tanel63 kirjutas:
Pooled inimesed peaksid tõesti endale hobused ostma ja kuskil põldude peal sõitma.
Kunagi tulin ka rekkaga Tallinnast Tartu. Nagu ikka, põhjagaas a´la 88km/h gps järgi. Olin neljarealise pealt maas ja jõudsin vaikselt mingile passatile järgi. Siis ta vahepeal hakkas kiirendama ja siis jäi jälle jalgu. Ja nii korduvalt. Mingi hetk siis õnnestus temast mööda ära sõita ja läksin oma teed sama tempoga. Siis tuli uuesti see neljarealine, mis iganes asula seal on. Puurmani ehk. Siis pigistas Passatimees oma munadest viimase julguse välja ja venis minust mööda. Natuke tekitas isegi vahemaad enda järgi. Mõne aja pärast sai neljarealine läbi ja ei läinud palju mööda, kui ta mul jälle samamoodi ees jalus oli. Et ma ei saa aru, kas üherealine tee on tõesti nii kitsas, et ei julgeta seal oma autoga sõita normaalselt, ja nagu tee laiemaks läheb on kõik kohe ralliässad valmis. Võiks no nii palju mõelda oma pisikese ajuga, et kui Sa ei julge kitsa tee peal sõita siis ära hakka ka jupikese laiema tee peal kõigist mõõda pressima ja neile jalgu ronima.
Samamoodi on Poola teede peal. Varssavini suht sitt tee. Rõõpad ja kitsas ja jutud. Aegajalt on mõni linnast ümbersõit, kus on neljarealine. Seal uhavad oma sõiduautodega mõõda kõik. Ja nagu neljareline ära lõpeb, on tempo 70 jälle.
Suvel sõitsin Tallinna poole, jõudsin neljarealisele. Kiirus hea, vaatan peeglisse, tundus paksu rahakotiga mees tulevat tagant. Läks mööda ja siis pidureid, venib jälle 110-nega. Mõtlesin, et ju siis lihtsalt proovis kiirendust või kiiremat sõitu. Tekitas vast kilomeetrise vahe ja siis jälle lennuga. Nii umbes 20 km jooksul pidevalt. Mõtlesin korra, et kutsun talle politsei, äkki narkojoobes. No aga siis juba tuli linnapiir ja vaevalt teda sealt oleks enam millegiga maha võetud. "Eriti kaval mees" oli