Mis puutub siia oma auto hindamise väärtus? Hinna määrab hetke turuolukord, kui ikka poole aasta jooksul lükatakse veel palju selliseid autosid müüki, siis ilmselgelt hakkavad müüjad hinda allapoole laskma, et enda oma teistest atraktiivsemaks teha, ehk pakkumise ja nõudluse suhe. 1000 eurot poole aastaga allapoole tulla turuhinnal pole nüüd küll mingi näitaja, näiteks ma müüsin aprilli lõpus ühe auto. Müügis oli 4200 (turu odavamaid), ostja käis vaatamas, rääkisime ja tingisime hinna 3700 peale. Pidi veel mõtlema, kust kohast natuke raha juurde leida, et tehingut saaks teha. Kaks päeva hiljem helistas, et 3500 saab kokku ja rohkem tõesti ei ole võtta. Kuivõrd see läks tal töövahendiks, siis natuke pidi investeerima ka seadmetesse veel. Kuivõrd mulle oli ka tollel hetkel see müük suht soodus, siis lõime käed, mina sain autost lahti ja tema endale auto soetatud. Täna, nüüd vähem kui 3 kuud hiljem on samasugused masinaid 3600ga tükki 3-4 müügis ja sealt edasi hakkavad kasvama. Ilmselgelt olen rahul, et tolle tehingu õigel ajal tehtud sain, sest ilmselgelt täna seda autot realiseerides oleks juba hinnaalandusega endale suht kulukaks see auto läinud. Endale soetasin Saksast nädalake hiljem kohe uue parema hinnaga ja kui tahaks seda nüüd müüa, siis vähemalt ei jääks kohe miinusesse kui hinda peaks langetama. Samas omnibuss, kui sa räägid, et sul huvilisi on, siis tundub tõesti nii, et sul on huvilisi mitte ostjaid. Mul siin ka ikka sõbrad küsivad, et noh kas müügis oleva auto vastu huvi ka tuntakse. Olen alati öelnud, et huvilisi mul polegi vaja, mul on ostjaid vaja. Kui sa pole sisuliselt kuu ajaga oma autost lahti saanud, siis ilmselgelt kas polegi väga soovi müüa või tõesti on see sul üks esimesi müüke ja kogemused alles tulevad. Loomulikult alati on siia või sinna poole erandeid, aga minu umbes 15a kogemus vähemalt korra aastas autosid vahetada siiski näitab sinnapoole, et kui tõesti reaalne ostja olemas on, siis pigem anna ära. Need mõne euro pärast "kaklemised" lähevad enamasti lõpuks veel kallimaks. Auto on 99% juhtudel siiski tarbeese, mis iga päevaga odavamaks läheb, mitte kallimaks. Ei tahaks väga uskuda, et mingit rariteeti müüd, mis ajas kallineb. Ja jah ei ole sellist reeglit, et 3-400 tuleb alla teha, aga ilmselge on ka see, et enamus tehinguid ei toimu siiski auto24-s nähtud hindadega, midagi kaupleb ikka enamus alla, selliseid juhtumeid on harva, kus rahapakk peos sõnagi kauplemata raha ära makstakse. Jah ma olen ka paar korda turu odavaimat samasugust autot müües kuulutusse pannud, et hinda kaubelda ei saa, aga siis võiks ju ka ilmselgelt teadvustada, et sa juba ostadki turu kõige odavamat autot, mis tehniliselt oli samas täitsa ok. Käis huviline sellega ka tehnokontrollis ära, leiti küll et mingi rattalaager vist võiks tulevikus vahetust vajada ja äkki oli mingi puks ka (ise ei käinud, sõber majandas minu autoga tookord). Ostja sellest end häirida ei lasknud ja ainult omanikuvahetuse ARK-s siis kauples pärast kahepeale. Arvestades, et seda autot olin ka müünud oma 3-4 kuud, ja kogu aja oli a24 üks odavamaid omasuguseid, siis jäin rahule. Alati võib muidugi selle õige huvilise ka leida, kes on nõus sinu küsitud hinda ka siis maksma, kui sul turu kõige kallim, aga ilmselt siis ta otsib väga konkreetset värvi, varustust jne, aga nüüd ongi küsimus, et kas enne jõuad selle ostja ära oodata või jõuab turuhind nii palju korrektuure teha, et lõplik müügihind (tehingu reaalne väärtus) on ikka odavam kui sa algselt tahtsid või mõne huvilise käest oleks saanud (kelle pikalt saatsid). Telefonis kauplemisel saab ju alati öelda, et ok hind selline, aga kohapeal mingit kauplemist enam ei toimu. Aga noh eks müü see auto maha ära ja siis tule kirjuta siia, kas said ka sellel hetkel selle 1500 kätte või ei. Eks ootame siis huviga.
_________________ Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
|