Tere,
Teile jalgratturitele veel üks jutt, juhul kui te sõidate autoteel ning kõrval jookseb jalgratta tee, ärge saage pahaseks kui ma teile tagant otsa sõidan või proovin teid peegliga müksata. Sest mina autoga jalgrattateele ei roni ja ärge teie ronige oma velosipeedidega sinna, kus sõidavad 2 tonnised metallkastid. Jalgratta tee puudumisel mõistan teie muret ning proovin teid võtta kui võrdväärset liiklejat, kuidas samas ei garanteeri midagi peale kiirelt möödumise ja teist kaugenemise.
Erinevalt enamusest, mina näen liiklusmärke ka tee kõrval ja seal kus tavainimene ei näe ning olen LE,LS ja muude seadustega punktipealt kursis ning võin peast teile paragrahve tsiteerida, kui te auto rataste all oigate.
Minul ei ole kaastunnet rumalate ja ignorantsete inimeste suhtes ning kasutan kõiki võimalusi ära, et neile "keerata", kui nad on saanud hakkama mõne asjaga, mis on nende enda rumalusest ja ignorantsusest põhjustatud

Olavi
ps. Ärge arvake, et ma tühja koha pealt rebin, vahest sõidan päevas rohkem kui 2 korda linnast Viimsisse ja tagasi. Olen näinud Pirita tee ääres jalgrattureid autoall, kapotipeal, teeääres võsas, teepeal pikali, ratas ümber kere ja kõikides muudes positsioonides. Te lihtsalt ei jää ellu pikemas perspektiivis...
Kui mõni kodanik ennast selle mehe kapoti pealt leiab, siis tuleks see tekst siin ülesse otsida uuesti. Kiidan tublit seaduste tundjat.