Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 15:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1482 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 99  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lamell-Naastrehvid
PostitusPostitatud: 26.11.2014 01:10 
Kasutaja avatar

Olen mina näinud, kuidas tullakse konkurendi juurest uute rehvidega, mis aastast 2006(ja ei olnud odav rehv)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2014 10:34 
Kasutaja avatar

VW kirjutas:
Miks rehve vahetada otsustasid, kui eelmine aasta alles uued ostsid?

Sain lihtsalt väga hea hinnaga ja teistele oli ostja ka kohe olemas..
Eelmised hakka neljad olid 2009 toodetud ja kasutamata kui ma nad ostsin....Kui kasutamata siis on ju uued või mis?
Ostsin nad wanli hinnaga..Ja siin ei ole jälle midagi võrrelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2014 16:33 

http://www.reifendirekt.co.ee/cgi-bin/r ... p=R-269312

keegi nende kohta oskab miskit öelda? ise arvan,et parem kui ~aastaid aastaid vana korraliku tootja rehv. 18" on ulme hinnad, mingi 5-6mm jumal teab kui vanade käsnade eest küsitakse 300

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2014 16:43 
Kasutaja avatar

Nagu ka kirjas siis toimib paremini vihmastes oludes. Kui sõitmist vähe siis võid riskida. Reifendirecti lamellid on muidugi suuremas jaos Kesk Euroopasse sobivad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2014 16:52 
Kasutaja avatar

Nendega eriti sõita ei kannata jah. Lamelle on ka vähe, mille järgi näeb kas sobib põhjamaadesse või mitte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2014 09:42 
Kasutaja avatar

Kusjuures mul praegu Sunnyd all. Pole küll väga lumega sõita saanud, siis kui lumi maha tuli olin Eestist ära. Ütleme nii et need paar päeva mis lund oli sõitsin nii Good Yeari Ultragrip 8 ja nende Sunnydega, siis väike vahe sees on. Samas midagi ulmehullu küll ei täheldanud.
Samas eelmine talv sai nende Sunnydega tuldud Saksast, ise küll ei sõitnud, mul olid enda autol suvekad all :), aga tolle auto juht pidamise üle ei kurtnud. Mina istusin suvekatega kuskil poola külavahel kinni ka korra, suurel teel oli laks ja kõik kinni, üritasime läbi väikeste põlluvaheteede mööda saada. Ilmselt jah kvaliteettootjatega ei võrdle, aga vähemalt mingit tööd ta teeb. Eks kui uuesti lumi maha jääb saab vaadata.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2014 02:46 
Kasutaja avatar

See kui hea rehv kellelgi on, on jube palju kinni ka inimese eeldustest.
Need kes siis oma masterit või mingieid hiina imesi kiidavad pole lihtsalt hea rehviga sõita saanud.

Reedel sain sõita 2011a Volvo V70, millel tutikad nankang lamellid. No mina ütleks küll, et sellist sitta küll enda rahaeest ei ostaks. Õues oli +2 kraadi ja teise käiguga normaalselt sõites ka veojõu tuli vilkus. Tartu Mnt möödasõitu tehes 3 käik hakkas ka kelgumoodi kraavi kiskuma. Jääst pole mõtet rääkida, sest 20min hiljem sõitsin oma autoga, millel x-ice3 lamell, ja nagu sõidaks suvel suverehviga.

End of OT

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2014 03:12 
Kasutaja avatar

Sandor kirjutas:
Need kes siis oma masterit või mingieid hiina imesi kiidavad pole lihtsalt hea rehviga sõita saanud.

Reedel sain sõita 2011a Volvo V70, millel tutikad nankang lamellid. No mina ütleks küll, et sellist sitta küll enda rahaeest ei ostaks. Õues oli +2 kraadi ja teise käiguga normaalselt sõites ka veojõu tuli vilkus. Tartu Mnt möödasõitu tehes 3 käik hakkas ka kelgumoodi kraavi kiskuma. Jääst pole mõtet rääkida, sest 20min hiljem sõitsin oma autoga, millel x-ice3 lamell, ja nagu sõidaks suvel suverehviga.

End of OT

Sõidan igapäevaselt ContiIceContactidega. 2012 toodetud, ostsin tutikana. Talverallikal Master Nordic 2 ja pidamisel vahet ei ole, Master on veidi lärmakam. Pigem ostke iga aasta uus prott, kui foorumist 23a vana "firmakas". Reaalselt, ärge olge kinni vanas ajas, et prott sitt ja "tutikas" Hakka 4 on sitaks hea. Kui ei jõua osta Hakka 8 või Contit, siis ostke tutikas Master mitte 8a vaba "sitaks mustrit" rehv.

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2014 09:13 
Kasutaja avatar

Kuna tegelen juba pikemat aega rehvidega siis mina protti küll ei valiks.
Oled sa nöinud nimekirja asjadest mida sa pead tegema kui proti rehvi ostad,et garantii kehtiks?
Iga natukese aja tagant peb rehvirõhku kontrollima,kiirendada ei tohi,pidurdada ei tohi jne :D
Masteri muster on samamoodi ajast ja arust.
Vallai x-ice oma veel midagi tundub olevat.
Tasakaalu tahavad palju ja rehvimüra on suur.Rehvid ise kaaluvad ka päris palju.
Samas hankega Politsei ja Piirivalve amet sõidavad kõik Masteriga- 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2014 09:16 
Kasutaja avatar

Sandor kirjutas:

End of OT

Siin on nüüd midagi väga imelikku. 3 käiguga teed maanteel möödasõitu? 80-90 pealt 3-ndale lükkad, siis pole ime, et juhitavus hakkab kaduma libetates oludes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2014 09:40 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Kusjuures mul praegu Sunnyd all. Pole küll väga lumega sõita saanud, siis kui lumi maha tuli olin Eestist ära. Ütleme nii et need paar päeva mis lund oli sõitsin nii Good Yeari Ultragrip 8 ja nende Sunnydega, siis väike vahe sees on. Samas midagi ulmehullu küll ei täheldanud.
Samas eelmine talv sai nende Sunnydega tuldud Saksast, ise küll ei sõitnud, mul olid enda autol suvekad all :), aga tolle auto juht pidamise üle ei kurtnud. Mina istusin suvekatega kuskil poola külavahel kinni ka korra, suurel teel oli laks ja kõik kinni, üritasime läbi väikeste põlluvaheteede mööda saada. Ilmselt jah kvaliteettootjatega ei võrdle, aga vähemalt mingit tööd ta teeb. Eks kui uuesti lumi maha jääb saab vaadata.

TM rehvitestis oli Sunny suisa parim või parimaid lamelle, aga seda kahjuks märjal asfaltil. Kõigis muudes testides, nagu lumi ja jää oli ta viimane. Kuna eile õhtul olid mõned väiksemad tänavad ja poeparklad juba jääs, siis jää peal on tõesti suht nutune rehv. Eile tuli täitsa üllatusena, et järsku pidamine puudus parklas.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2014 09:56 
Kasutaja avatar

Kuna natuke on nüüd libedat ka olnud lisaks märjale teele, siis saan jagada kogemust Barum Polaris 3 lamelli ja Nokia HKPL 8 kohta. Barum tundub üllatavalt hea ja vaikne, lumel peab väga hästi ja lausjääl on ka nii ok kui lamell olla saab. Kui mõistusega sõita siis mina julgeks Barumi lamelli võtta küll, minul ta on hetkel ühel autol all senikaua kuni päris talv tuleb ning siiis läheb Hankooki w419 naast alla.
Teise auto all on HKPL 8 kuna ei raatsinud lisaks lamelle osta, et sõita kuni päris talveni. Müriseb naastrehvi kohta üle keskmise kõvasti ja kuni tee jääs pole tundub ta veidi libe, lubel ja lausjääga on ikka päris hea aga mingit ülistust ma ka ei ütleks, et ta väärt on. Eks kui ehk jäärajale saab siis oskab paremini rääkida kuidas on.

Lisaks küsin, et mis rehvirõhuga tavaliselt olete jäärajal sõitnud ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2014 10:01 
Kasutaja avatar

Mossemeez kirjutas:
Oled sa nöinud nimekirja asjadest mida sa pead tegema kui proti rehvi ostad,et garantii kehtiks?
Iga natukese aja tagant peb rehvirõhku kontrollima,kiirendada ei tohi,pidurdada ei tohi jne :D
Tasakaalu tahavad palju ja rehvimüra on suur.Rehvid ise kaaluvad ka päris palju.

Master on ikka väga hea rehv ju kui osad omadused nagu näiteks müra ei häiri. Aga eks neil praaki on ikka ka jah kuid seda pole palju. Olles ise elus väga mitmeid jookse nii Masterit kui Vallaid pidanud ning olen julgenud nendega isegi kiirendada ja pidurdada, siis mina ainult kiidan pidamist sellise raha eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2014 18:10 
Kasutaja avatar

Mossemeez kirjutas:

Kui normaalsest kohast rehvid ostad, siis pole garantiiga probleemi. Olen ise vahetanud ühe hooaja sõitnud masteri garantiikorras välja. Kusjuures defektile juhtis tähelepanu sama töökoda, kes rehvid müüs ja paigaldas.
18" Contid küsisid kõik tunduvalt rohkem raskust kui 18" Masterid. Veljed kõik sirged.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2014 18:25 

Prott Hakkap. 2 mustriga on suht aegumatu vist tõesti. Sinna oleks conti või seitsme naastu vaja vaid, et ülim hinna ja pidamise suhe kätte saada (hetkel võiks heaks lugeda). PPA hange Masteritele...huvitav huvitav, ei tohiks nagu olla olnud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1482 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 99  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis