Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 17.06.2025 16:16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 192 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kas osta uus liisingusse, või mõni paarituhandene vana a
PostitusPostitatud: 06.11.2014 20:31 
Kasutaja avatar

Ma isegi läksin seda teed, et ostsin esimeselt nö ringilt tagasi tulnud auto, mil oli veel kehtiv garantii. Alul sai küll uusi autosid uuritud nii 25k piires, kuid lõpuks sai piirdutud 3 aastat vana 53k sõitnud autoga, mis pea 10k odavam.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2014 20:52 
Kasutaja avatar

vinguviiul kirjutas:
Tiguani plank baasmudel algab 20-ne alt, ja tiguani kasko ja liikluskindlustus on kindlasti päris suur. Ja kulud hooldusele. Ma tahan et kõik kokku jääks kuhugi 200 euri juurde kuus. Kui nii ei saa, siis ei osta.
rain0102 kirjutas:
Mul üks 2007 aasta Audi A8 pakkuda.

Vana premium klassi pill. Üks korralik hoole esinduses maksab sama mis rapidi aastane liising.
Ei premium klassi autot ma pidada ei jõua.

Siin eespool oli link Tiguan 16 või 17k. Mingi soodukas.

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2014 21:26 

Mhmh, leidsin üles. Samas mis maksab tiguani hooldus, kasko ja liikluskindlustus?
Ja ma nagu väga ei taha ka maasturit. 4wd auto on mul olemas, rohkem oleks vaja sellist liikurit nagu perega maale ja poodi-voodi ja et odav kah oleks. Uue auto ost on enivei häving ja tegelikult rahalises mõttes ei tasuks mul seda teha, aga samas on ikka hea tunne küll kui oled esimene kes mingis mõttes otsustab auto tuleviku.

Noh, mul on üks tuttav kellele isa ostis keska lõpetamise puhul tutika nissani (mudelit täpselt ei mäleta, mingi sedaan) tüüp muidugi noor ja suht rullnokk. Juba esimesel päeval lasti pill peeneks ja järgnevatel päevadel veel peenemast peenemaks. Mingi aasta või veidi peale, lasi aju shippida (no et ikka veel ägedamalt edasi kaksaks) hooldusi eriti ei teinud (ei olnud liisingus) nüüd koliseb kõikjalt, kuigi 4+ aastat vana. Samas kasutust arvestades võib öelda, et nissan on ikka tugev küll. -20C käivitus, 5 matsi sisse ja esimesed 3 käiku piirajasse. Et on need uued autod ka suht hullukindlad ikka. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2014 22:55 

Noh, hoiabki kõik sõlmed pinge all ja osad ei "väsi" ära mittekasutamisest. Ja torud ilmselt läigivad seest, ei tea ka, et see oleks mingi halb näitaja auto puhul. Ja kui saad heas korras jaapani tehnika kätte, siis tõesti, seda võib nõrkemiseni lõhkuda, ennem kui midagi kyljest kukub. Kuigi EELDUSEL, et see pole siin mingi kellegi killurebimisteema (kuigi tundub seda moodi juba) siis kui sul auto on olemas ja 4wd ka ja naguma aru saan pole raha ka pilduda siis nah sa mingit tutikat tiguani üldse mõlgutad?
Uus auto ostetakse siis ikka, kui pappi pole mujale matta :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2014 23:19 

Ma tiguani pole tõsiselt uurinud. Olen kindel et selle auto pidamiskulu on päris arvestatav. Rapidil on sips alla 200 aastas. See 4wd on selline naljakas hobikas. civic shuttle 1992a. (pilte annab google otsing).
Tegelikult võtangi asja rahulikult. Kui eelarvesse ei mahu, siis jääb ära. Lihtsalt loodan et mõistate, et materjaalse eluolu paranedes ja kui elukoht olemas, siis ju tekib ikka mõte, et ostaks nüüd täitsa tutika auto. Aga kui ei ole hea mõte-ega siis ei osta ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2014 23:26 

Mis sa sellest Tiguanist ikka kardad, hooldusvälp on 2a või 30'000km. See on esiveoline, sisuliselt kõrgendatud Golf. Mul on olnud 2012a 1.4 TSI 90kW Golf, esimene hooldus oli 220 EUR. Selle kulu jagad kahe aasta peale ära. Järgmine hooldus 4a või 60'000km täitumisel. Kolm aastat on garantii, nii et esimese kolme aasta kulu piirdubki 99% tõenäosusega 1. hoolduse hinnaga (täpse numbri saad esindusest 5 minutiga teada). On hirmus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.11.2014 17:15 
Kasutaja avatar

Mrk kirjutas:
Mis sa sellest Tiguanist ikka kardad, hooldusvälp on 2a või 30'000km. See on esiveoline, sisuliselt kõrgendatud Golf. Mul on olnud 2012a 1.4 TSI 90kW Golf, esimene hooldus oli 220 EUR. Selle kulu jagad kahe aasta peale ära. Järgmine hooldus 4a või 60'000km täitumisel. Kolm aastat on garantii, nii et esimese kolme aasta kulu piirdubki 99% tõenäosusega 1. hoolduse hinnaga (täpse numbri saad esindusest 5 minutiga teada). On hirmus?

+1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.11.2014 21:42 

Täna proovisin cactust ja nii proovipärast käisin mariines subaruid ka vaatamas. Aga cactuse puhul oli ebameeldiv taga ja tagaakende süsteem ja välja ka hästi ei näinud. Subarud üldiselt hinnaklassist väljas ja salong ja eriti istmed ei meeldind üldse! Kunagi oli mul WRX ja seal olid küll üli mõnusad istmed. Tiguani lähen proovin ka siis ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2014 12:57 

Minu arust suht mõttetu suurt pappi mingi uue junni alla panna. :)
Uuetel autodel on hooldusvälbad, mis ei käi garantii alla. Näiteks õlivahetus ja filtri vahetus võivad firma esindused vabalt 300 küsida.

Paari tuhande eest ei saa head kasutatud autot vb mõned üksikud on liikvel, kuid need napsatakse kohe ära.
Ülejäänud on roimad, mis vajad tulevikus kindlasti suurt remonti. Kuid 3000 euri eest saab päris hea auto osta.

http://www.auto24.ee/used/1853569
Igas tahes sõidas selle autoga enne kui mingi Kia junniga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2014 13:10 

Jah, sellise hinnaga lexus ei vaja tõesti "mingit remonti" :kill
Kuulutuses väga tabavalt märgitud, et "toyota kulumatu tehnika" mis on küll pooleldi õige AGA kui ükskord ära kulub ja see juhtub, siis virutab rahakotile korralikult qwaldaga. Selle lexuse jupid pole kindlasti odavad rääkimata sellest, et võrreldes tiguanide jmt new age pillidega, millest siin teemas jahuti siis sõidab see vana lexus linnas 16-20 sajale. Tiguan ilmselt lagi 10. Kuus raha autokulu on selle lexuse puhul kindlasti suurem. Ja alati on olnud see kysimus, et millega sõidaks ja mida ostaks ja omaks. Ma sõidaks ka maseratiga, aga kindlasti ei ole see auto, mida ma ostaks, hooldaks ja pärast müütaks. Samamoodi võiks ma sõita praktiliselt ükskõik millega kui keegi annaks. Nii et kasva suureks, see vana 3k lexuse räim ei ole mingi verstapost,vähemasti üle 1000 elanikega kylades :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2014 14:24 

Gs300 on tõesti selline jubedus?

Kui suured need remondi arved võivad tulla?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2014 15:14 

Nagu ka varem, nii ka praegu läheb teema tasapisi üle sellele, et hakatakse tuttavate müügis olevaid autosid promoma või soovitama vana Lexust, suure mootoriga Audit või E38-t, need teadagi ikka kõige paremad ja sõidad loomulikult õlivahetusest õlivahetuseni... Et milleks ikka vaja liisinguid ja kindlustusi nuumata, hooldused ja remondid kallid ja üleüldse Audi 80 on maailma parim auto. Kui oled juba igasuguste vanade masinatega sõitnud piisavalt, siis on loogiline et enam ei soovita autot, mille juba mitu juhti on ära kulutanud.
Reaalselt annavad proovisõidud pildi ette, ainult hinnakirjade võrdlemine ei anna infot selle kohta kas reaalselt ka auto sobib. Praegu kuuldavasti automüüjatel kiired ajad, kuna ettevõtted kes sõiduautode ostmist edasi lükanud, teevad seda praegu kiirkorras enne seaduste muudatusi. Kuid laoautodele või ka proovisõiduautodele (osadel alla 1000km) antakse häid soodukaid. Nüüd on pankade poolne liisinguautode intressimäära ja kaskokindlustuse pakkuja sidumine ka ära lõpetatud (varem tegi nt. SEB liising koostöös automüüjaga allahindlust, kui võtsid RSA kasko, mis omakorda oli kallivõitu, kui kaskopakkujat vahetasid, tõsteti intressimäära).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2014 15:16 
Kasutaja avatar

Ega jah, kõik 20 aastat vanad luxpillid on ikka väga kallite juppide hindadega siiamaani :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2014 15:33 
Kasutaja avatar

Krt see Tiguan või Rapid alates 13000.- stiilis pakkumised on selline reklaamitrikk...
paned mõned elementaarsed lisad ka autole külge nagu nahkrool, püsikas, ksenoon, kerevärvi stanged+võibolla mõni kroomliist kuskile, isegi kui automaatkastist loobud ja lepiks miinimum 6se manuaaliga, (1.2 võrrimootori asendamisest diisliga ei hakka rääkima) siis on saanud sellest 13k st juba 20 või enam...
Teeme nüüd auto24 lahti ja vaatame millise audi (just nimelt väikese tähega,nüüd igaüks valib oma lemmikmargi) selle raha eest saaks valida...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2014 15:44 
Kasutaja avatar

lauri8 kirjutas:
Krt see Tiguan või Rapid alates 13000.- stiilis pakkumised on selline reklaamitrikk...
paned mõned elementaarsed lisad ka autole külge nagu nahkrool, püsikas, ksenoon, kerevärvi stanged+võibolla mõni kroomliist kuskile, isegi kui automaatkastist loobud ja lepiks miinimum 6se manuaaliga, (1.2 võrrimootori asendamisest diisliga ei hakka rääkima) siis on saanud sellest 13k st juba 20 või enam...
Teeme nüüd auto24 lahti ja vaatame millise audi (just nimelt väikese tähega,nüüd igaüks valib oma lemmikmargi) selle raha eest saaks valida...

Kontrolli fakte ennem kui puusalt tulistad. 77kw 1.6TDI DSG kastiga täislaks varustuses (võeti kõik lisad mis võimalik võtta oli) tuli nõks üle 21k.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 192 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis