Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 143 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kas automark tekitab Teis eelarvamusi?
PostitusPostitatud: 10.06.2009 13:55 

arsi kirjutas:
Ka mina arvan , et Opel on hea auto . Peres on Audi , Mazda ja Opel , kõik masinad alla 2000 aasta ja hinnangud siis järgmised .
Mazda 323f BG: kõige otstarbekam ( loe ökonoomsem )
Opel vectra B : kõige mugavam
Audi V8 : kõige kiirem .
Audimehed vast tapavad nyyd mind ära , et Opelit mugavamaks pean aga .....
PS! Dacia on ka täitsa norm kui sul on vaja masinat punktist A punkti B liikumiseks . See junn on lihtsalt nii ehitayud , et midagi perse minna pole võimalik :D

mul tuttaval läks dacial 3000 pealt juba rooliotsad ja sarniirid, ei ütleks sel juhul, et seal pole mis katki minna saaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2009 14:17 

h20m kirjutas:
arsi kirjutas:
Ka mina arvan , et Opel on hea auto . Peres on Audi , Mazda ja Opel , kõik masinad alla 2000 aasta ja hinnangud siis järgmised .
Mazda 323f BG: kõige otstarbekam ( loe ökonoomsem )
Opel vectra B : kõige mugavam
Audi V8 : kõige kiirem .
Audimehed vast tapavad nyyd mind ära , et Opelit mugavamaks pean aga .....
PS! Dacia on ka täitsa norm kui sul on vaja masinat punktist A punkti B liikumiseks . See junn on lihtsalt nii ehitayud , et midagi perse minna pole võimalik :D

mul tuttaval läks dacial 3000 pealt juba rooliotsad ja sarniirid, ei ütleks sel juhul, et seal pole mis katki minna saaks.

Kui reaalne see olla saab?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2009 14:23 
Kasutaja avatar

Daciaga sai mingiaeg tagasi tehtud v2ike kalkuleerimine, kas ja kuidas see auto 2ra tasuks ostes..ning kui teil on olemas miskine hobiauto, millega igap2evaselt ei taha v6i ei jaksa s6ita, siis dacia n2ol on tegu just teie parima abimehega.
Plussid : (Tutikas auto siis muidugi , mitte kasutatud) v6tta kasutus renti.
Garantii.
Pommikindel tehnika (kuna peale sildade, mootori ja m6ne elektrilise lisa (tuled) pole seal suurt midagi mis v6iks laguneda.
aga ka need peavad p2ris h2sti vastu.
Autol tuleb kindlustus ja kasko plus kasutusrendi kuumakse ehk kuskile 2500 - 3000.- sisse. (Kokku)
Parandamise alla raha ei l2he, ainult vala kytust, kuid seda ka palju ei kulu.
Vargad seda autot ei taha. (Pole vaja suurte alarmide p2rast vaja muretseda).
Samas ise olen daciaga s6itnud, ning kannatab ringrajal nii m6nelegi vennale kotti p2he panna :P

Miinusteks on sellel autol siis ainult s6itmist mitte h2irivad omadused.
V2limus, ok mugavus pole ka suurem asi, aga kannatab 2ra).

ning kui selle autoga keskmine eestlane kulutaks oma s6itude ja auto peale kuus umbes 5000.- (Oleneb palju ja kus s6idate) siis sellist uut autot kannataks omada kyll.

V6rdluseks mida kannatab 5000.- eest kuus veel osta (arvestades et kytus, remondid ja muud kulud selle summa sisse j22vad).
ei leia vist v2ga rohkem selliseid...

Ja see rooliotsade asi, eks see s6ltub ka mehest, kes ja kuidas sellega s6idab ning kus.
Kui sa ikka aukudest ja k6igest t2ie hooga l2bi rallid, siis on selge, et ka uus S klassi mersu l2heks puruks..;)
k6ik mida l6hutakse laguneb kiirelt.
Garantiiga pole see rooliotsade vahetus ka miskine h2da ..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2009 15:16 
Kasutaja avatar

jaa, eestis poolaastat s6idad oma vana roimaga ja hakkad otsast peale auto ehitamisega, asjad lagunevad kiiremini kui parandada j6uad. :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2009 15:58 
Kasutaja avatar

Jah, ei hakka vaidlema sinuga, sul ka jutus point sees.
Aga eks see iga inimese isiklik asi ole, kes uut autot tahab, kes vana ning kuidas neid hoitakse.
Samas ega ma ei ole mingi dacia myygimees, et seda nyyd ilgelt kiitma hakkaks. :wink:
See vana auto ost oleneb ka jube palju sellest, mis sa ise ytlesid, kui leiad 25k eest KORRALIKU..v2gapaljud ei leia korralikke :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2009 16:16 

Endale ei ostaks ebamugavat autot, millel armatuur nagiseb, puuduvad el lisad, navi, nahksisu, kliima jne, mootorit ei ole või on üldse valepidi peal.

Inimesed kes te põete maine pärast, ega te teistele autot ei osta, vaid ikka iseendale. See kui palju keegi on nõus hoolduseks välja käima on igaühe enda asi... aga lõpuks kujuneb see teema ikka nii, et iga l*ts kiidab oma v*ttu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2009 20:11 

ma võin omada ükskõik millist autot... peaasi et oleks Opel :D
C4V6 jutule lisaks (ascona kohta)... sai kunagi ostetud 3k eeksu eest üks suht korraliku kerega isend... sõitsin ma sellega vist 2 aastat igas asendis ja igal maastikul... isegi idaviru tuhamägede otsas sai käidud :P ... edasi liikus hästi (kaal 950kg ja mootoriks 1,8 85kw), juppe kulus terve selle aja jooksul umbes 1,5k eegi eest (2x rattalaagrid ja 2x rooliotsad) ja 2 korda tegin õlivahtuse. ülejäänud raha mis ma sellele autole kulutasin oli lihtsalt omaks lõbuks (uuemad tuled ette ja taha ning madaldusvedrud jne :D). Terve aja jooksul jättis mind ainult mõnel korral hätta ja sedagi omast lollusest (kütuse näidik ei töötanud ja tankimis vahed läksid meelest ning kütus sai lihtsalt otsa :D) ja korra pani süütepool näkku (seest oli oksüdeerunud). Igastahes auto ehitus ja kõik muu oli nii lihtne ja loogiline, et isegi kui oleks miskit suuremat viga olnud siis enamusel juhtudest oleks vast teeääres hakkama saanud käepäraste vahenditega :D
Kokkuvõtteks soovitan soojalt... kui MaSu ründab ja ainult kiirnuudlitest toituda ei taha siis ärge häbenege omale sellist normaalses korras autot osta... :D jääb raha üle ka muu jaoks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2009 21:09 

C4V6 kirjutas:
detonatsioon oli lõpus nii kõva, et teinekord sai uksed lukku keeratud ja mehed kõndisid juba minema kui auto ikka edasi turtsus)

Seda nähtust nimetatakse hõõgsüüteks :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2009 22:07 

Mul sõbral suht viisakas 2.0 ascona üle, tahab keegi? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2009 22:50 

väga suur eelarvamus on prantsuse autode ees, mida ei ostaks omale v.a. kui pool muidu ei saaks :D

Eelmine suvi, kui load olid kehtetud sõitsin selle poolteist kuud Daewoo Lanosega ära, et märkamatuks jääda. No jah salong ja välimus olid sellised nagu nad olid :/ kui täiesti sõidetav konkreetsed käigud, rool käis pehmelt ja 1.5 mootor oli üllatavalt erk isegi (muidugi ei jäänud see auto märkamatuks, ikka kontrolliti).

Saab pidasin ka täiesti halliks massiks, kuni eelmine aasta ostsin ise saabi omale. Siis sain aru, et turbo mootorid ja kõik need rootslaste omapärad ning väga kvaliteetne sisu. Täiesti arvestatav auto on.

Selle talve nüüd sõitsin ML mersu dziibiga ära. Tee mis tahad aga vahele ei võeta sellist. Nii mõnigikord kui lund sadas sõitsin ilma ESP-ta. Coca-Cola plaza juurest tulles teeääres autos solevad politseinikud vaatasid suud ammuli, et mis nali see on suur maastur ja laseb külg ees pikkalt. Mingi hetk märkasin ise ka neid ja arvasin, et nüüd on kõik :sex aga ei, järgitulla nad ei tahtnud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2009 15:47 
Kasutaja avatar

kui vaja sõita siis saab kõigiga sõidetud kuigi ja mis ei tööta on igasugu korealased prantslased ja kuulus sakslane - mersu. ise omand hondasid ja bemme vaid. muidugi läbi käind opeleid - forde - audisid- praegugi audi. tegelt mul suht vahet pole mis mark ta on. peaasi et korras puhas jm viisakas välja näeb. praegu tüürin audiga ringi, kunagi vaatan crx hobimasinaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2009 16:44 
Kasutaja avatar

minu arust on ikka nii pole kehvasi autosi vaid kehvad peremehed! igal automargil oma pärleid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2009 16:56 

jään saksa masinate peale, eelistan BMW-d(mitte päris uusi) nendel hea lisavarustus ja väljanägemine igati ok ja muudest sakslastest ka vanemaid mudeleid, ja kui maasturit hakkan valima siis kindlasti jaapanlane kuna maasturil peab mootor hea olema ja japsidel on tavaliselt vastupidavad mootorid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2009 16:57 

RedLabel kirjutas:
Elqoteki hotelli

Äkki ikka Ecolandi :P

Aga teemasse, mul ei ole eelarvamusi, mul on lihtsalt pikk nimekiri autodest mis mulle ei meeldi :D Ja mul on savi, mis räägitakse, et head või halvad autod, sita mainega,hea mainega jne jne.Endale ostan ikkagi auto, mitte teistele

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2009 18:53 
Kasutaja avatar

Eks mina vaatan mugavuse järgi. Välimuse juures on värv tähtis. Ise sõidan hetkel Alfaga ja nüüd tahan rx8-t :P

sakslasi vaataks ainult siis kui oleks palju raha ja võimalus tutikas osta

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 143 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis