tomcraft kirjutas:
smart49 kirjutas:
Lihtsalt meeldib seitse kohta autos kuigi sõidad peamiselt üksi?
Omalt poolt lisaks, et mis autodega sa varem sõitunud oled, kui Fordi buss mugavuse etalon on?
Alustuseks, kui võtta arvesse, et sõidan tihti pikemaid sõite ja kuna enamasti veedan oma päevad "istudes ja aknast välja vaadates" siis vabal ajal eelistan sõita kas kõrvalistmel või taga nautides õlut vms. siis Galaxy puhul on tegemist autoga kus igal istmel on piisavalt ruumi ja mugavust, et tunda ennast vabalt ja ma pole väitnud, et tegemist on mingi etaloniga aga erinevalt näiteks 2012a. Volvo XC90-st kus tagumisel istmel on suht vähe ruumi kui ette satub istuma mõni pikem tegelane võrreldes Galaxyga ja ei hakka rääkimagi näiteks BMW uuest 2013a. 5-dast seeriast kus jah esimestel istmetel on väga mugav aga tagaistmele istudes tabab sind tunne nagu istuks 3. seerias ning siinkohal ei hakka ma rääkimagi Audidest, Volkswagenistest jne, samas kus Volvo on jah salongi helide poolest vaiksem ja aukudes oluliselt mugavam kui Ford on sõit Fordis ruumi suhtes parem ja lisaks on seal palju rohkem ja mugavamaid panipaikasid kuhu erinevaid asju saab panna alustades näiteks joogitopsi kohtadest. Lisades siia ka selle, et kuigi mul pole veel peret milleks oleks vaja 7-et istet on mul sõbrad

keda saab vajadusel endaga kaasa võtta ilma, et peaks neil ennem jalad eemaldama, et neid tagaistmele mahutada või jätma mõne sõbra/sõbranna kuhugi, et talle hiljem järgi tulla.... Fordi diisel mootoril on jah probleeme EGR klapi naduritega, sest need kipuvad olema nõrgad seda saab väga lihtsalt kontrollida kas on andur vigane või mitte, vii auto proovisõidule, lase mootor soojaks ja seejärel anna korralikult piitsa kui peale seda süttib mootorituli on tegemist ilmselgelt selle anduri vahetusega õige pea. Aga kui hakata vigadest rääkima siis mis on BMW või Audi ja teised paremad ? Bmw oma elektri probleemidega on isegi hullem (kasutatud peast) ja Audi kui näiteks juba 2 aastat vanal Q7 kuluvad katki kliima süsteemi torud, sest tehasest tulles on need juba paigaldatud selliselt, et need kuluvad mingi koha vastu seal katki (remont oli ka mingi 200+ euri) ja üldisest Vag grupi DSG kasti probleemidest mille remondi hinnad võtavad ka külmaverelisel kalal vererõhu üles.... peale selle on veel see Blueefficient vms pask mis seda AddBlued kasutavad millega oli nii palju probleeme, et peale esimest aastat tootmises eemaldati, sest osutus katastroofiks. Voyageri kohta olen ka kuulnud probleeme mis hõlmasid käigukasti ja selle remonti ja lisaks on see ka kütusepoolest janusem eriti veel siis kui autos on rohkem kui 2 inimest. Proovisin ka huvi poolest Chrysleri, joonele pole pannud aga tundub, et Ford liigub paremini (loe kiiremini) Lõpetuseks küsimus targutajatele "Mis on teie meelest auto millel pole tänapäeval oma probleeme ? "