Tanel kirjutas:
Esiots on nüüd üsna avensis

Ise oled

bls kirjutas:
Selle TSI õlikulu kohta, et sõbra Superb, 1.8 lähebki remonti, vahetatakse mootori sisu välja, tänu sellele, et 1000km peale 1.5L õli. Eks ole näha, palju see kulu langeb
Umbes 1600 km nüüd ära sõidetud ja eilse kontrolli põhjal õlitase siiani normis. Millal viimati peale on valatud, ei oska öelda, aga 5 liitrit õli sai varuks ära ostetud

Kütusekulu on aga see mis tekitab

Sõidan ma maanteed või linna, kütusekulu on sama - 700 km paagiga. Mingi vahe võiks ju olla maantee kasuks

fabre kirjutas:
Räägi ekraanist, mis mudel? Teeb ka midagi või lihtsalt visuaalselt kenam, kui sahtel? Parkimiskaamera, navi, bluetooth?
Pole väga süvenenud, aga navi on olemas ja ehk saaks ka parkimiskaamera toimima äkki. Mudel on Amundsen, ekraan on puutetundlik, mis on päris mugav lahendus, lisaks on SD kaardi pilu.
Kui kellegi on pakkuda Amundsenile eesti kaardiga navi, siis teeks kaupa.
Olles nüüd erinevaid teid sõitnud, tõden, et Skoda on siiski lärmakas teatud pinnasel. Pühapäeval mööda Pärnu mnt. koju sõita oli lust, samas Tartu maanteel hakkab tõesti kohati ajudele see müra, mis salongi kostub. Võibolla aitab mingil määral rehvide vahetus, praegu veereb ta lamellidel, aga kindlasti ei ole see lahendus. Kuna plaan on autot mitu aastat nüüd hoida, siis ei ole kahju investeerida ka mürasummutusse, millal see aga juhtub, ei oska praegu ennustada.
Vahepeal toimunust.
"Nagi" enam iluvõre vahelt välja ei turrita, väänasin 90 kraadi ära ja toimib nii nagu peab.
H&R vedrud pandi eile alla, auto nüüd mõnusalt jäigem ja madalam, mis tähendab et ka ilusam, lisaks läksid vahetusse tagumised amordi puksid.
Arvutiga aktiveeriti rooli keeramisel süttivad udutuled, millegipärast ei saanud toimima automaatselt lukustuvaid uksi ega LH/CH tulesid.
8.augustiks bronnisin aja klaaside tumendamiseks ning arvatavasti lasen teha nii nagu Audil - tagumine osa 25% ja esimesed küljeklaasid 35%.
Uksega löödud mõlgi eemalduseks käisin ka hinnapakkumisi võtmas ja mulle läheb see jama maksama 40 euri ja järgmine nädalalõpp ehk annan tegemisse.
Mina olen praeguse tulemusega väga rahul, pole enam päris halli massi Octavia, aga ideid on veel, mida teha

Ja hetkel ei teagi, kas panen üldse kulmusid tuledele, tundub praegugi üsna kuri.

Koos Joopeliga:

Nädalavahetuse mõnusast puhkusest pilt ja siis oli auto veel kõrge. Suvi on parim