Käibemaksu maksad ikka selle summa pealt, mis arvel on, ehk kui müüsid auto 115 000, siis käibemaksu maksad riigile 17542.37 senti ja niiöelda kätte jääb 97457.63.
Muidugi siin on see aga, et sa saad ju maha arvata kõik vahepealsed kulud siin. Näiteks ostsid samal kuul 1180 krooni eest autole näiteks uue tule, siis selle 180 käibemaksu võtad enne deklareerimist maha, ehk riigile maksad sellel kuul käibemaksu 17424.37.
Muid kulusid nagu otseselt polegi, iga kuu pead siis käibemaksu deklaratsiooni esitama (sellega saab ise hakkama kui arvutada oskad - või mul ka üks veebilahendus arvete esitamiseks, mis selle numbri kokku arvutab) ja siis kord aastas majandusaasta aruanne, mida vast pead kellelgil raamatupidajal teha laskma. Ega muid niiöelda riigimakse ettevõtlusele ei ole. Kui tööle ennast võtad siis muidugi enda palga pealt pead maksma.
Samas ma ei tea mis hinnaklassis autodest jutt, aga sa ei pea ju enda kohe km kohuslaseks võtma. Kuni 300 000 võis vist ilma olla. Alles siis hakatakse nõudma. Asutamise kulu on ka veel muidugi niiöelda 40 000, mille pead algul pangakontole maksma ja siis regatakse firma ära. Alustamise kuludest on veel notari tasu ja mingi riigilõiv vist oli ka (kunagi oli alla 2000, tänast seisu ei tea).
Samas kallimaid autosid müüakse Saksamaal tihti ka firmade alt, ehk sa saad seal kohe öelda, et tahad ilma käibemaksuta osta. Kui näiteks mobiles vaatad, siis on märge VAT reclaimable. Muidugi soovitav on enne oma andmed neile juba ära saata, et nad saavad ikka käibemaksukohuslasks olemist kontrollida. Lisaks minult on alati tahetud ka firma templit dokumentidele (spetsiaalselt selle jaoks lasin teha

). Samuti peaksid olema ise ka firma juhatuses, et võid alla kirjutada lepingutele. Seda kontrollivad ka. Ma korra pidin maksma täissumma ja hiljem maksti KM osa tagasi, kuna ma ise pole juhatuses (kuigi omanik).