Hästi kirju pilt on minul seoses autodega, mis mul olnud

Esimese sain endale koos lubadega, aasta oli siis 2008.

1.
2002 Suzuki Liana 1.6 bensiin - Esimene jääb ikka igaveseks meelde! Lemmikomadus oli see, et manööverdades välja kippus surema. Tegemist oli automaatkäigukastiga autoga

Gaasi tallates oli bingo loto, kas auto kiirendab või ei. Esimene mõlkimine sai selle autoga tehtud, esimene ja siiamaani ainuke avarii ka, kui ühe Passatiga küljed kokku sõitsime liikluses. Auto sai maha müüdud ja paistab, et siiamaani kindlustus peal ja keegi sellega ringi peab ju sõitma. Kummalisel kombel pole ta kordagi mulle liikluses ette jäänud.
2.
2003 Mercedes Benz E 270CDI - Panoraamkatus ja õhkpadjavedrustus. Imeline masin oli, kui siis veidi liiga suur mu maitsele. Väiksemad on alati kuidagi rohkem istunud. See sai Leetu müüdud ja mul on väga kahju, et ei ole lootustki teda linna peal kohata.
3.
2011 Toyota Auris HSD 1.8 - Ta oli armas ja oma ja välimuselt täitsa meeldis mulle. Pärlmuttervalge on superilus värv! Selle autoga sai hästi palju igasuguseid roadtripe tehtud. Kahjuks aga ei ole Toyota mulle kunagi kuigi meeltmööda olnud, see auto seda arvamust ei muutnud ja pärast 1,5a ringisõitmist sai tehtud mõistlik otsus ta maha müüa. Pesitseb hetkel kuskil Nõmmel ja näen teda alatihti

4.
2005 Mercedes Benz C 320 CDI - Paugupill! 165kw läks edasi küll, samas elukaaslane armastas seda autot rohkem kui ma ja pärast kahte aastat sündis otsus ka see millegi veidi vähem kuluka vastu vahetada. C-klassid pole mulle kunagi eriti palju meeldinud...
5.
2001 Volkswagen Golf 1.9 TDI - Ajutine lahendus kuniks uus sõber leitud sai. Katuseluuk oli suvel bueno ja see auto ei võtnud üldse kütust, mis oli üle pika aja ülimalt mõnus! Suur Parroti ekraan ja täisnahksisu tegid sõidu ka mugavaks.
6.
2001 BMW 325i - Saksamaalt me ta tõime ja siiamaani pean ütlema, et ta on mu lemmik! Tal on veel palju asju vaja teha, aga ta on mulle päris paras ja täpselt see, mida ma praegu autost ootasin ja lootsin saada! Vähemalt järgmised kaks aastat ma temaga sõita tahaks.