Audiosüsteem...koosneb neljast papptaldrikust, millelt Mercedese insenerid grillvorsti sõid ning päeva lõpus nauditavalt õllese peaga kogemata magneti külge panid. Esikõlaritel on tweeteriks sõimerühma voltimisõhtu tulem, beebisinine pabertorbik.
Tagumistega juhtus lasteaias ilmselt õnnetus, need on üleni pasapruunid. Kui kuulata kell 22 Pere raadio palveprogrammi on 10w rms täiesti piisav ent Elmari tantsuõhtu järgi katusel tantsimiseks jääb seda vast väheseks. Ehk siis teisisõnu, kogu mu auto peale annavad kõlarid 40w muusikat. Kuum.
Makiks on Pioneeri muuseumist varastatud kassetikas, mil peale kirjutatud high power... mis tähendab, et vahepeal ta natuke nagu piiksub jah.
Kojamees...on mono ent samas mitte eriti. Tegelikult on see nagu laisk ema lohaka teismelisega. Kumbki ei suuda klaasi puhtaks pesta, mõlemad elavad sita sees.
Käiguvahetus... on raske ja jõudu vajav, ent samas ei karda ma ühtegi takistust, kuna ma olen lihtsalt nii vallatu.
Tegelikult kui sõber lõpuks nupu toob, küll hakkab ka see libedamalt liikuma.
Ants. kirjutas:
Tselluloosis mingi oma klemm, et sa peamiselt seal ees külg ees hoogled?
Ei, seal on lihtsalt Ühisteenuste maja, aegajalt saan mõnele pihta ka.
crisp kirjutas:
noo kui madalasse autosse paned peeneid chikke 10 siis kikkis peega kutiskasse saab 20 peenikest piigat panna ilma, et politsei huvi tunneks.
Absoluutselt õige. Peaks kuskilt käru hankima, et veel rohkem naisi korraga klubist välja vedada ning kusagil romantilises kohas haaremit nautida. Nagu ütleb mu hea sõber:"Romantika = küünal". Ehk siis teeb asjad nurga taga ära kuskil, peaasi, et küünal põleb.