaks vist enam ilma kilede/toonimisteta ei saa. Vähemalt olulisel määral mitte. Seekord sai ka luubitagune vähe etemaks tehtud. Samuti ei tohiks see mõjutada nähtavust pimedas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2014 07:06 
Kasutaja avatar

Pilt

Kunagi tulevad kindlasti ka valged/sinakad ccfl rõngad ning xenonid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2014 12:14 
Kasutaja avatar

Täitsa näeb välja juba ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2014 12:40 
Kasutaja avatar

näeb küll. :) pärast mootoriremonti võtan tasapisi keretööd ka ette lõpuks. või siis hakkan roppumoodi koguma ja saadan ülekere tegemisse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2014 23:03 
Kasutaja avatar

Lagi sai paigaldatud ja jäi täitsa hea.

Pilt

Siinid puhtaks ja määrdega kokku
Pilt

Et mugavam teha oleks, sai terve auto tühjaks visatud sisuliselt.
Pilt

Pilt

Laepolstri ja luugi vahelt kuskilt tuli välja selline ajakiri. :D Võib väita, et eelmise omaniku jutt auto leedu päritolu kohta on tõesed.

Pilt

Aga täitsa mõnus "hubane" on tumeda laega. Eks viimistleda veel on (päikesesirmi tuled) aga seda alles siis kui rohkem vaba aega ja viitsimist on.

Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2014 22:44 
Kasutaja avatar

Alustasin mootori laia rihma peale ümber ehitamist. Nagu alati võttis asi kauem aega kui plaanitud ning tagatipuks pooleli ta jäigi hetkel.
Kruttides külge vändarullikut jäi ta kaugemale kui oleks pidanud. Eeldasin, et ju siis vaja ikkagi see kronsa, kuhu ratas kinnitub, samuti m43 mootorilt võtta. Nüüd kodus aga bmwfans andis mõlema mootori kronsadele samad koodid. -.-
Ka nägin bmwfansist ära koha, kus ma ilmselt eksisin. Nimelt on kronsal juhtsiin, mida mööda ta peaks siis plokki jooksma. Ratast külge toppides ma seda ei jälginud ja loodetavasti sellepärast ta ka ei sobinud. Täna õhtul või homme vaatan uuesti üle asja. Jabur oleks kui on seal midagi muud nii radikaalselt teistsugust et ei saagi üldse seda asja toimima nii.

Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 598 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 40  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis