No aus olla, siis mul puudub selline asi, nagu auto mille fänn olen, küll aga olen järjest tüürinud nenade veidrate olluste poole.
Paraku oli ka mingisugune hinnapiir ees, mille eest auto osta, ning kui hakata vaatama näiteks BMW või Audisid, siis selle raha eest täiesti uut ei saanud (Võibolla mõne täiesti olematu 1 seeria oleks välja võlunud), aga see ei oleks ju mingi bmw olnud.
Teiseks ei mängi selle auto puhul rolli tema järelturg mõne aasta pärast. Kasumit ei teeni nagunii, oluline on see, et kuni garantii perjoodi lõpuni oleks hea ja soodne sõita! Räige kopp ees nendest remontidest..
Plastikut peaks saama vahetada jah, aga ei ole nendesse veel süvenenud.
Teist värvi plastik maksis 200€ .. ja ma arvasin, et pruuni värvi plastiku eest ma seda 200 ei raatsi kulutada

Samuti, palju ma sellega ise ikka sõidan, kui nv kuskile koos välja läheme vms siis jah, nädala sees käib sellega ikka naine tööl ja tassib last lasteaeda ja tagasi.
Ma sõidan ju kaubikuga tööle ja tööl ja koju.

Täna sõitis üks selline vastu ja peab tõdema, et piltidel ei tundu see auto nii hea. Tänavapildis väga meeldiv vaadata. Tee autost teema ja mõned päevavalges pildid ka juurde!