Olen teadlik sportnuka mootori tühikäigust küll jh

Olen näinud, olen kuulnud, olen sõitnud.
Sai jh talveks korralikult valmis end pandud, kuid nagu ikka siis jääb talv tulemata
Tänud neile, kellele välimus meeldib !
See ,et kõik ootavad rullilt musta värvi ja coupee kere... See on minujaoks liiga legendaarne. Mitte et mulle must värv rullijuures ei meeldiks, vastupidi.. meeldib väga kuid lihtsalt linnapildis neid mustasi rulle kõik kohad täis. Ainuke asi mis neid muste rullasid suuresplaanis eristab linnas on healjuhul velg.
Tänu sellele tegin lihtsalt sellest midagi teistsugust ja mul ka teine E30 mis ehitusjärgus ja sai samuti hiljaaegu uue värvi selga.. Kuna must liiga tavaline sai ta tumetume punase värvi mis päiksekäes suhteliselt effektne oma pärlaga, samas varjus tumetume punane/pea must.. Miks teine suurem projektikas on touring ? Sest sedaan ja coupee on liiga tavaline.. antud auto on mul rohkem niisama sõitudeks ja talveks mõeldud. Ma tahan natuke erineda teistest samasugustest autodest seega see on minu valik. Meeldib se kellegile või mitte on igaühe enda teada

Teine rull oli tumeroheline, sai temast tumepunane, loodan et sealt järgmist näopeksu ei saa..
Teisest rullist teema ..
viewtopic.php?f=48&t=130286&hilit=324+grimesNatuke detailsem teema
http://foorum.e30.ee/topic/6396-bmw-324 ... 4%20grimes

Peaaegu must nagu teile meeldib...

Pildipeale antud värvi väga keeruline saada.. Seega head pildid puuduvad reaalsest värvist.