Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 23:03

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 03.10.2014 11:36 
Kasutaja avatar

Sõidetakse igast asjadega taksot, ma ise eeldasin et taksomeetri, sest sisu on kordi rohkem kulunud kui teistel sama aasta 300M-idel, peaks loogiline olema, aga kui polnud, siis andke andeks no :D
Ei viitsi siin OT-d ka ajada, seega minupoolt antud teema lõpp :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2014 11:51 

MartenL kirjutas:
Fluid kirjutas:
Sannderr kirjutas:
Keegi Ardo Re**** müüb sellist pellerit, korralik tilkur no.

Kellel on androidil Auto24 äpp, see näeb täisnime ka ära kirjakastis :)

Tavakasutaja ei näe androidi rakenduses midagi, sul mingid adminni õigused?

Igaüks näeb neid. Kui sa kellegilt kirja saad ja sellele vastad, siis uduselt näeb eelnevat vestlust ja seal on täisnimi näha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2014 16:08 

Suht stiilne oleks sellises kohas taksomeeter :D
Aga sisu kulumist ilmselt on võimalik põhjendada 3e moodi:
1. Crysler, mis on reaalselt odav usa mosse pm, tema jaoks on ~300k läbisõitu väga palju juba
2. Vend, kellel pole 25 euri kytteraha 300m omades, ei ole vist elus neid istmeid hooldand, kreemitand jne
3.Meie talv mõjub ilma hoolduseta istmetele suht laastavalt (PS! see Chrysleri nahk on p*sk anyway)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2014 18:30 
Kasutaja avatar

Võimalik et eksisin jah, ei tea neist krisladest suurt midagi, kuid siiski teistel sama aasta pillidel on see sisu kordi paremini säilinud. Aga kes see nüüd poisi fb lehele kirjutas selle jutu? :D :D :D

Tsiteeri:
Mis teema sul on, et kirjutad mu fb lehele ma ei tea kui pika kirja?! mis see ültse sind kotib?! Ma pakkusin sulle võimalust auto vahetada odavama vastu + komp. nagu ka su kuulutuses kirjas, seega tule ise talllinna kohale ja vaata seda autot. Järeldan, et sa oled mingi alaealine tatikas, kes lihtsalt ei saanud muudmoodi, kui pidi fb lehel hakkama kritiseerima mingit moodi seda autot.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2014 19:43 
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
MartenL kirjutas:
Fluid kirjutas:
Sannderr kirjutas:
Keegi Ardo Re**** müüb sellist pellerit, korralik tilkur no.

Kellel on androidil Auto24 äpp, see näeb täisnime ka ära kirjakastis :)

Tavakasutaja ei näe androidi rakenduses midagi, sul mingid adminni õigused?

Igaüks näeb neid. Kui sa kellegilt kirja saad ja sellele vastad, siis uduselt näeb eelnevat vestlust ja seal on täisnimi näha.

Ma küll eelnevat vestlust ei näe. Avan näiteks saabunud kirja või millele on vastatud ja midagi udust seal ei ole. Päris huvitav oleks mõnda nime teada saada küll- jagaks kohe teiega seda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2014 19:47 
Kasutaja avatar

Parandan! Leidsin, tuleb minna saabunud sõnumite postkasti ja siis näeb. Ma valisin alguses vastatud, seal näitab ka vanemaid sõnumeid, mille autorit just oleks huvitav teada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2014 20:00 
Kasutaja avatar

Siinne kasutaja tapeet. Tüüpiline SR-lane.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2014 10:35 
Kasutaja avatar

tapeet kirjutas:
on ikka siin maamunal inimesi?! Mis kohaga sina oma väikse ajuga mõtled?! saad sa sellest aru, et mul on täitsa pohhui sellest chryslerist?!...

...Tegemist on siiski ABS anduriga!!...

...NB!! Mul on garaazis Porche Cayenn Turbo ja bmw e60!!...

Sain vihaselt tilkurilt uue kirja, mingi hullema tati likvideerisin ära, aga jah, edu müügiga, kui juba Cayenn turbo garaažis seisab, siis pole rohkem midagi öelda :kill :hail
Aga kumb nüüd valetab, kas m300m või tapeet? :D
m300m kirjutas:
see 300m on meeletu rahaauk ,tean omast kogemusest.Konkreetsel autol tuleb vahetada absi pump,amordid,amorditugilaagrid jne muud pisiasjad.(originaal amordi tk hind 250 euri :kill )(org tugilaagrid 100 tk).B-osad väga ei kesta sellel autol.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2014 13:39 

Sannderr kirjutas:
tapeet kirjutas:
on ikka siin maamunal inimesi?! Mis kohaga sina oma väikse ajuga mõtled?! saad sa sellest aru, et mul on täitsa pohhui sellest chryslerist?!...

...Tegemist on siiski ABS anduriga!!...

...NB!! Mul on garaazis Porche Cayenn Turbo ja bmw e60!!...

Sain vihaselt tilkurilt uue kirja, mingi hullema tati likvideerisin ära, aga jah, edu müügiga, kui juba Cayenn turbo garaažis seisab, siis pole rohkem midagi öelda :kill :hail
Aga kumb nüüd valetab, kas m300m või tapeet? :D
m300m kirjutas:
see 300m on meeletu rahaauk ,tean omast kogemusest.Konkreetsel autol tuleb vahetada absi pump,amordid,amorditugilaagrid jne muud pisiasjad.(originaal amordi tk hind 250 euri :kill )(org tugilaagrid 100 tk).B-osad väga ei kesta sellel autol.

Miks ma pean valetama? Ma liiklen ise igapäevaselt täpselt sama autoga ja neid 2 tk olnud.JA tean mis kulud sellel autol ja mis nad muidu üldse on. Miks inimestel nii kehvad närvid on ning koguaeg vaja ära panna üksteisele.
Samas 1000euri eest on ju autot külllaga ja kui tüübil on cayannet ja e60 garaažis olemas siis selle 300mi võiks ju vabalt emexise viia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2014 14:22 
Kasutaja avatar

"tapeet" elab alles isa käe all ja mõtleb, et kõik autod mis tema vanematel või sõpradel on, kuuluvad ka talle. Igaüks nende kõrvalistmele ju ei saa ja ükspäev on lootus, et keegi usaldab ka teda sinna rooli. Seni pole tõenäoliselt isegi kainekaks usaldatud, et nii närvis on. Püüa mis sa püüad aga vanemad ikka autot ei anna. Mis elu see on :D

Kui "tapeet" vaid teaks, kui palju mul sellised autosi garaazis on, siis vist laseks täis ennast :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2014 16:40 
Kasutaja avatar

Seda ma arvasin, et ise mingi ennast täis naga on, kiired tööajad pidid olema, kui kella 2 paiku öösel vestlesime :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2014 23:43 
Kasutaja avatar

tartus mingi selline kuju:
leppisin kokku et tulen tallinnast sinna, olin nats üle poole tee sõitnud kui tüüp helistas et kuule müüsin auto maha.
Tra kui keegi helistas et tuleb autot vaatama siis oleks võind ju teada anda, ma oleks siis tee peal mõnes statis passind kuni nad seal otsustavad mis saab.
Tüüpiline T^^a pea suure algustähega

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2014 06:34 

Mu meelest sul ikka vedas. Tavaliselt on ikka nii, et sõidad kohale ja siis on müüjal telefon väljas. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2014 08:54 
Kasutaja avatar

Kuidas müüjaga muidu kokkulepe oli, et ootab sind või et hakkad vaatama tulema? Ilmselt kõige kindlam on sellisel juhul mingi käsiraha ära maksta ja leppida kokku, et vahepeal kellegile ei näita kuni kohale jõuad. See peaks muidugi mõistliku ajaga olema. Samuti tasub ka ainult kokkuleppe korral ikkagi öelda, mis kellaks kohal oled jne, mitte et tuleksin Tallinnast Tartusse kunagi vaatama. Selles mõttes on müüja käitumine vägagi mõistetav, sest mina müüjana võin kinnitada, et umbes pooled lubajatest ei jõua kunagi kohale. Üks näiteks kunagi helistas, et hakkab Viljandist sõitma ja tee endal õhtu vabaks, et ta saaks autot vaadata. Jätsin siis kõik plaanid ära ja jäin härrat ootama, tänaseks on ta juba mitu aastat teel. Selliseid näiteid võiks veel ja veel tuua. Täna ei maksa enam ükski lubadus ja kui on keegi kohal ja raha lehvitab, siis pole mõtet ootama jääda, et keegi Tallinnast ju tuleb veel. Muidugi jah kui on kokkulepe et hoian kuni tuled ja siis teisele müüja on juba nõme, vahet pole kui popp su auto on. Mul kevadel oli ka, et esmalt helistasid ühed Võrust ja lubasid uurida kuidas liikuma saavad ja siis tagasi helistada, üks 5 minutit hiljem tuli teine kõne lääne-eestist, kes lubasid kohe teele asuda. Umbes pool tundi hiljem helistasidki Võru omad, et nad sõitsid just linnast välja. Tuletasin meelde kokkulepet veel helistada ja soovitasin otsa ringi pöörata. Helistasid veel korduvalt, et äkki ikka võiksid tulla ja kas müüdud jne. Veel mitu inimest jõudis samal ajal helistada, kõigile sai öeldud, et helistagu paari tunni pärast, siis selge kas müüdud või ei. Muidugi õnneks andis see teisalt kindlust, et huvilisega tingima ei hakka, kas maksab küsitud summa või sõidab koju tagasi ja tuleb järgmine. Samas jah on endalgi olnud juhus, kus sai kokku lepitud vaatamine pühapäevaks (reedel), müüjale varem ei sobinud. Pärast siin teemas tuli välja, et enne mind oli juba mitu kohtumist kokku lepitud. Ilmselt vana lihtsalt jättis endale varuvariandid. Pärast kohale jõudes teatas, et tal auto müüdud ja tema enam ei mäleta mis number kes oli, et kõnesid oli palju.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2014 10:44 
Kasutaja avatar

Ma käisin ka Est-x'ga kaasas. Oleks saanud muidugi veel sitemini minna, aga müüjaga sai kokku lepitud, et tuleme õhtul. Järvevanale keerates sai veel helistatud, et hakkasime nüüd sõitma ja paari tunni pärast peaks jõudma.
Kena oleks ju olnud juba siis kasvõi öelda, et kuule ühed vennad tulevad veel vaatama, kinni ei hakka hoidma ja ise teate kas tahate Tartusse sõita. Kaunis kaheldav, et meie kõne ajal polnud sellel vennal veel aimugi, et keegi üldse autot vaatama võiks tulla.
Küllap selline tüüpiline hustla, kes tahtis iga hinna eest auto kohe õhtul müüdud saada ja millegipärast kahtles, et meist ei oleks kindlaid ostjaid olnud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis