Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 15:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 896, 897, 898, 899, 900, 901, 902 ... 949  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Huumor(Loe 1.posti)
PostitusPostitatud: 04.09.2014 19:46 

arvatavasti liiga pikalt trellide taga olnud ja ära keeranud või tahab lihtsalt hullumajja saada vanglast (vb seal paremad tingimused vms)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2014 08:14 
Kasutaja avatar

ksenoon kirjutas:
arvatavasti liiga pikalt trellide taga olnud ja ära keeranud või tahab lihtsalt hullumajja saada vanglast (vb seal paremad tingimused vms)

Intsul omad põhjused, loe lähemalt :D

http://epilepsiaklubi.blogspot.com/2012/10/kuidas-noia-ints-vangis-suhu-ei-tahtnud.html

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2014 15:01 
Kasutaja avatar

Fake giant spider:

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2014 00:37 

Turbo saladus :D
https://www.facebook.com/video.php?v=773822512674142

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.09.2014 11:38 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.09.2014 14:23 
C4V6
Kasutaja avatar

Esimesel koolipäeval ühes Ameerika keskkoolis esitleb õpetaja klassile uut kaasõpilast: Sakiro Suzuki, Jaapanist. Tund algab. Õpetaja: "Vaatame, kui hästi te ameerika kultuurilugu tunnete. Kes ütles "Andke mulle vabadus või surm"?" Klassis on hiirvaikus, ainult Suzukil on käsi püsti: "Patrick Henry, 1775, Philadelphias." "Väga hea, Suzuki. Ja kes on öelnud: "Riik on rahvas ja rahvas ei tohi alla käia"?" Suzuki: "Abraham Lincoln, 1863 Washingtonis." Õpetaja vaatab klassi ja manitseb: "Häbenege! Suzuki on jaapanlane ja tunneb ameerika ajalugu paremini kui teie!" Tagaridadest kostab vaikne pomin: "Käigu perse need kuradi japsid!" "Kes seda ütles," karjatab õpetaja. Suzuki: "Kindral McArthur, 1942, Guadalkanali juures ja Lee Iacocca, 1982, Chrysleri aastakonverentsil." Klassis on vaikus, tagantpoolt kostab siiski: "Oksele ajab..." Õpetaja karjub: "Kes see oli?" Suzuki: "George Bush Senior jaapani peaministrile Tanaka lõunasöögi ajal Tokios 1991." Üks õpilane tõuseb püsti ja vannub: "Ma veel keeran sulle!" Suzuki silma pilgutamata: "Bill Clinton Monica Levinskyle, 1997, Washingtonis, Valge Maja ovaalsaalis." Püsti tõuseb järgmine ärritunud õpilane: "Suzuki on üks paras sitt!!!" Selle peale Suzuki: "Valentino Rossi, mootorrataste Grand-Prix'l Brasilias, 2002." Klassis puhkeb hüsteeria, õpetaja langeb minestunult maha.... Uksest astub sisse direktor: "Kurat, niisugust segadust pole minu silmad veel näinud!" Suzuki: "Angela Merkel rahandusminister Schäublele riigieelarve aruande lugemisel, Berliin, 2010." Hüsteeria läheb üle massikakluseks. Pärast mõneminutilist rüselust kõik vaibub ning üks esikaklejaist pomiseb: "Andestage, kellele olen haiget teinud!" Suzuki: "Evelin Ilves Facebookis, 22. august 2014.

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.09.2014 18:12 

:hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.09.2014 09:38 

http://www.reporter.ee/2014/09/08/purjus-kauboi-tahtis-politseiauto-rooli-istuda/

1:35 umbes hakkab kauboi talutamine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.09.2014 20:17 
Kasutaja avatar

agentzero kirjutas:

"Mina sõidan" :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.09.2014 23:31 

http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/maa ... d=69711805

"... Ta küsis hotelli kokkadelt kondenspiima ja jahvatatud pipart ning valas ja raputas neid Eliasi pärakusse. Seejärel ajas ta purjus mängumehe üles ning ütles, et teda vägistasid neli meest. Elias läks järgmisel päeval arstlikku ülevaatusesse, kus pettus ilmsiks tuli..."

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2014 17:44 

Tsiteeri:
kondenspiima ja jahvatatud pipart ning valas ja raputas neid Eliasi pärakusse.

Unustas 'no homo' öelda ja visati koondisest välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2014 00:18 
Kasutaja avatar

http://www.mihkelraud.com/#!Armas-pedev ... AA34ADF938

Tsiteeri:
Armas pedevihkaja!
September 4, 2014
Armas pedevihkaja!

Ma olen Su peale viimasel ajal palju mõelnud. Mõtlen ju aeg-ajalt ikka, ent viimasel ajal kuidagi eriti. Teadagi miks.

Sa käisid minuga samas koolis. Tegid minuga bändi. Elad mu majas. Oled mu feissbukisõber. Juhid rongi, mis mu neil imelistel varasügisestel õhtutel koju toob. Sa naeratad mulle soojalt, kui me silmad tänaval kohtuvad. Sa oled igal pool. Mõnikord tunnen ma Su ära, mõnikord mitte. Sa oled 60% rahvast. Võib-olla rohkemgi. Ma tunnen Sind. Või vähemalt nii ma arvasin.

Sa oled viimasel ajal palju rääkinud ja ma olen püüdnud Sinuga nõustuda. Ma olen tähelepanelikult kuulanud Su argumente ja üritanud leida kasvõi ühtainsat, millest lugu pidada. Sest Sa oled kena inimene.

Aga ma pole seda leidnud. Ja nüüd ma siis kirjutan. Mul on Sulle nimelt pakkumine, millest on võimatu keelduda.

Vaata, see kooselu seaduse eelnõu, eks. See ajab Su hulluks, ma tean. Mind ajab kah, kuigi ilmselt pisut teistsugustel põhjustel. Me pole seda kumbki lugenud, aga nagu üks nutikas sell kunagi ütles, pole vaja Antarktikale minna, et teada saada, et seal külm on. Nii et mis tast lugeda. Seda enam, et praegu on kirjutamise aeg. Anonüümselt või mitte, vahet pole. Peaasi, et kirjutame. Ma olin selle juba peaaegu ära unustanud.

Niisiis see eelnõu. Sa räägid, et taevas prantsatab vastu maad, kui sumpavennad õigete meestena notari juures käima hakkavad. Et Su poeg keerab lillaks ära, kui kaks vaseliini jussi kusagile päikeserannikule peesitama sõites edaspidi ühise reisikindlustuse saavad sõlmida. Et Ülemiste Vanake ise teeb sellest neetud patupesast solgiveeämbri, kui need kuradi pruuniaugu rüütlid oma tahtmise saavad.

Igati arusaadav hirm. Ma ise kartsin kah kunagi. Alguses ei saanud ma päris täpselt aru, mis see on. Ent hiljem hakkasin saama. Tead, ma kartsin, et olen äkki ise kah pede. Kusagil National Geographicus või mingis sellises kirjutas. Et igas inimeses on see omasooiharuse alge olemas. Et oled alguses justkui normaalne ja puha, aga siis pagan pöörad äkki täiega kärulükkajaks. Raisk, see oli tõesti hirmutav. On praegu kah. Sest eks ma kardan tegelikult siiamaani. Ja eks Sa kardad vist kah. Aga see on teine jutt. Või noh, äkki ei ole.

Aga nüüd minu pakkumine. Ma pakkun Sulle raha. Puhast sulli. Kulub ära, ole Sa vaga kristlane või muidu aus pereinimene. Tonn peo peale. Ei mingeid küsimusi ega agasid.
Lugu on nimelt selles, et ma ei usu, et see kõik juhtub. Et kooselu seaduse jõustudes lasteaias lambaga seksimist õpetama hakatakse. Ma nüüd siin tiba kalambuuritsen, selge see. Aga Sa saad kindlasti aru, mis ma mõtlen. Ma ei usu, et see, mida Sa kõik need viimased kuud ette oled kuulutanud, kooselu seaduse jõustudes tõeks saab. Aga kui saab, siis olen ma valmis selle eest maksma. Tuhat kulli. Kõige selle ekvivalent, millest me Sinuga ühtemoodi aru saame. Maksud maksan ise. Natuke nagu kihlvedu. Kõlab ju küll? Seda enam, et Sul on võimalik ainult võita. Täielik win-win.

Kuidas ja millal me seda siis mõõdame? Et kas Sul oli õigus või mul? Ma pakun viis aastat. Kui maakera selle pedejama peale pooleks raksatab, siis selle aja peale on on ta seda raudselt teinud. Aga Sina oled õige poole peal. Sest Sinuga on Jumal, nagu Sa tihtilugu kinnitada armastad. Sa oled uuel Noa laeval. Sina ja kõik ülejäänud pedevihkajad. Ja see teine, see pedearmastajate pool, see kärssab õiglastes põrguleekides.

Kuid Sul on seda vaadates natuke kõhe. Ma tean, et on. Leekides kõrbev inimhing tekitab alati kõhedust, kuulugu see või verivaenlasele. Ja siis tahad Sa ühe paugu teha. Noa laeva karaokebaaris. Seal, kus mehed laulavad sinistest silmadest ja sellest, kuidas nendesse on võimalik ära uppuda. Aga iga pauk maksab raha, isegi Noa laeval. Ja selle Sa minu käest saad. Niipalju võin ma lubada.

Aga mis siis, kui mina võidan? Kui viie aasta pärast pole palju muud juhtunud, kui et mõni eesti inimene ainult talle endale arusaadavatel põhjustel natuke rõõmsam on kui ta enne oli? Kui Arno piilub kirjanduseõpikus ikka Teelet ja mitte Tõnissoni? No siis ma luban endale ühe magusa “ma ju ütlesin”-momendi, ei midagi enamat, ausõna. Targutan sellest, kuidas läks samamoodi nagu Euroopa Liiduga, mille vastu Sa, armas 60%, ju kah kirglikut olid, mäletad? Ja olen tuhande jagu rikkam. Nagu – ma tegelikult usun ja loodan – Sinagi. Ma juba ütlesin – täielik win-win, läheb kuidas läheb.

Oled käsi? Kui jah, siis pane mulle email aadressil mihkelraud@gmail.com ja lepime kokku. Kirjuta mulle, mitte oma rahvasaadikule. Või kui kirjutadki saadikule, siis selleks, ta kooseluseaduse poolt hääletaks. Vastasel juhul ei saa me kunagi teada, et Sul oli õigus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2014 10:00 
Kasutaja avatar

ei ole see Raua hala naljakas ju

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2014 10:10 
Kasutaja avatar

Vabandan kui juba kuskil olnud on. Pettund käigukasti õli vahetaja silberist :D

https://www.facebook.com/video.php?v=724523090918565

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2014 10:48 

charly kirjutas:
ei ole see Raua hala naljakas ju

Ei ole jah. Tundub, et mehel on v2ga igav elu, et selist paska kirjutada viitsib.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 896, 897, 898, 899, 900, 901, 902 ... 949  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis