Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 28.03.2026 21:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 634, 635, 636, 637, 638, 639, 640 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 27.10.2014 20:12 
Kasutaja avatar

Mõned uued kohad:

https://www.facebook.com/cerritoburrito - käidud. Päris hea, kuid hinna ja kvaliteedi suhe ei ole minu jaoks paigas. Suur tortilla 7 eur, kuid sama raha eest saab nt. Dineris tunduvalt paremini süüa.

https://www.facebook.com/Hotokas - pole veel jõudnud käia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2014 20:43 
Kasutaja avatar

tulikas on nüüd uus koht veel Markofka toidutuba (flora hoovis). Seal pidavat presidendi endise koka kätt ka mängus olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2014 21:03 

Täna oli 3,5 tundi ahjus sealiha mis eelnevalt bbq küüslaugumarinaadis (kollane kilepakk) seisnud ja küpsemise vältel siis vahepeal sama kraamiga kastetud. Maitseb hea. Viitsiks iga päev niimoodi süüa teha..

Käidud ka Mustika kohvikus. Praad suht väike aga 4 euri kohta ok kõhutäide. Enam ei lähe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2014 22:01 

Ma võtsin Selverist kaelakarbonaadi ja mingi korraliku tummise tomatipasta, koos kodus oleva sibula, küüslaugu, paprikapulbri ja muu vajaminevaga kukkusin guljašši tegema. 2 tundi podises, kõrvale kartulipuder nokitsetud ja oligi hea suutäis valmis.
Just sai söödud, väga mõnus oli. Paar korda nüüd seda ise ukerdanud ja vaikselt retsepti mugandatud, kes viitsib ise majandada, siis saab hea suutäie.

Põks sai üks reede lõunaks proovitud ja sain need "õiged" kartulid ka. Oli hea, lähen uuesti.

Boksipeatuse tortillat ei väsi kiitmast, sinna saab ka ikka taaskord tee ette võetud. Koos jalopenoga on äss küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2014 10:46 

kassu kirjutas:
Mõned uued kohad:

https://www.facebook.com/cerritoburrito - käidud. Päris hea, kuid hinna ja kvaliteedi suhe ei ole minu jaoks paigas. Suur tortilla 7 eur, kuid sama raha eest saab nt. Dineris tunduvalt paremini süüa.

Ma ütleks, et EBF-ga täpselt sama hinnatase ja söönuks saab sama palju. Vihjeks võin öelda, et tasub külastada siis kui selline 40-50a vanuses mees leti taga on (omanik? eestvedaja?) - see vend teeb seda burritot nagu endale :hail Ühesõnaga suure 7-eurise tegi ikka KORRALIKU ja keskmise 5-eurise tegi ka sellise koguse, et sain naise omast pool ära lõpetada. Ise 2x käinud ja väga rahul. Teistmoodi kui sai-pihv-sai, mida suht igaltpoolt erinevates variatsioonides saab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2014 11:08 

Eile käisin Tartus Sõbra pubis söömas. Võtsin ahjusibula liha mis osutus äärmiselt ebameeldivaks elamuseks. Lihatükk väga õhuke ja nätske kuid mis eriti vastukarva oli see, et sinna lihale oli peale pandud toored sibularõngad ja üüratu kogus majoneesi :waah Üleküpsetatud kartul oli ka fritüüri toodang. Olles eelnevalt seal paar korda söönud siis seekord veendusin lõplikult, et toidud kehvad ja enam ei lähe kui just seljanka isu pole, see on täitsa talutav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2014 11:37 
Kasutaja avatar

Poleks arvanud et ma kunagi Fastersit kiidan, aga asi mida seal hästi osatakse teha on saslõkk, ja armeenia saslõkipraad on küll mega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2014 11:39 
Kasutaja avatar

Rullid on ka Fastersis head.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2014 20:06 
Kasutaja avatar

kelu kirjutas:
See on mingi päevapakkumine vms, aga mitte sellest ei taha ma täna rohkem rääkida, vaid minu suureks rõõmuks on leitud riigi parim hiinakas.
Tõsiselt head toidud. Sama kutt lükkas kunagi ka Drumsticksi käima, aga müüs selle maha ja me kõik teame kui mõttetuks see tänaseks on muutunud. Oleme nüüd naisega 2 päeva erinevaid asju testinud ja ikka puhas kuld siiani olnud. Kunde ise rääkis, et ta kuu aega nüüdseks tegutsenud. Sama käitis on tegelikult umbes aastakese vist samas kohas olnud, aga nende eelmiste taatide tegemistest ei tea ma midagi. Koduleht vist on ka veel uuendamata, sest ta pidavat kohe-kohe puhvetil nime ka muutma. Igatahes... Sütiste tee 30.
http://www.chowmein.ee/

Kunagi ammu lugesin seda soovitust, kuna hiina toit meeldib siis käisin proovisin ära.

Valesti oli seal nii palju et ei tea kust alustada ja kas alustadagi. Koht oli oma nime ära muutnud selle ajaga. Nüüd mingi Asian express. Toidud tellisin läbi telefoni öeldes numbreid, kuna eesti keelt ei räägitud sõnagi, inglise keeles midagi nagu saadi aru. Sinna läksin siis riisi asemel oli keedetud suppi, kana asemel pandi lammast jms. See lammas, mida anti maitsta maitses täpselt nagu guljašš. Selles süüdistati sisuliselt meid, et me vana menüü järgi tellisime.

See selleks, lõpuks keedeti uued toidud. Riis ja kana olid mõlemad soolatud tugevalt üle, raha küsiti 2xriisi ja 2xkana eest 20€ kanti. Chopsticks ega Mandarin ka head hiinaka kohad pole, kuid see Asian Express oli üks õudsamaid üldse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2014 20:13 

Minge Chow Kingi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2014 22:13 

Ma ei mäleta, mis selle hurtsiku nimi oli, mis seal Järve keskuse peal asub, aga no selline jama peaks seadusega keelatud olema :D
Võtsin strogonovi, sain täpselt 4 ahjukartuli viilu ja 5 väikest lihatükki. Ilma liialdamata!
Vaatsin, et paneb mulle ühte nurka nii vähe toitu, et üritasin seda suureks praeks parandada, neil pidi ainult üks variant olema. Ülejäänud osa pandi mingit lehtsalatit täis.
Arve oli üle keskmise, 0,5 coca maksis kassa kõrval veel mingi 2-2.20, keefir oli poolik klaas.
Sellele kohale annaks mina Tallinna halvima söögikoha tiitli!

Nüüd siis positiivse leiu juurde. "Maitsev bistroo" Peterburi mnt ääres, linnast välja sõites peale Lukoili tanklat paremat kätt põõsa taha peidetud.
Esimesena hakkas silma väga viisakas teenindus, suure prae koos joogiga saab 5-7 EUR eest. See on igati oma hinda väärt, väike praad 3-5EUR
Soovitan saslõkki, praed on suured ja mahlased, koht on viisakas. Tipptunnil võib istumisega natuke kitsaks minna, endal pole veel juhtunud.
Kindlasti hetkel minu topis

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2014 22:47 

Statoili on lisandunud uued burgerid. 2 neist olen ära proovinud. Sweet chili ja Club . Mõlemad olid maitsvad,kuid ei midagi erilist. Ülejäänud 2 : BBQ ja Piri-Piri plaanis kah millalgi ära proovida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2014 23:05 
Kasutaja avatar

bugybear kirjutas:
Ma ei mäleta, mis selle hurtsiku nimi oli, mis seal Järve keskuse peal asub, aga no selline jama peaks seadusega keelatud olema :D
Võtsin strogonovi, sain täpselt 4 ahjukartuli viilu ja 5 väikest lihatükki. Ilma liialdamata!
Vaatsin, et paneb mulle ühte nurka nii vähe toitu, et üritasin seda suureks praeks parandada, neil pidi ainult üks variant olema. Ülejäänud osa pandi mingit lehtsalatit täis.
Arve oli üle keskmise, 0,5 coca maksis kassa kõrval veel mingi 2-2.20, keefir oli poolik klaas.

Sahver?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2014 23:50 
Kasutaja avatar

Bombajio kirjutas:
bugybear kirjutas:

Sahver?

Kas seal üleval Gnomo vm mitte polnud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2014 00:07 
Kasutaja avatar

Sahver enne Amservi kohe tee ääres muidu..

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 634, 635, 636, 637, 638, 639, 640 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis