Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 29.03.2026 02:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 624, 625, 626, 627, 628, 629, 630 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 28.09.2014 20:01 

Nendest longerotest veel.Hiljuti muudeti ka Sinebrychoff i gin i retsepti ja see tehakse nuud samuti sellest kääritatud pärast nagu köik eesti lurrid.Hartwalli oma nuud ainuke milles veel gin sees.Vöite veenduda kui lugeda pudelitelt-purkidelt koostist. Ka hinnas näha märgatav vahe nuud.Enne oli jah ka Sinebrychoff gin aluseks , enam mitte.Siiski, vaatasin kodulehelt, on mölemat aga peab taas teadma kumba jood.Klaaspudelit Eestis ei liigu, see 5,5 % on giniga aga lahjem mitte ja purgis ka kääritaud lurr.
Siiski -Ka hartwall toodab original gini ja siis kääritaud pära gool greipi.Peab teadma mida ostad.Kodulehel olemas toote info.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2014 20:34 
Kasutaja avatar

Läks alkoteemaks ära :) kunagi aastaid aastaid tagasi tarbisime sõbraga seda väga head sinebrychoffi longerot mitu mitu laadikut ja sellest päevast alates võib see vabalt poeletil edasi seista või ültse olemata olla, oi kus hakkas vastu ja siiani ei suuda juua, olen vahest proovind, aga ei on ikka vastikult läila jook! aa kohvi joon ka mustalt ilma suhkruta peale seda :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2014 23:20 
Kasutaja avatar

Sinepine õllekaste on päris hea:
http://toidutare.ee/kastmed/10F36/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2014 23:41 

Ostsin selkust pange saslõkki, et pannil küpsetada. Mingi "vanamoodne saslõkk" vms oli nimeks. Raudpolt parim pangesaslõkk mis olen ostnud, suured tükid, suured sibularõngad sees ja pannil kokku ei kuivand. Maitse ka hea. Soovitan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2014 00:03 

Pannil jääb ka mahlane kui õige kuumusega teha ja ainult korra-kaks keerara + kinnine kaas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2014 10:26 
Kasutaja avatar

Käisin Tondi restos, kuna oli kiire, võtsin kanaburgeri, igatahes burger oli suht maitsetu ja friikad jubedalt üle soolatud ( ja mina olen see tüüp, kes soolab vahel ennem maitsmata)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2014 12:13 

Käisin Nõmme teel selle endise LaPassiooni resto-baaris.
Praegu seal mingi Türgi-Kaukaasia teemas koht. Ei tule nimi meelde praegu. Mingi Unumari vms. Telekast tuleb Türgi muusikakanal ja vaibad seintel. Lava jms ka olemas. Ilmselt nv'del käib kõva trall rahapesu kõrval.

Proua võttis püreesupi ja mina pasta. Tahtsime kergemapoolset einet. Sittagi - päris hästi täitsid kõhtu need.
Magustoiduks ida-pärased juustukoogid. Erinesid hoopis tavalistest, mida pakutakse restodes-kohvikutes.
Otsa veel kohvijoogid ja ma ägisesin igatahes. Hinnad ka mõistlikud (kokku läks paarkend eurot) ja teenindus ka timm. Teinekord tahaks mingid liha-grillroad ka ära proovida. Kokahärra kütab grillil kohe leti kõrval valmis grillimist vajavad road.
Ma soovitan.

Ah ja letipeal veel silt, et saab marinaadis liha osta kui on soov ise grillima minna kuskile. Ilmselt proovin selle ka ära kui tuju tuleb sõpradega talvel grill püsti lükata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2014 15:05 
Kasutaja avatar

mastr kirjutas:
Praegu seal mingi Türgi-Kaukaasia teemas koht. Ei tule nimi meelde praegu. Mingi Unumari vms. Telekast tuleb Türgi muusikakanal ja vaibad seintel. Lava jms ka olemas. Ilmselt nv'del käib kõva trall rahapesu kõrval.

Proua võttis püreesupi ja mina pasta. Tahtsime kergemapoolset einet. Sittagi - päris hästi täitsid kõhtu need.
Magustoiduks ida-pärased juustukoogid. Erinesid hoopis tavalistest, mida pakutakse restodes-kohvikutes.
Otsa veel kohvijoogid ja ma ägisesin igatahes. Hinnad ka mõistlikud (kokku läks paarkend eurot) ja teenindus ka timm. Teinekord tahaks mingid liha-grillroad ka ära proovida. Kokahärra kütab grillil kohe leti kõrval valmis grillimist vajavad road.
Ma soovitan.

Ah ja letipeal veel silt, et saab marinaadis liha osta kui on soov ise grillima minna kuskile. Ilmselt proovin selle ka ära kui tuju tuleb sõpradega talvel grill püsti lükata.

Tegemist on Lasnamäel tegutseva Kishmishi haruga. Isegi korra käinud ja väga maitsvad toidud!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2014 16:50 
Kasutaja avatar

Lahekas kirjutas:
mastr kirjutas:

Ma soovitan.

Tegemist on Lasnamäel tegutseva Kishmishi haruga. Isegi korra käinud ja väga maitsvad toidud!

Hetkel selle nimi armudu. Koht on mingi 3-4 korda nime vahetanud. Omanikud on koguaeg samad. Paraku kestab suht lühikest aega, kui jälle nime muudab. Eks ole aru saada, miks see nii on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2014 16:52 
Kasutaja avatar

käisin täna Põksi combot järre mugimas. Nats nagu pettusin. Kartulisektorid on välja vahetatud mingite suvakate friikartulite vastu... damn...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2014 19:14 
C4V6
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
käisin täna Põksi combot järre mugimas. Nats nagu pettusin. Kartulisektorid on välja vahetatud mingite suvakate friikartulite vastu... damn...

Mina sain küll õiged asjad täna aga sellest ,et ma sealt friikaid olen saanud kirjutasin mõned lehed tagasi

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2014 19:51 

.Alar. kirjutas:
Käisin Tondi restos, kuna oli kiire, võtsin kanaburgeri, igatahes burger oli suht maitsetu ja friikad jubedalt üle soolatud ( ja mina olen see tüüp, kes soolab vahel ennem maitsmata)

Ma soovitaks seal naked burgerit, see on tavaliselt hea olnud.
Aga teenindus on seal küll halb...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2014 19:56 

Tanel kirjutas:
MrIroonia kirjutas:

Mina sain küll õiged asjad täna aga sellest ,et ma sealt friikaid olen saanud kirjutasin mõned lehed tagasi

Missa käid iga päev seal? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2014 20:17 
Kasutaja avatar

Ei. Ta paneb mitu korda päevas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2014 20:22 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
.Alar. kirjutas:

Ma soovitaks seal naked burgerit, see on tavaliselt hea olnud.
Aga teenindus on seal küll halb...

Mulle jättis kõige parema mulje just kiire teenindus

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 624, 625, 626, 627, 628, 629, 630 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis