AstonM kirjutas:
Seib kirjutas:
Kas oled mõelnud oma firmast?
Käes on uus aasta ja aeg on teha oma unistused teoks!
Siin on sinu võimalus, kui:
- Oled omandanud/omandamas autoremondiluksepa eriala;
- Olde töötanud/töötad autoremondiluksepana;
- Oled muidu väga ettevõtlik ja kohusetundlik;
- Autod on sinu kirg;
- Külastad Streetrace.org foorumit tihedamini, kui 1x kuus;
Huvi ja täpsustavate küsimuste korral helista julgesti - 5286556
Tõsi ,ma ei kandideeri, aga kas ei oleks kergem oma pakkumist väheke lahti seletada, või on asjal nii hämar taust, et avalikult ei taha kirjutada?
Jube ootamatu pakkumine siin, et pakutakse lausa oma firmat, kui sa külastad streetrace.org -i ..

Hei,
kui oleks jube hämar või kahtlane bisness, siis vaevalt oma isikliku numbrit paneks siia

Kuid ehk tõesti sai kuulutus liiga lühike - aga seda põhjusel, et mõte väheke laiem ja eelistan inimestega otse suhelda.
Aga täpsustagem siis - mõte lühidalt selline, et mul on hetkel olemas Jüris soe/valge garaaz koos vajalike seadmetega 2-3'le autole (~80m2) - tõstuk, rehvipink, tasakaalustuspink, kompressorid, jne. tööriistad. Lisaks võin sinna juurde vajaduse asju soetada.
Ise näen, et potensiaali on kõvasti, teha üks mõnus pisike remondikohake + tegelikult veel üks mõte.. Ainus mida endal pole, on aeg.
Seega, kui leiaksin hakkaja/sobiliku partneri, pakuks osalust - minu poolt siis pind, seadmed. Lisaks võin turundusega tegeleda (millega niikuinii tegelen). Partneri poolt toimetamine. Ehk hakkaja inimene tulgu ja tehku endale ise raha!
Parimat
E.
5286556