Eks see välimus ongi kahte lehte, ta kas meeldib või ei meeldi.
Mootorite osas ei ütleks, et see 1.2 väga mannetu oleks, okei on need näitajad mis nad on, aga reaalselt palju sa eestis sõidad üle 170 ? Hea kui sedagi kuus korra kätte nabid.
Disla oli tiba kallim, aga üldiselt peresõitude jaoks pole erilist vahet, kas bensukas või diisel.
Maasturiks teda siiski on natuke nadi vist pidada, pole ta nii kõrge midagi, lihtsalt argisest hallimassi sõidukast on tsipa kõrgem.
DS5 jäi ka silma ja hind oli praktiliselt sama, aga paraku on see DS5 paari kuu pärast juba oma olemuselt nagu Golf, seal küljes ei karju midagi appi ja kõik on nii...tavaline?!
Teine asi oli muidugi see, et saada auto võimalikult kiirelt kätte, kuna oodata ei viitsinud ja teist autot oli käbe tarvis.
See oli laos kohe olemas.
Hetkel olen rahul ostuga, salong on ka selline kahe otsaga asi. Parema varustusega nägi mõni materjal tsipa seffim välja tõesti, aga selle paari värvitooni erinevuse pärast salongis autot 1-2 kuud oodata tundus nii mannetu..ja siis veel rohkem maksta ka selle eest.
Ega ma eluks ajaks seda nagunii ei osta ja vaevalt see kunagi selliseks autoks kujuneb, mida 30-40 aasta pärast kodus garaazis silitamas käin ja mõtlen, et milline pensi sammas mul ikka on
To Toivoku: Tataris võib seda tihti näha, naine käib päeval tööl seal kandis sellega

Esimene väljaminek nüüd tuleb vist korralikud uued talvekad sinna plekk kärakatele osta.
Ning kuigi ma väga selle toonklaasi austaja ei ole, siis .. väikest lisa on ilmselt juurde vaja.. teadagi kuhu.