Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 49 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Nissan Sunny 1.6 - John
PostitusPostitatud: 02.06.2009 01:52 

Ront ütlesin mina ja ei mõelnud sellega sinu auto hetke seisukorda. Auto on hetkel renoveerimis järgus ja soovin omaltpoolt ainult edu.
Miks aga see Nissan ebaturvaline on, sestap, et sel puudub lihtsalt igasugune turvavarustus. Mõtte seda sinu naisele soovida võtasin oma tutvusringkonna kogemustest. Pooltel juhtudel polnud naised süüdi olnud aga turvapatjadest on siiski kasu olnud ja eks ikka, vajadus tekitab nõudluse. Oma neiut ma liiklusesse ei usaldaks, seda just kaasliiklejate heaolu arvestades aga see selleks.

Kuid teemasse, et mingi huvi on alati `80ndate ja ´90ndate alguse masinatesse jäänud ning kui see korralikult teele saab, soovin ainult edu edaspidiseks!
Kas auto jääbki mattmustaks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2009 09:26 
Kasutaja avatar

Auto jääb mattmustaks.
Kahjuks läks värvimine perrse aga tulemusega jäin rahule.
Pildid õhutpoole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2009 16:35 
Kasutaja avatar

Ma ei pidanud üldse silmas naiste sõiduoskust. Pigem turvalisust kui peaks tahtma keegi kuskil hooga sisse lennata. Maanteel korralikku avariisse sattudes on sellises autos ellujäämislootused suhteliselt väiksed. :( Aga eks igaüks hindab enda ja lähedaste turvalisust erinevalt....
Põhjendusi ei maksa vist otsida, miks see auto ebaturvaline on- puudub igasugune turvavarustus peale turvavööde ja avarii korral ei tahaks ma seda kere deformeerumist ette kujutadagi. Kui kedagi huvitab, kas mina enda autode rooli naisterahvaid lasen, siis vastus on JAH- pole kunagi eelarvamusi naiste sõiduoskuse kohta omanud ja siiani pole kordagi mu autot katki ka sõidetud.
Ainukesed korrad kui avariis osalenud olen, on õnnetuse põhjustajaks olnud teise auto juht.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2009 16:55 
Kasutaja avatar

Oh issand jumal.
Egas midagi peab audi ära müüma vist ja seati näraka ostma , või hoopis jalameheks. :kill
Ausalt püüa natukenegi olla. Mõni auto sõitnud eestimaapinnal 30 aastat , sõidab järgmised 30 veel. Selle pärast mingi turvapadi autos on ei aita õnnetuse eest pageda.

Sorry for ot

Põhiplaan autoga? Nii igav MASU-s olles? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2009 17:28 
Kasutaja avatar

hallscorpio kirjutas:
Oh issand jumal.
Egas midagi peab audi ära müüma vist ja seati näraka ostma , või hoopis jalameheks. :kill
Ausalt püüa natukenegi olla. Mõni auto sõitnud eestimaapinnal 30 aastat , sõidab järgmised 30 veel. Selle pärast mingi turvapadi autos on ei aita õnnetuse eest pageda.

Sorry for ot

Ei plaaninud küll rohkem poste sel teemal siia postitatada aga sellise "ossijutu" peale ei saanud kohe vait olla.

Ei tea küll millise vana Audiga sina liikled aga olen omanud päris mitut Audit(oman üht praegugi) ja võin öelda, et muretsemiseks pole erilist põhjust. Tunnen end Audides kordades turvalisemalt kui kunagi üldse sellises Sunnys end tunda võiks. Aga kust tuleb sinu negatiivne arvamus Seatidest. Olen omanud kaht 1M kerega Seat Leoni ja tutvusringkonnas ka päris mitu isendit. Üks neist kanti eelmine suvi maha kui juht ei suutnud seda kurvilisel teel, suurel kiirusel enam kinni hoida, teelt välja lendas ja 2 puud maha võttis ning alles kolmandas pidama jäi. Auto läks mahakandmisele aga autos olnud 4st reisijast pääsesid kõik suuremate vigastusteta- kusjuures tagaistujatel oli turvavöö kinnitamata. Seega paluks jätta sellise subjektiivse tati pritsimine. Kui turvapadjad midagi ei päästa, siis äkki lööd enda audilt ka need minema?
Aga nendele, kes oma 30a. vanade rontidega ringi liiklevad, sooviskin küll head loteriiõnne- sest muu siinne liikluskultuur küll pole :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2009 21:08 
Kasutaja avatar

Ok ausalt pole mul ühtegi kobisemist seati vastu aga asi põhimõttes. Mõni inimene ei taha või ei jõua kallimat autot osta(ei soovi liisingut kaela vms.) mis siis saab? Lihtsalt natukene absurdne jutt, Samas ma arvan pole su seat ka nii uus ,et mis ka juhtuks sa sealt elusalt välja tuled. Fiat unogagi on kõkse tehtud katuse peale , kõik elus ja terved :) Aga võibolla ma lähenen asjale ka valepidi. PM ära nori mehe mütsi , nori meest. :)

Edit: Nsv liidu autodele annan au sest temaga kokkupõrkamine on saatuslik sulle. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2009 21:43 
Kasutaja avatar

hallscorpio kirjutas:

Kusjuures jah :P
Nemde pisikeste säästu projektidega püüan elu põnevaks teha.
Homme on auto täiesti koos ja siis viivad teed juba ARK-i registreerimisse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2009 23:49 
Kasutaja avatar

Nüüd tuleb rets OT:
Aga las see nüüd olla ikka autoomaniku enda rida, millega ta sõidab ning kelle ta mingit sõiduriista ehitab. Kui nüüd nii mõelda, et enamus autod ebaturvalised, siis julgelt üle poole Eesti autodest tuleks maha kanda! Neid nö ebaturvalisi autosid on üsna palju ja tuleb ka juurde!
Ja nii palju ka veel, et igatahes mina Lada roolis ei värise ning ei põe :wink: .
Aga John, edu sulle selle Sunnyga 8) .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2009 08:08 

Väga tark jutt on teil see ebaturvalise auto jutt ja seda eriti veel streetrace.org foorumis ,soovitan soojalt tarkpead soetage oma mõttemaailmas naistele tank ,ning laske siis seda vana mentose reklaami teha neil ja lihtsalt teistest läbi minna .Aga John ,et sul ei saa mitte kunagi küllalt vist mul selline väga kahtlane tunne :D Et järgmine nädal saan siis peale ulmetümakakäru ka veel nissani üle kaeda ,tegusaid päevi sulle minupoolt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2009 09:58 
Kasutaja avatar

teine eesti sõidab niikuinii kõik ebaturvaliste autodega ja esimesest eestist samuti 75% lasevad välismaa 3nda ringi liisingu mahakantud ilma ühegi reaalselt toimiva turvapadjata autoga ringi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2009 10:15 
Kasutaja avatar

Rõve kadeduseuss tuleb peale juba johni järjekordset projekti vaadates. Need pole enam x5 liisingu summad, tean küll mis rahakotile tähendab mitme vanema auto omamine, kõpitsemine jms. Respekt, eriti arvestades majandusseisu! Ilmselt ei tule sissetulekud ainult aktsiatest, muidu nii kõvade projektidega ei tegeleks.

Tahaks juba lõpptulemust näha ja õnne ARK-is

mis turvalisusse puutub siis vajadusel saab ju puuri sisse panna. Ja naljakas kui mõni mees kiitleb, et tal nii turvaline auto, et tagaistmel turvavööd ei kanta, pannakse täie hooga läbi puude ja turvalisus on auto puhul a ja o. Loodan, et rohkem selliseid OT-jüngreid tähele ei panda siin. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2009 18:40 
Kasutaja avatar

Siin ta siis on!!! Esivõre teen siin pisut ümber - enne ei näita.
Aga järgmine plaan on siis vedrud keere lühemaks teha ja 17 või 18 tollised rehvid alla kruttida.
Sisu jääb hetkel nii nagu on. Vb ilusab istme katted vaid ja toonklas ka.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Autole on tellitud ka omapärased ja asjakohased kleepekad :P
Hetkel ootan siis järgmist nädalat ja ARK-i seiklusi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2009 19:11 
Kasutaja avatar

elcaminole kukub kohe mingi suur punane asi pähe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2009 19:17 
Kasutaja avatar

kurvavõitu kirjutas:
elcaminole kukub kohe mingi suur punane asi pähe.

see on see emexi autopress :D

Aga sunny on päris pull ja sünge, kuigi kuju ikka .. väike ja kandiline..naljakas.
Mis värviga värvisid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2009 19:21 
Kasutaja avatar

Tegu on hoopis järelkäruga millele panin külje tulesid.
Värviks olid tavaline must pinnavärv (matistava lisandiga).

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 49 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis