Selle värvitooniga selline lugu, et kui oleks tooni vahetama hakanud, oleks töömaht 2x suurenenud kindlasti. Siis juba oleks pigem tegematta jätnud...
Janoh, ega ma ei värvinudki üleni, juhipoolne külg ju pm. värvimatta (ainult uus karbikate sai värvitud)
Tegin hullemad kohad korda lihtsalt ja ülejäänud kavatsesin lihtsalt kettaga värskendada. Nüüd aga vaatan et lihtsam oleks juhipool ka üle tõmmata, kuna seal ka päris palju parklakaid ja ukse all servas veidi roostet. Millal ma teise külje ette võtan, seda ei oska öelda, aga kindlasti ma teen seda. Vahepeal oleks vaja liikuda temaga lihtsalt.
Tahtsin ka m stanget ette panna aga odavad stanged said otsa ja sinnapaika see jäi, uuel aastal pidi juurde tulema.
Siis ilmselt lõpetan ka värvitööd, värvin juhipoole ja m stange...
lihtsaltsiim kirjutas:
ja kui kunagi hakkad müüma turu kõige odavama hinnaga näiteks, siis keegi ikka tuleb ja kirub, et turu kõige odavam 46 polegi tutikas ja on ülo pettunud, sest näiteks esiklaasi paremal all nurgas on kivitäke, mida ta enne lambiga pool tundi otsis ja tänu sellele vees 5 sotti alla üritas saada, aga sa ei andnud

Sellised piidrid olen üldse minema saatnud ja siis hakkab jutt et ei, hind ikkagi vägahea ja on nõus ostma. Aga siis on juba hila, olen öelnud et sa nyyd enam ei saagi, sest ma ei müü sulle lihtsalt, las sõidab koju tagasi, ai kui head näod poistel pähe tulevad..

soovitan teistel sama taktikat kasutada, siis ehk jääb neid tilganäppijaid vähemaks ka... kuna mina tean et pakkumine on hea ja homme tuleb vend kes naguinii ära võtab..