Huvi pärast käisin plokiga ka teises töökojas ja seal vaadati algul samamoodi, et jube kulunud.
Kuigi mõõtma ei hakanud keegi, et näha kas ma ise olen tõesti loll või peavad inimesed oma näpumõõtu veidi kalibreerima.
Igatahes teises kohas küsiti, et mille plokk, kui kuulsid, et Sierra, siis öeldi, et ei Sierra jaoks veel hea küll ja võeti tegemisse

Just sain ploki kätte ka hoonimisest, parem kui enne tundub igatahes, näis mis mõõtu asi nüüd kokkuvõttes on, hind oli ka odav.
Olen ka palju hullema randiga mootoreid näinud, mis on lihtsalt profülaktika mõttes lahti võetud,
mitte mootorihädade pärast ja need mootorid töötasid enne vägagi talutavalt ja ka kompressioonid olid täitsa talutavad.
Sama moodi polnud mul otsest põhjust lammutamiseks ning osade juttude põhjal on veidi suurem lõtk suure kuumuse tõttu turbokale isegi hea.
Isegi Ross-i turbokolvide paigaldusjuhises on välja toodud, et turboka kolvil peab suurem paisumisruum olema.
Seal muidugi tegu sepistatud toorikust välja treitud kolviga, Sierra originaalid on ilmselt lihtsalt valatud.
Oleks tegu mingi karmima projektiga, siis oleks otseloomulikult super head tulemust tahtnud aga hetkel on "käib kah" piisav.