Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 15:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1482 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 99  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lamell-Naastrehvid
PostitusPostitatud: 10.12.2014 22:35 

hkpl r2-ed on pärnus politseil all

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2014 22:49 
Kasutaja avatar

Huvitav miks Vallail on X-ice mustriga ainult ühte mõõtu rehve ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2014 14:17 

Tööautole pandi alla, bridgestone noranza evo 2-ed, enda autodest läksid golfile alla hankook winterspikeid ja bmwle hakkepilita 8( eelmised 2 hooaega olid hakkepilita 7). Lühidalt kokkuvõttes on nii nokiani 8 kui ka 7 teistest peajagu üle. Kahjuks kajastub see ka väga suurel määral hinnas. Väga positiivselt üllatas aga hankook, mis on turu odavamaid nn päris rehve aga vähemalt minu arust on nad nii jääl kui lopas britsudest peajagu üle. Ainuke märkimist vääriv miinus on mingil kiirusel üsna suur müra

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2014 14:47 

kogu tõde vello42 käest: Lamell vs. Naastrehv

Eila krt panin oma kärule uued naelkummid alla. Oi sa rsk kus oli pidamine... jäin kohe Säästuka ette pidama ja ladusin pagassi Walterit täis - no see kogus peaks ikka pidama küll tükk aega. Tänu naastale peab. Peab, rsk. Peab. Hästi peab. Nutab ja peab! Kuhu ta pääseb!

Siis õhta olin ühele sünnipäevale kutsutud ja seal hakkas mingi mees ülbama, et ta pani oma Hondale lamellid all ja elu hea sõita. Et ohohohohohooo kui hea... hea lamell on nagu nael, vaat et paremgi.

Ma ei saanud sellist pühadusetõotust niisama kõrvalt passima jääda, tõmmasin põsekoopast hea tiheda klimbi, sülitasin maha, tegin veel kõvemini OHOHOHHOOOO!!! ja ütlesin, et kle udu, mida sa siin lammöliseid... räägi mis aineid sa tõmmand oled, et nii lolli juttu ajad... ja et sa võid oma lamellid tead küll kuhu pista. Naast on ikka naast, nael on ikka nael. Nael on nael. Ja panin selle kinnituseks ühe klimbi veel.

Mees ei jõudnud mulle midagi vastama hakata, sest peoperemees ja korteriperenaine hakkasid karjuma, et mis sa sülitad maha ja nii edasi! Täitsa uus vaip jne.

Ma vastasin, et mis asja te hüsteeritsete... ega tatt ei ole must asi ja teie kaks olge üldse vait... kes teie käest küsis, meil on siin tõsine vestlus pooleli... maailmade kokkupõrge, kui lubade peenelt väljenduda. Ja pealegi see vaip on kaltsudest tehtud, kellegi vanadest aluspükstest raudselt. See tuleks üldse esikusse või loomaaeda viia, seal hea elajatel selle peal püherdada ja muid omi arutuid asju ajada.

Ja üleüldse mis me sest vaibanässist enam arutame... see klimp on nagu köömes vesiveskit opereerivale hanele... maailmas on suuremaidki probleeme, igavikulisi, mastaabiga probleeme...keskendugem neile. Mina ütlen, et paneme parem hääletusele, kes on lamelli ja kes õige asja poolt.

Ei läinud just vastavalt minu ootustele. 1:6. Natuke nagu solvusin.

Tõmbasin kättemaksuks silmad kahtlustavalt vidukile ja poetasin, et ma tean küll, mis seltskond siin koos on... mingi lamelliseltskond... libe lamelliseltskond.... ega siin selga keerata või... mine tea rsk...

Kuna keegi päris otseselt peolt ära ei ajanud, siis jäin edasi. Peamiselt just kringeli pärast, mis minu luureandmete kohaselt pidi eeldatavalt varsti lauale toodama.

Lamellimehel oli ilmselt oma luurekanalitele toetutes sama info olemas ja ta asutas end wc´sse minema, et siis mahub pärast rohkem kringelt sisse vohmida. Kuna mul oli täpselt sama plaan, siis nii me end wc poole tormamast leidsimegi. Aga ta jõudis must ette. Peamiselt just seetõttu, et ta teadis elutoast shortcutti läbi ühekordse kipsseina. Mina kui härrasmees läksin lidudes ringi.

Tuli ta siis pellerist välja, endal õnnis nägu peas ning mina astusin nina kinni hoides ja porisedes sisse. Alguses olin päris nukker aga siis YES! Triibud potis! Massiivsed pidurdusjäljed.

Fotografeerisin faktid üles ja läksin tagasi elutuppa.

Lasin mobla ringi käima... osad ahhetasid.

Tõusin püsti ja palusin tähelepanu.

„Näete nüüd mida lamell teeb. Jumal tänatud et ei olnud - aga kui potis oleks väike laps või vanur teepeal ees olnud, oleks katastroof võinud sündida... lamell ju ei pea... vaadake miuksed libisemisjäljed. Mitte mingit pidamist. Seda ma olengi teile terve õhtu rääkinud... vat oleks naelad all olnd, oleks hoopis teine tubakas.

No hääletame uuesti. Kes on naelte, kes lamelli poolt?

6:1. Korras.

Hunnik uskumatuid jällegi naelausku pööratud. Normaalne. Kohe toodi ka kringel lauale ning uus kannutäis morssi. Aluspüksivaip viidi esikusse ja lamellimehele kaeti sinna väike laud. Maailmas oli jälle kõik hästi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2014 15:31 

k2 kirjutas:
Tööautole pandi alla, bridgestone noranza evo 2-ed, enda autodest läksid golfile alla hankook winterspikeid ja bmwle hakkepilita 8( eelmised 2 hooaega olid hakkepilita 7). Lühidalt kokkuvõttes on nii nokiani 8 kui ka 7 teistest peajagu üle. Kahjuks kajastub see ka väga suurel määral hinnas. Väga positiivselt üllatas aga hankook, mis on turu odavamaid nn päris rehve aga vähemalt minu arust on nad nii jääl kui lopas britsudest peajagu üle. Ainuke märkimist vääriv miinus on mingil kiirusel üsna suur müra

Kui eelmise ja selle aasta teste vaadata, siis on IPike mõlemas britsust päris palju üle tõesti. Kaheksast pole mõtet rääkida oma 25% suurema naastude arvuga, aga seitse on veel "vana" ja suure naastuga, kust ka oluline eelis jääl tuleb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2014 15:34 
Kasutaja avatar

Vaadates hetke ilmasid siis suht vahet pole üldse mis autol all on :D Eestlane on imelik inimene uurib erinevaid teste ja ostab kallid rehvid alla, kuid esimese lumega sõidetakse 40Kmh mööda puid

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2014 18:22 

Reimers kirjutas:
Vaadates hetke ilmasid siis suht vahet pole üldse mis autol all on :D Eestlane on imelik inimene uurib erinevaid teste ja ostab kallid rehvid alla, kuid esimese lumega sõidetakse 40Kmh mööda puid

Lõuna eestlase pilgu läbi: "Vaadates hetke ilmasid siis jumal tänatud, et korralikud naelad mõlemal autol all on." Viimased 2 nädalat on kiilasjää suht koduni olnud ca 13 km kruusateed siis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2014 01:28 
Kasutaja avatar

Tõmbame sae uuesti käima :D Panin alla hiinakad, kuna neid pole ei müünud , ega keegi oma tööjuurestki ei kasuta seda, ehk siis mõeldud tehtud proovin ära. Tegemist siis ikka naastrehviga. Firenza nu-ice 8) 8) . Uhke "kalasaba" mustriga. Teeb omajagu häält ja on kõige odavam niiöelda originaalrehv, aga see pask peab ikka vägahästi.Muster hea pehme, lamell lõpuni lahti jne. Niipalju kui seda lund ja jampsi maas on olnud, on juhitavus nii otse, külgees kui tagurpidi ütleks, et super. Võrdluseks see et eelmine talv sõitsin bridgestone noranza 2 evo-dega. Märjal asfaldil on sutsu libe, aga see on normaalne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2014 02:23 
Kasutaja avatar

Selline asi ongi ju normaalne. Põhjamaa rehv on ehitatud nii, et külmaga tulevad head omadused esile. Hiinakad on pigem Lõuna-Euroopa, seal kus temperatuur on -5 näiteks. See muster on seal kõige väiksem asi, tähtis on rehvisegu. Samas jah, ma ootaks just arvamust siis, kui on väljas -10 ja palju lund. Võimalik, et mõni uus Hiina toode, mis on tõesti väga sobilik.

Eeldan, et lamellide lõpuni lahti lõikamine on Hankooki teemast. Ma ei tea kas sõiduautode rehvide puhul on ka see nii või mitte, kuid maasturi rehvide kohta öeldi, et see ongi tehtud selleks, et lamellid "ujumist" ei põhjustaks, jäigem. Kas see nüüd tõsi on või mitte... Ostsus oli minul tehtud ennem seda juba ja ära need ostsin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2014 02:50 
Kasutaja avatar

Tuttav ostis salongist tutika Golfi ja all olid mingid kumho naastud, enda autol on all Master h2 ja nende kumhodega võrreldes on müra olematu, kumhod tegid sellist häält nagu rattalaager jahvataks, undasid ja ulusid. Tutikale pillile võiks salong ikka vähe viisakama rehvi alla panna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2014 15:37 

Flinst1 kirjutas:
Tõmbame sae uuesti käima :D Panin alla hiinakad, kuna neid pole ei müünud , ega keegi oma tööjuurestki ei kasuta seda, ehk siis mõeldud tehtud proovin ära. Tegemist siis ikka naastrehviga. Firenza nu-ice 8) 8) . Uhke "kalasaba" mustriga. Teeb omajagu häält ja on kõige odavam niiöelda originaalrehv, aga see pask peab ikka vägahästi.Muster hea pehme, lamell lõpuni lahti jne. Niipalju kui seda lund ja jampsi maas on olnud, on juhitavus nii otse, külgees kui tagurpidi ütleks, et super. Võrdluseks see et eelmine talv sõitsin bridgestone noranza 2 evo-dega. Märjal asfaldil on sutsu libe, aga see on normaalne.

Kus juures ostsin börsist enda justyle talveralli jaoks samad rehvid. Täiesti ulme, see rehv ei suuda isegi 700 kilo kaaluvat nelikveolist autot teel hoida. Ühesõnaga vahetasin rehvid tagasi ringi ja seniks, kuni uued rehvid leian, on all 5 aastat kuuri all seisnud vallaid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2014 17:19 
Kasutaja avatar

Ma ootan korralikku külma, et näha mis siis teeb rehv. Oskab soovitada klientidele vms, kui ikka pask külmaga, siis viskan järgmised alla :D mis seal ikka aga siiani pole veel lootust kaotanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2014 23:50 

Federal himalaya 235/50/18
Rehvid 24.ee 99€tk
Kuni kiirusteni 120km/h on enamvähem okei, kuid ujub nagu sõidaks laevaga. Mustri klots on ulmeliselt paks yle cm.
Julgen soovitada ainult inimesele, kes sõidab l
Enamuse sõite linnas... päris libedag pols veel proovida saanud, kuid pidamise koha pealt etteheiteid pole...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2014 00:31 

Kuule, ole reaalne.. sellejaoks on mõistus kahe kõrva vahel, ega rehv sind teepeal ei hoia, mõistus hoiab, teades mis rehv sul all on ja sõiduvõtteid jälgides ja korrigeerides. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2014 01:35 

RKsilver kirjutas:
Kuule, ole reaalne.. sellejaoks on mõistus kahe kõrva vahel, ega rehv sind teepeal ei hoia, mõistus hoiab, teades mis rehv sul all on ja sõiduvõtteid jälgides ja korrigeerides. :D

Nalja teed mees, rehvi süü ja just lamelli pärast. Ostab naela alla ja enam ei uju ja kraavi ei sõida.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1482 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 99  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis