Tra ma pead ei anna aga minu arust oli selle autoga selline juhtum.
Läksin just sugulaste juurde grillima ja hüppasin prismast läbi, et osta veits kärakat ja mingit järamis kraami. Läksin siis kassade poole (reede õhtu oli ja imelikul kombel polnud jõhkraid järtse, need olid muidugi need täiega palavad ilmad ka enne suve). Järsku noh, võib öelda, et trügis minust ette selline vennike. Minust bõkim, samas mitte nüüd paks, pisut tüsedam. Sandaal ja sokk, mingid kummalised jooksmis lühkarid ja haista maika seljas. Soeng selline mullet-külgedelt kiilakas-eest tukk. Mõtlesin, et well mis siis ikka, ma üldiselt ei ärritu isegi selliste asjade peale. Polnud ka põhjust kuna kundel kaubaks oli 3 paari boksereid ja mingi šokolaad

Noh, ladus need uhkelt laialt lindile laiali siis ja oh ei, ma ei saanud veel nii pea enda asju sinna panna. Kõigepealt ta võttis ühe pakki suitsu (vist oli LD) ja siis vaatas päris tõsiselt umbes 30 sekki suitsuriiulit ja siis pani ikka teise paki ka sinna. Igatahes siis löödi ta trussikud, maiustus ja kaks pakki sigarette läbi ja tema läks oma teed... sain ka asjadega ühele poole ja nagu saatus ikka oli see vennike parkinud üle vahe minu vastu täpselt. Minu arust oli täpselt sama A8. 2 !!! Georgi linti jooksid iluvõrede pealt ülevalt alla, 2 !!!! linti oli kuidagi stange küljes ja salongis toimus üldse mingi karauul, seal oli raudselt vähemalt kaks linti, helmed, mingi kolmnurkne telpenn ja ma pakun, et kusagil oli ülimpia karu miška ka. Viskas trusoonid pagassi ja läks kõrvale seltskonna juurde juttu ajama.
Vot selline lugu on minul ilmselt selle A8 kohta rääkida