See teema siin on jah nii, et kui ise e-kaigast ei kasuta, paistab kõik täiesti arusaamatu hiina keelena
Ma tarbisin ka snusi päris mõnda aega, aga üks hetk hakkas natuke üle käte minema. Mõnda aega pidasin pausi ja siis sai sõbra käest üks üleliigne e-sigaret soetatud, et mõnikord õlle taga istudes endal ka midagi pahvida oleks. Loomulikult hakkas rohkem meeldima ja nüüd tõuseb käsi päris tihti selle järele.
12mg vedelikud tunduvad üsna mõistlikud, proovinud olen nii meloni kui virsiku maitset ning mõlemad on meeldinud. Samas on mul see teema, et maitset tunnen ainult esimesed paar paagitäit, sealt edasi ei suuda enam maitset eristada kuniks mõnda uut maitset proovin.
Aku on Vision Spinner ja kõige vastupidavam on olnud Nicorexi poest soetatud aurusti. Enne seda oli igapäevaselt mingisugune jama (enne Nicorexi sai veel kolm erinevat aurustit ostetud, mis ükski just väga vastupidavaks ei kujunenud), kuid Nicorexi aurusti sai ostetud 21. juunil ning siiamaani on kõik perfekto ega pole isegi coili vahetama pidanud.
Huvi ja hea hinna tõttu sai siiski üks komplekt veel tellitud (pealegi praegu on naisega kahe peale üks e-pulk): Vision Spinner II aku ja dual-coiliga KangerTech Aerotank 4. Loodan et on hea kombo