Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 01:08

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 25.09.2014 21:42 

Meil anti esimeses metsalaagris niit ja nõel ja sildid kätte. Istusime telgi ees rohus ja õmblesime. Aega oli 15min et kahele frentsile ära õmmelda. Noh ja siis õmbled ja järsku käis hale litt, rühmaülem viskas lõhkepaketi keset laagrit, kõik panid padavai positsioonidele, nõelu ja niidirulle lendas kahte lehte.
Ok, endex, uuesti õmblema. Nõel kadund. Ok, võtan uue. Õmblen. Jälle litt. Pekki, jälle nõel kadund. Nii mingi 3 v 4 korda. Lõpuks kaotasin kõik nõelad ära. Laenasin kamraadilt ja sain kuidagi kinni kiirelt. Siis tõmbas jaoülem rivis puruks. Ok, elas kasarmuni kuidagi ära, seal oli vaja uued nõelad sebida. Mõni loll sibul kasutas kummiliimi....mul läks peale 12 ringi lugemine sassi, aga ta jooksis seda liimi päris tükknaega kuivaks..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2014 21:47 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
Mina ütlen Laurile nii, et tsiviilis võid olla kes tahes, ajateenistuses õpid ära sellise asja, et rühm on nii tugev, kui tema nõrgim lüli ja relvast saab sinu armuke.
"Ei jõua? Proovime siis uuesti algusest."

Ma arvan, et enamus rahvusprobleeme tuleb hirmust ja eelarvamustest, tänapäeval vist paljudel juhtudel ka rumalusest, seda eriti vene poolelt, kes tunneb end nii allasurutuna.
Kui koer kardab, pistab ka saba jalgevahele ja hakkab haukuma.

Lihtsam on tegelikult vastata nii, et ajateenistus teeb poisist midagi sellist, mida võiks meheks juba kutsuda. Kunas minek ja kunas eeldatavasti tagasi saad? (kui saad) Ootaks järelkaja.
Siin on midagi lugemiseks: http://ajateenija.ee/raamat/

My ass. Ma ei viitsi eriti suurt saagi käima tõmmata, aga kui Venemaa peakski 2 tunniga pealinna vallutama, siis on kõigil su õmmeldud embleemidest ja rühmast pajepat.
Tean juba, et kohe tulevad terminaatorid sõimama, et mida sina sitt ka isamaast tead, pole väes käinud pole elu näinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2014 22:52 

Päris nii ei ole, aga su suhtumine on tiba lapselik :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2014 02:09 

Aular kirjutas:
MDB kirjutas:
Mina ütlen Laurile nii, et tsiviilis võid olla kes tahes, ajateenistuses õpid ära sellise asja, et rühm on nii tugev, kui tema nõrgim lüli ja relvast saab sinu armuke.

Ma arvan, et enamus rahvusprobleeme tuleb hirmust ja eelarvamustest, tänapäeval vist paljudel juhtudel ka rumalusest, seda eriti vene poolelt, kes tunneb end nii allasurutuna.

Lihtsam on tegelikult vastata nii, et ajateenistus teeb poisist midagi sellist, mida võiks meheks juba kutsuda. Kunas minek ja kunas eeldatavasti tagasi saad? (kui saad) Ootaks järelkaja.

My ass. Ma ei viitsi eriti suurt saagi käima tõmmata, aga kui Venemaa peakski 2 tunniga pealinna vallutama, siis on kõigil su õmmeldud embleemidest ja rühmast pajepat.
Tean juba, et kohe tulevad terminaatorid sõimama, et mida sina sitt ka isamaast tead, pole väes käinud pole elu näinud.

Mmm demagoogias oled tugev, eriti hea nipp on öelda ära teise osapoole mõistlikud argumendid ja neid juba eelnevalt naeruvääristada mingi lollaka kommentaariga, ets teeb ka tihti nii :ugeek: aga deem kui sa ise ütled juba ära, et pole väes käinud siis miks tarka nägu teha, mina küll ei kägise teemadel milles ebapädev olen.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2014 13:05 
Kasutaja avatar

Sellepärast venelased ja islamistid edukad ongi, et neid ühendab üks asi- usk, enesekindlus!
Tundub, et eestlased ongi tihti sellised, kes probleemide korral hoiavad kõrvale või unustavad, et nad sõbrad on. Venelastel piisab sellest, et nad teavad mis nende seltskonna keeleks on ja juba on tugev tiim koos.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2014 14:51 

Üks küsimus veel.

Praegu maadlen nohuga ja teisipäeval on minek. Kui ma selle nohu jaoks ninaspreikaasa võtan, siis kas see on seal lubatud või jään ma sellest ilma? Või on targem helistada ja uurida?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2014 14:54 
Kasutaja avatar

Nina spreid küll keegi ära ei võta.
Kui võetakse, saad laatsast uue.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2014 19:27 
Kasutaja avatar

Vist aint antibiotside jaoks pidi mingi paber olema vms. Ülejäänd asjad küll täiesti savi. Mingit ibu ja paracetamoli võta ikka kaasa. Metsas hea littida neid, praeguste ilmadega raudselt pool rühma teil haige ka kiirelt. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2014 21:22 
Kasutaja avatar

MONGO kirjutas:
Aular kirjutas:
MDB kirjutas:

Mmm demagoogias oled tugev, eriti hea nipp on öelda ära teise osapoole mõistlikud argumendid ja neid juba eelnevalt naeruvääristada mingi lollaka kommentaariga, ets teeb ka tihti nii :ugeek: aga deem kui sa ise ütled juba ära, et pole väes käinud siis miks tarka nägu teha, mina küll ei kägise teemadel milles ebapädev olen.

Ootasin suuremat pasarahet tegelikult :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2014 22:35 

Jakuke kirjutas:
Üks küsimus veel.

Praegu maadlen nohuga ja teisipäeval on minek. Kui ma selle nohu jaoks ninaspreikaasa võtan, siis kas see on seal lubatud või jään ma sellest ilma? Või on targem helistada ja uurida?

Üldsegi võib suht vabalt oma nodi kaasa võtta, lihtsalt omal sul keerulisem kapis korda organiseerida mida rohkem paska kaasas on. Ma võtsin igasugu asju kaasa alates kurgutablettidest ja lõpetades taskunugade ja taktikaliste kinnastega, keegi midagi ära ei võtnud.(praegu torusall ja mingid normaalsed kindad suht soovituslik, ilmad hakkavad päris pasaks muutuma. Sa ei saa neid igal hetkel kanda, näiteks niisama pataljoni territooriumil peavad kõik ühesugused olema. Aga näiteks mingitel õppustel(kus lahingvarustus seljas või metsalaager vms) või hommikuvõimlemisel suht pohhui.).

Asi on suht lebo, ei tasu üle põdeda. Vanasti ehk oli see ajateenistus riik riigi sees. Praegu on ta stiilis,et käid ja saad oma väljaõppe kätte ja tõmba koju nahhui.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2014 19:11 

http://uudised.err.ee/v/eesti/ad23c1ed- ... 5225ba5016

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2014 08:22 
Kasutaja avatar

Six-Fo kirjutas:
Jakuke kirjutas:
Praegu on ta stiilis,et käid ja saad oma väljaõppe kätte ja tõmba koju nahhui.

Sel ajal oled suht nende bitch ka seal see 8 või 11 kuud ja midagi vastu ei tohi kobiseda :D .
Märkus kes arvavad, et see mingi puhkus on.

Edit: ja kui mölised või ei tee mingeid asju kaasa vms - nv-l koju ei saa maybe.

Saab24 - Saab originaal varuosad & muu.

Viimati muutis str, 29.09.2014 08:01, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2014 23:31 
Kasutaja avatar

Teisipäeval mul siis Raplast Logistikapataljoni minek. Kellaajaks märgitud 10.30, kas on mõtet natuke varem kohale minna või ei ole väga vahet?
Kas väeosas väikesed kõrvaklapid on lubatud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2014 00:11 
Kasutaja avatar

Ega sa presidendi vastuvõtule ei lähe. Lähed kohale, tutvud kaaslastega. Kõrvaklapid võtad ka kaasa, suurus pole oluline. Õhtul hea muusikat kuulata. Arvesta ainult sellega, et ajusi nussserdatakse.
Istud rahulikult, kuulad muusikat ja siis mingi kõrgem nähvits tuleb sisse. Püsti-valvel loomulikult. Samas see kõik sõltub, mõni hakkab seal võllitsema, et oh ei pannud tähele või midagi, teised saavad aru, et kõik on normaalne, sul on vaba aeg. Päeval muidugi väga ei soovitatud muusikat kuulata, siis sai palju joosta. Ei mäleta enam aga vist teatud kellaajast oli ka nii, et kulpi enam viskama ei pea. Öörahu aeg kindlasti aga mis kellast see algas... no eks saad teada.

Teine võimalus on nii, et lähed varem kohale. No siis käid seal ringi ja paugud. Buss ettesõidab, siis vaata kes selline kõige tõsisem pagunimees on. Sellele tõmbad kohe lõuga ja ütled, et oodake ainult kui relva kätte saan. Järgnevalt saad kohe sisseelamiseks istuda kartsas, peale seda võib-olla jooksed ilma relvata, võib-olla saadetakse koju. 1 kuu vast ja siis juba tead kindlalt, kas pead edasi teenima või mitte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2014 14:20 
Eliit
Kasutaja avatar

Lasin arstliku komisjoni üle. Tuli kuri kiri stillis bla-bla-bla...640 euri...bla-bla-bla.
Saatsin kirja põhjendusega vastu. Uue arsliku aja lükkavad lihtsalt kuhugi eest.ee-sse üles või kirjutavad ja joonistavad uuesti mulle?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis