lamp kirjutas:
Järvevana-peterburi tee rahvas on öhtuti üldiselt värvikam kui hommikul. Öhtuti ülepäeva ikka leidub möni tegelane kes söidab stangesse kinni ja piiksub ja vilgutab et lase mööda. Isiklikult liiklen 80-90km/h seal kandis ei näe pöhjust miks peaks perses kinni söitma ja vilgutama eksole, tavaliselt piisab piduri tulede vigutamisest ja ongi juba pikki vahe tekkinud.
Sa nagu endale natuke vastu ei räägi, kord hädaldad et teised kohakuti ees sõidavad ja järgmine hetk teatad, et sina eest ära küll ei tule kellelgi. Miks see keegi teine siis peaks. Vahet seal on kui kiiresti sina sõidad või keegi teine sõidab, siis kiirema korral võiks eest ära ikka kobida. Ise tahad ju samuti, et sinu 80-90 peale eest kobitaks, aga teise 100 peale sina jällegi eest ei kobi. Naljamees.
Aga selle vilgutamise juttu peale, siis mul on kanalis korduvalt olnud selliseid juhuseid, kus kõige vasakus reas mingi vana tiksub heal juhul 60-ga. Sõidad siis taha ja vilgutad paar korda ja kui midagi ei muutus siis möödud paremalt ja vasakusse tagasi. Pärast on see sama vana sul ka 90ga taga ja vilgutab ise tuledega, muidugi kui siis rida vahetad pole enam meest mööda minemas kuskil. Ilmselt oleks sama ka siis kui 100+ vajutaks. Ulmelised tegelased ikka.
Või siis Lampist natuke karmimad maailmaparandajad, kellest kuskil huvitavas kohas kiirelt mööda lipsad ja siis see kukub kõrval signaalitama ja tuledega vilgutama. Kui ma sinust mööda jõudsin, siis mida see sinu tagumikku torgib kus või mis kiirusel ma möödun. Ei ole olnud selliseid juhused, et ei jõuaks mööda ja tuimalt peale keeraks, vaid konkreetselt arvatakse, et ei või mööda sõita teatud kohas või kiirusel.