xyijakk kirjutas:
Ma panin alkoholist tingitud amneesiahoos ühele tuttavale Levikas piki tatti, niiet too lauaalla korisema jäi. Ise vigurdasin ennast kuidagi baaripukki ja tellisin uue Rocki. Paar sõõmu meeleoluvett võtnud rebisid mingid turvanärakad mind pukist alla ja vedasid uulitsale. Seal hoidsid kinni kuni miilitsa saabumiseni. Need panid kohe käed raudu ja tõstsid mind mingi odava rahvaauto tagasistmele. Final destinaton pidi vist Rahumäe tee olema. Ma ei tea läbi mis ussiemmi ma kordnikele selgeks tegin, et kindlasti on Kristiine keskuse eest pangaautomaadist läbi minna, kuna ma pean neile kummagile raha kinkima. Tegu oli krooniajaga ~2007/8 umbes ja sain kummagile pääsukese sildiga viiesajase automaadist kätte. Rauad ka maas ja lubasin mentidele, et lähen ilusti taksoga koju aga helistasin kohe 110. Siis kui vilkurliikuri numbri ütlesin ja teatasin, et kaaskolleegid võtavad siin maialt altkäemaksu, hakkas autost väljas olev kits koledasti perutama ja karjus, mida vitaalikut ma teen!!! Igatahes paar sekundit hiljem hüppas patrullautosse ja onud põgenesid sündmuskohalt. Ma võtsin takso like a boss.
AAeaee ma olin seal sämmis, mingi 3-4 lidra kanget oli sees juba siis mingid peded tulid tõmblema seal keegi köhis midagi ma lõin kohe kannaga ära pu**i. Selle peale mingi homo eit pistis ulguma, lõin selle ka laua alla ära a mingid müslimehed viskasid mu läbi akna, tra sõitsin omega B'ga läbi raudbetoon seina nii et homodel kukkus maja kokku jne jne