Viimasel ajal on jah 1.9-t ka kõvasti küsima hakatud, ilmsed hakkavad need pommikindlad ka otsa saama. Samas kõrgsurvepumpasid sinna ei taha keegi, kui 2.5 omad päevadega lähevad.
2.5-se kohta olen aru saanud, et need siiski kuskil 2005+ paremaks said, aga ega needki igavesed pole.
Samas tõesti sellest firmaks käiks suure kaarega mööda, ise sealt ühe immo veaga saanud. Oma viga et kohapeal ei hakanud mässama immo kontrollimiseks, samas siiski olin arvestanud, et kui asi hullem siis saan ikkagi jupitamisega ka hakkama investeeringuga.
Tulles aga nüüd firma juurde tagasi, siis just 20ndal oli au näha selle firma tööpoolt ostmisel. Ilmselt otsivad nad kõige odavamaid kuulutusi ja kauplevad sealt veel hullult alla. Minu puhul ühe odavaima omalaadse puhul oli pakkumine 40% väiksem minu soovitust. Ilmselgelt ei müü nad seal prillikivisid, ilmselt heal juhul mõne vea parandavad, aga ilmselt läheb täpselt samasugusena kallimalt müüki. Minuga kohtunud isik ei teadvat immoveaga autodest midagi, tema lihtsalt ainult ostab

. Auto müüakse sulle ilmselt ka tühja ostu-müügi blanketiga eelmiselt omanikult, ehk pärast pole sul kelleltki midagi nõuda ka. Sa nagu polekski autorahaks.ee käest seda masinat ostnud.