Onedream kirjutas:
tomcraft kirjutas:
Onedream kirjutas:
Võimalik ,et esinduslik on tõesti nii väikse summa puhul palju nõuda.Muudame siis teema ümber premium klassi autot otsin siis. GS on siiani parim valik mida ka kohe alguses ise mõtlesin kui vaid leiaks korraliku ajalooga masina.Teema tegin mõttega ,et ehk keegi teab kedagi kes plaanib enda oma müüa või juba müüb aga pole silma jäänud.
Mainin ära ka ,et ei osta liisingusse.
Mis tollel viga oli, mis ma pakkusin Sulle välja mõned postid tagasi? Niisama kõvatusteema v?
Jah kõvatan niisama kuid tõesti ei torma just hiljuti toodud autot ostma sama hästi võiksin minna ju ka ise sama raha eest või odavamalt minna ja tuua.See on muidugi minu enda viga ,et soovin Eesti ajalooga autot leida mitte just toodud või sellist mis iga aasta või poole tagant on omaniku vahetanud.
Tead sa seda, et iga poole aasta tagant on omanikku vahetanud, või spekuleerid niisama? Ja kotib see, KUNA toodud on mille pärast? Et peaks ootama, kuni keegi Eestis ringi sõidab vähemalt 2 aastat (sest poole aasta tagant omanikku vahetades oleks tegu parsaga), ja siis on ässdeal ost? Lase üle vaadata esinduses, ja saad selge pildi. Kuskil Eesti s*taste teede ja soolap*sas 8 aastat ringi uhand pill ei peaks nüüd kellegi märg unenägu olema, eriti kui hinnaklassist küünitad nibin-nabin esimese otsa poole hinnaskaalal. Ja olen enam kui kindel, et heas korras sellist isendit sa ei too ikka küll sama raha eest. Neid vendi on ALATI, kes löövad mobile lahti ja hakkab plärtsumine pihta, et lähen ja toon, ise pole kordagi Jurmalast kaugemale jõunud, sõnagi kohalikku keelt ei mõista ja saksa keelseid hoiatusi pettuste ja remondinimekirja kohta ei suuda kokku veerida. Ja ma arvan, et üsna haruldane on ka, et sellises vanuses pillile kegi garantiid pakub (muidugi tasub uurida mismoodi / millele see välja näeb) aga siiski. Aga eks sa ise otsusta, lihtsalt naljakas on lugeda inimeste ettekujutlusi auto ostust, kus määravamaks saab mingisugune ettekujutelm, mille järgi peaks saama hinnata auto seisukorda või ajalugu väljalaske aasta, müügiriigi, prinditud hooldusraamatu vms järgi, jättes samal ajal tahaplaanile konkreetse toote enda

Nendest viimastest võib küll olla toetav meede, aga siiski soovitaks kogu energia esmalt kulutada autole endale.
(PS! ütlen ka kohe ära ma ei ole kuidagimoodi selle Lexuse müügi / müüjaga seotud)