Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.08.2025 19:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 109 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: BMW 530d e39 Touring 99 crime
PostitusPostitatud: 04.10.2014 00:06 
Kasutaja avatar

Autot ikka ehitan endale.
Polestar bluest on minu toon heledam. Aga jh pm samasse auku. Homme ilmselt Kiltsi ka :D
Kas keegi teab, kui airbagid puudu(ustest) siis kas sõitma lastakse?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2014 10:23 
Kasutaja avatar

Ma olin eile natukene õllene kui ma selle viimase postituse kirjutasin, tahtsin lihtsalt täpsustada et ega mingi safe way´ga midagi lahedat ei saavuta ja see sinine on lõpp tulemusena vb tõesti väga hea valik ja saab midagi " lahedat " ... enne lõpp produkti näitamist muidugi ei saa seda otsustada.

See sinine värv meenutab neid:

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2014 23:10 

Täna sõitsid Laagris vastu, (kui sul stanged värvimata?). Mu meelest täitsa ok värv reaalselt. Püüab tähelepanu hästi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2014 23:30 
Kasutaja avatar

Tegelt irl on jõhkralt ilus värv. Kiltsil sai nähtud ja pärast Tallinna tee peal veel rammu katsutud :) Velgedelt see kooruv kuldne kile on veits mannetu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2014 23:42 
Kasutaja avatar

Mis aega sõitis siis ka? Tundus minu umbes samade kw-dega kergema aparaadiga võrreldes ikka väga aeglane.
Standega ka mingi teema? Esimene ei tundunud küll kuidagi tiivaga kokku minevat.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.10.2014 00:17 
Kasutaja avatar

parim vist oli 16,4 äkki. Tehase aeg on 16,2. Ei ole mingi ekspert ja mõni sõit ei tulnud üldse välja, eks see aeg sinna jäi ja ilmselt on mootorist mõned kwd kaduma läinud. Chipimatta, ega sealt polegi väga suurt pauku loota.
Ning jah stanged kapott ja tagaluuk värvimatta.
Tahtsin kiirelt auto kokku saada, neli nädalat jalamees olnud. Ja praeguseks on kopp ees. Esistange ilmselt teen veel suht kohe ära, sest värvi ja lakki veel omajagu alles, ainult tegemise vaev. Kapotti aga tahaks tavalist tagasi, kui keegi tahab 1:1 oma e39 kapotti minu oma vastu vahetada siis võib rõõmsalt teada anda.
Veljed on nagu nad on jah, järgmine aasta üritab midagi püsivamat sinna peale saada.

Värviteemast veel niipalju, et värv ja lakk mõlemad Standoxi tooted. Või noh kõik on Standox, mis peale on määritud. Värv ise uusim Standoxi tehnoloogiast Standoblue ja lakk nn kriimukindel Standox Platinum lakk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2014 13:33 
Kasutaja avatar

Sai isegi ära nähtud su masin. Hommikuses hallis massis jäi silma küll. Ma ütleks, et päris huvitav näeb sellise värviga välja. Mulle küll meeldis-midagi teistsugust :rokib . Jään lõpptulemust ootama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2014 23:46 
Kasutaja avatar

lõpptulemust ootan ise ka :D . Hetkel käib siiamaani veel kokku ladumine. Aega läheb palju sest kõik õõnsused on vaja ära vahatada. Lisaks veel panin uksed pigimatti ja vilti täis. Muidugi kõige suurem aeg läheb veel asjade otsimise peale. Kohe ei viitsinud mutreid ja polte korralikult ära panna ja nüüd kirun ja vannun ennast. Aga enam vähem hakkab kokku saama, pm seisabki veel kadunud jubinate taga, mis tuleks uued muretseda. Ja ka nende asjade taga, mis on liiga räbalad, et autole külge panna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2014 11:59 
Kasutaja avatar

Nägin praamil ära, mis sellest uksega paugutajast sai? :)
Kui köik ühte tooni saab, näeb täitsa mönus välja.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2014 21:01 
Kasutaja avatar

Jah, tõesti auto sai esimesed triibulised juba kätte, tagatiival täke koos mõlgiga. selle sama R´i uksest.
Ja läbirääkimised veel käivad.
krt saremaal käies on alati mingi nuss kes paneb uksega, kes vajub lihtsalt järikorras seistes tagant selga..

Vahepeal on auto sisuliselt kokku saanud, mõned üksikud asjad veel. Täna sain veel originaal musta päikse visiiri ka kätte inglismaalt. Nüüd on must lagi 100% komplektne.

Ja seda veel ei oska öelda millal muud pudinad värvi saab. Üritan nii pea kui võimalik, aga kuna järgmine nädal ise noa alla, siis mõne aja olen rivist väljas. Aga kui ennem ei saa siis avalaksuks ikka. :D

Bi-Xenon reflektorid on ka veel tulekul, aga ei tea veel millal jõuab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2014 22:32 
Kasutaja avatar

Käime vahel DSVs koos söömas ja Silberi ees näen seda ka päris tihti, aga kurat kuidas häirib et osad kohad veel värvimata. Kõik värvitud siis on küll väga viisakas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2014 19:53 
Kasutaja avatar

see mu igapäevane marsuut jah. Ennast häirib ka. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2014 23:34 
Kasutaja avatar

Nii jälle ühtteist tehtud.

Paagisisene pump vahetatud. Läks seekord originaali tüüpi pump sisse. Need 30 eurised ei taha nagu eriti vastu pidada :D
Kõik õõnsused on nüüdseks kerevaha täis lastud.
Õli on vahetatud(5W40). Karterituulutus filter vahetatud vortexi vastu.
Kütusefilter vahetatud.
Lisa veepump lahti võetud ja puhastatud.
Uued kojamehed.
BI-Xenon reflektorid. Vanad olid lihtsalt täiesti läbi omadega ja ei näidanud mitte midagi.
M5 peeglid. Kokku klapitavad, seega panin ka uued moodulid, et need ka kokku klappida:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Uksed seest siis kõik sellised:
pigimatt alla
Pilt

ja vilt peale
Pilt

Kapott sai ka hiljuti värvi selga, seekord siis ilma kulmuta:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Lisaks sain ka M-i ukseliistud, aga ühel on märk kadunud.
Pilt

Pilt
Pilt

Originaal navi komplekt on ka nüüd autos aga sellest kunagi hiljem, kui asja korralikult jooksma saan.
Lisaks siis selle uue kapotiga tuli välja et tiiva nurk on kujust ära, vana kapotiga läks nagu paremini kokku. Nüüd on aga selgelt näha et alla ja sisse poole natuke.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2015 22:37 
Kasutaja avatar

asi ikka edeneb.
M tagastange(originaal):
Pilt

Värvi koos esistangega:
Pilt

Peaproov:
Pilt

Küljes:
Pilt

üldine:
Pilt

Politsei pidas ka ükspäev kinni, käskis mõned asjad korda teha, muidu võib asi kulukaks minna. Ei sobinud neile värv(passis veel tumesinine , aga konstaabel arvas et pigem on helesinine.) ega kollased esituled. (sõidsin park+udu, mõlemad kollased. Hiljem seaduseid sirvides tuli välja, et kollased udutuled lubatud. Aga neid häiris ka see et rõngad on kollased. Seaduses kirjas, et LED-ga asendada ei või ja valgusvihk peab olema ainult valge, seega ei teagi mis teha. Originaal pirn on samas samasugune kollane :D ) Toonklaasist ka väga leilis ei oldud, aga rahunesid maha.

tagant poolt pilti polegi. difuusor veel puudu, sest originaalil oli vana omanik konksu koha sisse saaginud, aga mul konksu pole. Ei hakanud vana ajutiselt tagasi panema sest suht nuss on seda kätte saada. Uut pole veel sebinud, aga ilmselt võtan topelt avadega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2015 22:49 
Kasutaja avatar

Päris suure töö oled ikka ära teinud :hail M5 peeglid ikka ilusad asjad. Sellise sinaka värviga sobiks kokku mingi sinakas valgus.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 109 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis