Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 22:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295 ... 354  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2014
PostitusPostitatud: 21.09.2014 21:05 
Kasutaja avatar

delta kirjutas:
MarttiEst kirjutas:
delta kirjutas:
Keegi tegi vist täna õhtul Mustamäel avarii ja ärasõidu, ca 10 minutit tagasi Mustamäe tee lõpus kihutas korraliku lennuga (30 alas 80ga vähemalt) punane VW Polo, esinurk ja taganurk puruks, üks tagarehv puruks. Korralik ragin kuna stange serv lohises ja rehv ribadeks.

Uuem VW polo?

Sõidutee äärde pargitud autode vahelt vilksamisi nägin ja tundus 2010-2013 VW Polo moodi.

VB sama debiilik kes üks öö mõtles, et on driftking Endla tänava lõpus. Normaalne ärgata kella 2 ajal öösel räige kummivilina peale. Hiljem lasi vist kergelt äärekivisse ka Jazzi pesula juures, see mis samamoodi Endla lõpus on.
" nahhui sa driftid, kui sa ei oska"...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2014 21:34 
Kasutaja avatar

Käisin perega täna siis ka lõpuks selles kõigi kiidetud tallinna teletornis ära.

Minu aus arvamus asjast on see, et meedias üle paisutatud iba.
Ja ilmselgelt üle hinnatud pa*k..
17 euri perepilet , et saaks liftiga ülesse ja alla sõita..
Vahid seal natuke maju ja tallinnat, sööd mingi s*tase snäki ka 9 - 12 euriga nägu + jook ja sõidad liftiga alla tagasi.
No andke andeks, see skype -i ajaloo tund ja asjad lihtsalt ei koti ju..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2014 21:45 

AstonM kirjutas:
Käisin perega täna siis ka lõpuks selles kõigi kiidetud tallinna teletornis ära.

Minu aus arvamus asjast on see, et meedias üle paisutatud iba.
Ja ilmselgelt üle hinnatud pa*k..
17 euri perepilet , et saaks liftiga ülesse ja alla sõita..
Vahid seal natuke maju ja tallinnat, sööd mingi s*tase snäki ka 9 - 12 euriga nägu + jook ja sõidad liftiga alla tagasi.
No andke andeks, see skype -i ajaloo tund ja asjad lihtsalt ei koti ju..

Teletorni pileti ost on muidugi mõttetu võrreldes cactuse ostmisega...

Mida sa ootasid? Kaelkirjakuid? Et torni platvorm hakkab keerlema? Tahad elamust siis kasuta võimalust ja lase sealt köiega alla.
Seal restos live muusika saatel õhtustada on väga nitsevoo ja toidud on maitsvad...hind muidugi kallis aga ainulaadne värk ju.

Loomaaed on ka mõttetu, seal on ju lihtsalt loomad. Tivoli samamoodi, mingid vaaterattad värgid, päh. Mine perega metsa seenele siis. Aaa jah, see on ka mõttetu, seeni saab ju poest osta, onju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2014 21:49 
Eliit
Kasutaja avatar

Ei tea jah, milliseks meedia ootused oli kruvinud? :D

"Nii ilus väää?"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2014 21:53 
Kasutaja avatar

No sülga või neela, aga paraku 17 euri selle liftiga ülesse sõitmise eest tundub minu jaoks ülemakstud.
Peace, aga loe mu eelmine postitus läbi, see oli kõik minu arvamus antud külastuest - teletorni.

Mulle muidu saabid ei meeldi, aga sinu saab on ikka kohe eriline :evil:

Edit: mkb .. krt ma ei tea, ilgelt reklaamiti ja jutustati sellest, aga ma muidugi ei süvenenud, et mida nad jahusid .
Eks ma nüüd sain aru, et üks toores liftiga sõit.. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2014 21:57 

Hey,
No hard feelings no, aga seal ju hunnik neid ekraane kust saab kuulata/vaadata ajaloo, looduse jne kohta. Nagu ikka muuseumid jms...kellele meeldib kellele mitte, maitse asi.

Mu saab on eriline ainult kolme mõlgi poolest, mis õnneks eriti silma ei paista...

Ps! Perega muuseumides käimine ongi kallis. Homme on btw viimane päev kus saab tasuta vabaõhumuuseumisse. Alates Kell 17 siis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2014 10:20 
C4V6
Kasutaja avatar

Käisime laupa vabaõhumuuseumis kultuuri tegemas ja seal mingi teema, et kella viiest sai vist tasuta sisse. Me läksime mingi kolmest. Jalutasime seal enda tiiru ära, rahvast oli sümboolselt, kõik oli ok. Kui hakkasime ära minema (kell oli mingi 17:20 vms) hakkas järsku räigelt rahvast peale pritsima, sellele põhi teele jõudes mis väravatest tuleb oli asi nii umbes, et johhaidii. Venekeelne räuskamine, mcdonaldsi burgerid ja kotid kaasas... tra wtf ? :D

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2014 10:42 

Tanel kirjutas:
Käisime laupa vabaõhumuuseumis kultuuri tegemas ja seal mingi teema, et kella viiest sai vist tasuta sisse. Me läksime mingi kolmest. Jalutasime seal enda tiiru ära, rahvast oli sümboolselt, kõik oli ok. Kui hakkasime ära minema (kell oli mingi 17:20 vms) hakkas järsku räigelt rahvast peale pritsima, sellele põhi teele jõudes mis väravatest tuleb oli asi nii umbes, et johhaidii. Venekeelne räuskamine, mcdonaldsi burgerid ja kotid kaasas... tra wtf ? :D

Ju tuli pool õismäge pikniku pidama :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2014 10:49 
C4V6
Kasutaja avatar

Mind ajas marru see, et nagu midagi tasuta saab siis on kohe tussokva.
Käi mu*ni ausalt, lähed vaatama siis austa kultuuri, see 6 euri sinna jätta pole palju raisk

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2014 15:54 
Kasutaja avatar

Tegelane5 kirjutas:
trykmann kirjutas:
Ragnar74 kirjutas:
Haiglatoidu puhul ei saa väga rääkida sellest, et prioriteet pole pakkuda maitsvat toitu. Seal minu arust konkreetselt tehakse veel eraldi pingutusi, et normaalne toit halvaks muuta. Konkreetselt rääkides siis kasvõi näiteks kaerahelbepudrust. Et seda halvasti teha peab vaeva nägema.

Selle eesmärgiks on patsient ilmselt võimalikult kiiresti haiglast minema saada.

Haigla pläustiga pidi Eesti eine kõige rohkem kasumit tegema, lastekodude teema pidi vähe krhevtisem olema aga ikkagi 14+ aastased alati söönuks ei saavat.

Krt, olin jaanuaris 24h PERHis ja toit oli minumeelest küll väga maitsev. Maybe tudengieluga liialt ära harjunud lihtsalt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2014 17:24 
Eliit
Kasutaja avatar

yellowboost kirjutas:
Tegelane5 kirjutas:
trykmann kirjutas:
Ragnar74 kirjutas:
Haiglatoidu puhul ei saa väga rääkida sellest, et prioriteet pole pakkuda maitsvat toitu. Seal minu arust konkreetselt tehakse veel eraldi pingutusi, et normaalne toit halvaks muuta. Konkreetselt rääkides siis kasvõi näiteks kaerahelbepudrust. Et seda halvasti teha peab vaeva nägema.

Selle eesmärgiks on patsient ilmselt võimalikult kiiresti haiglast minema saada.

Haigla pläustiga pidi Eesti eine kõige rohkem kasumit tegema, lastekodude teema pidi vähe krhevtisem olema aga ikkagi 14+ aastased alati söönuks ei saavat.

Krt, olin jaanuaris 24h PERHis ja toit oli minumeelest küll väga maitsev. Maybe tudengieluga liialt ära harjunud lihtsalt :D

Ma olin Aprillis PERHis ja kuna ma esimese nädala toitusin läbi veeni, siis järgmised 3 nädalat tundus see söök päris tiptop seal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2014 17:39 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Käi mu*ni ausalt, lähed vaatama siis austa kultuuri, see 6 euri sinna jätta pole palju raisk

Poh…peaasi, et besplatno ju :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2014 18:11 
C4V6
Kasutaja avatar

VW kirjutas:
Tanel kirjutas:

Poh…peaasi, et besplatno ju :D

No ja aga nahui.. miks JUST SEE OSA ühiskonnast nii teeb ? Kas päris venelastest keegi aru ka saab miks meie generatsioon venelasi ei salli või ? Ilmselgelt ei saa ja samuti ei saa Eesti noored aru, et normaalseid venelasi on olemas, siit samast üks noormaalne keele ära õppinud inimene. Miks keegi nendele kuradi dressides ja lakk-kingas tibladele selgeks ei püüa teha, et nad ennast kokku võtaks ? Kelle jaoks nad elavad siin perse :D Ma saan aru, ansip on šhmo ja Eestlased kõik pidõrassõ aga no kurat :D

Need samad pohui suhtumisega inimesed ju seda jama siin külvavadki. Eestlaste hulgas on ka samasuguse käitumisega jörme aga neid on ikkagi tunduvalt vähem. Siit ongi need kummalis lahkarvamused ja arusaamad tulnud. Kui iga inimene võtaks kätte ja teeks midagi ühiskonna heaks, siis oleks siin riigis varsti palju parem elada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2014 18:58 
Kasutaja avatar

Minu nägemus slaavlastest põhineb erinevate rahvustega koos töötamisest ja suhtlemisest tööväliselt.
Keskmise sissetulekuga inimene arvab, et peab valitsema sotsialism. Kui sul on rohkem, siis pead sa maksma rohkem, sest sul on. Lihtne näide ühe poolaka arvamusest. Töötab lihttöölisena, mis ei nõua eriti vastutust ega iseseisvat mõtlemist. Kaasmaalane töötab ehitusel, omaala spetsialist, saab tunduvalt suuremat palka kui tema, välismaal! Lihtöölisele ei mahu see pähe, miks nii, ta on ju ka võõrtööline, miks tema samapalju palka ei saa.
Kes ei salli venelasi ja miks? Ma miskipärast arvan, et paljud ei salli sellepärast, et nende iseloom on erinev ja neil tegelikult vene rahvusest tuttavaid ei olegi. Nad on lihtsalt harjunud, et venelasi ei sallita.
Rumalad jäävad oma rumalate tegudega silma ja seda sõltumata rahvusest.
Vanemad inimesed, need kes kasutavad tasuta võimalust- see on täpselt see põlvkond kes on tulnud sotsialismist. Putini edu sellel seisneb, et hoiab rahva võrdsena, kõikidel on raske. Pole vaja naabrit kadestada, lääs on ainult see kes vehib ja uhkustab oma rahadega.
Siia lõppu panen selle aasta koolide edetabeli, kolme riigieksami põhjal. Vaadake mitmes Narva on!
http://www.postimees.ee/2927841/koolide ... mnaasiumil

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2014 19:24 

MDB kirjutas:
Putini edu sellel seisneb, et hoiab rahva võrdsena, kõikidel on raske. Pole vaja naabrit kadestada, lääs on ainult see kes vehib ja uhkustab oma rahadega.

oleks võinud oma teksti huumori teemasse panna

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295 ... 354  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis