Eraparklates see siiski ilmselt probleemi ei lahenda. Tanel ju pargib siiski eraparklates ilmselt "tasuta" ja ei toeta Edgarit. Ühesõnaga ma ei viitsi seda pikka teooriat mitmendat korda jälle ringi kirjutada, aga noh jah. Ma ütlen veelkord, et ma pole kuskil kiitnud LV tööd või raha kulutamist, aga on ilmselge lollus: 1) Pidada kogu linna tasulist parkimisala Edgari sissetulekuallikaks. Vaatasin eile õhtul huvipärast cityparki tasuliste parkimiste kaarti, seal oli oma 50 parklat linna tasulises tsoonis. Ilmselgelt oli seal asutusi ilma omanikku üldse uurimatagi asukohast järeldades, mis küll linnale ei kuulu ja kelle maa seal on. Näiteks kasvõi Norde Centrum jne. Seega siin tuua argumendiks eramaal mitte maksmisel Edgari kukrut on natuke nõme ja reaalsuses on tegu lihtsalt vargusega maaomaniku tagant. Sama väite peale sain kõvasti pragada ka VW Klubi foorumis kunagi, kus vargad end järsku väga puudutatult tundsid. Seal oli küll asi sedapidi, et keegi halas et ei näinud märki või midagi sellist ja ei olnud nõus trahvi maksma. 2) Autoturu teemal võiks samahästi öelda, et mõned siinsed kommentaatorid on riigitööl ja seega peavadki oma tööandjat kiitma. Loomulikult iga inimene teab, et antud kant on olnud autode müügikoht juba kes teab mis ajast, aga kui teatud tükikest maad välja rentiv linnaosavanem peaks teie arvates kõigil oma kinnistutel toimuvat teadma, siis see on ju lollus. Seda enam, kui üks plats jaotub mitme maaomaniku vahel ja rentnik seal parkida lubab. Veelkord - mulle lihtsalt tundus igavese poriloopimise allikana pealtnägija väide, et linn oleks pidanud ära hoidma maksupettused ja ostjate petmised, kuigi see on teiste instantside töö. Ilmselt on linnal miljon ja üks objekti rendile antud ja kas sa tõesti kujutad ette, et linnaosavanem käib kõiki oma haldusala objekte iga päev kontrollimas, et mis toimub. Ilmselt 99% ajast annab tema ainult allkirju alluvate poolt ettevalmistatud dokumentidele ja on küll viimane inimene, kes iga objekti elulugu teab. Vihjena ütlen kohe ära, et ma pole ei keski ega reformi valija kunagi olnud, või noh vähemalt mitte peale seda kui reform samuti lihtsalt poriloopimisreklaamidega alustas. Selle asemel et lubada valijale mida me valijale teeme, reklaamisid nad hoopis seda mida me keskerakonnale teeme. Sellist poriloopimislollust ei salli, pigem vaataks ikka reaalseid lubadusi. Ja kes nüüd arvab, et kõik kohaliku omavalitsuse või riigisektori töötajad peavad kohe poliitilised olema, siis palju õnne. Olete ikka suht kõrgelt kukkunud siis. Näiteks Tallinna linnas on umbes 1500 ametnikku (k.a ametiasutused, linnaosavalitsused jne). Kui liita siia kõik hallatavad asutused, organisatsioonid jne (näiteks ka loomaaed jne), siis on kokku töötajaid ligi 10 000. Kas te nüüd tõesti arvate, et nende kõigi ülesanne on igapäevaselt oma tööandjat internetis kiita (kuigi jah mõnel on see tõesti igapäevaselt või graafiku järgselt tööülesandeks - ja mitte ainult 8-17:00)?
_________________ Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
|