Ohvlain kirjutas:
Kõik, kes valivad KE ei ole venelased. Näiteks minu vanemad. Ei ole nad pensionärid ega venelased. Muidu alati on nad KE valinud, kui EL parlamenti nad seda ei teinud, see selleks. Küsisin aga neilt, miks nad valivad KOV kui ka parlamendi valimistel KE, neil oli lihtne vastus ja pani natukene ennastki mõtlema. Vastus siis: ,, Kõik teevad, mis nende võimuses, et Savisaar ei saaks võimule. Valin nii kaua tema poolt, kuni ta korra saab võimule ja kui ta siis ebaõnnestub, rohkem ei vali. Kuid mis on see, miks KEEGI ei taha teda võimule lasta, on just see mis mind huvitab. Mida ta suudaks ja oleks võimeline tegema. ''
Tean, et siit tuleb nüüd ulme möla ja hakatakse mu vanemaid idiootideks sõimama, kuid päris idioodid nad olla ei saa. mõlemad kõrgharidusega ja üks juhataja teisel oma firma.
Dunno, mind pani igatahes see lause mõtlema. Ise ei vali KE poolt. Olen hoopis sotside pooldaja.
Kes minevikku ei mäleta, elab tulevikuta. Savisaar on juba võimul olnud, ühest sellisest eksimusest piisab. Peale rahvaga manipuleerimise ta tegelikult suurt muud midagi teha ei oska. Reaalseid tegusid tema poolt ju näha ei ole. Mul isa ütles, et kunagi jättis ta isegi positiivse mulje(põhimõtteliselt uskus seda juttu, mida ta senini räägib). Aga siis tuli niiöelda esimene majanduskriis, kus meie põllumehed oma kaupa ei tahtnud müüa, sest riik kehtestas mingid mõttetud hinnad, millega oleksid pidanud oma kauba alla oma hinna ära müüma. Toodeti oma toidukaupad lattu ning Edgar Savisaar murdis demonstratiivselt kangiga lao ukse lahti ja näitas, kuidas "lihtrahva eest toitu peidetakse". Tema eesmärk ei olegi midagi kasulikku korda saata, vaid lihtsalt võimul olla. Tahab olla diktaator, kunagi ta kinkis igale 8. klassi lõpetajale enda raamatu sellest, kuidas ta oli peaminister. Ansip ütles eile huvitava lause, savisaar muidu ei soovinud Euroopa liiduga liitumist, kuid nüüd tahab Europarlamenti. Pealegi tema tahtis Euroopa liidu asemel tugevada suhteid Venemaaga. Pronkssõduri möllu ajal pani üldse jooksu.
Pealegi, milline inimene on tema võtma sõna riigieelarvest ning majandluslangusest vms. Olete kursis Tallinna linnaeelarvega, see on VÄGA miinustes. Loobib raha sinna, kus seda vaja ei ole ning palkab uusi "linnaametnikke" nagu Mikk Saar jne. Arvate, et riigieelarve tuleb siis äkki midagi erakordselt head ning tasakaalus? Tõstab makse ning loodab, et nüüd tuleb kõik tagasi. Või nüüd viimane tegevus tema poolt, panna trollisaatjad. Mina arvan siiski, et see on lihtsalt pastakast välja imetud amet aga pärast on ikka hea öelda, et näe Ansipi valitsus, vaata palju töökohti me tegime. Äkki oleks võinud igasse Selverisse ukse ette panna inimese, kes sulle sisenedes Tere ütleb. Tartus on analoogne asi, et linn pakub inimestele tööd, kuid seal tehakse neid töid, millest kasu ka on. Näiteks värvitakse surnuaedasid ja koristatakse jne.
Kui te mõtlete keskerakonna peale siis vaadake läbi Edgar Savisaare jutu tema reaalseid tegusid. Reaalsuses pole nad tegelikult
mitte midagi kasulikku korda saatnud.